Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11981
28.11.16 19:51
@Venetia píše:
No jo no, jenze ja nikoho stejne nastaveneho nenajdu nebo jen na chvili

tak máš svoji hrdost, ale hlavně budeš svá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
28.11.16 21:59

@Venetia to záleží na Vas.. ale jednou týdně tohle.. může být fajn… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40341
28.11.16 22:16
@Venetia píše:
No jo no, jenze ja nikoho stejne nastaveneho nenajdu nebo jen na chvili

Kruci, co se pořád shazuješ a ponižuješ?
Stejně jako tady v té Tvé větě:
No kdybych si ja zvolila co chci, tak by se moc nepobavil :-)

Nevím, kdo Ti tak podkopal sebevědomí - asi bývalej, ale to je pryč a navíc vím, že tím stupidním chováním, který by odpudilo každou, takže si v první řadě nehledat stejný týpky, dýl je poznávat (jasně, že i v té posteli) a taky se hned po pár měsících nesestěhovávat. Podle mě teda.

Když si nebudete vážit sami sebe, nebudou si vás
vážit ani ostatní lidé, a udělají si z vás hadr na podlahu.
Pavel Moric

Mmch - o tom odpuzujícím chování jsem četla v tomto tématu, kde zas psala žena, která má (byť zatím nepotvrzenou) depresi či jakési psychic. problémy, kdy jen si představit, že se ke mně chová chlap tak, jak ten její, tak hodím už asi šavli. :poblion:
A nechtělo se mi ani věřit, že se našlo několik lidí, kteří se zastali JEHO!! http://smileys.cz/…s-cz-106.gif Tohohle stupidního a dementního chování, které logicky musí vyvolat pouze odpor?!?
Ona se na rozdíl od polovičky znovuobnovitele v této diskusi sakra snaží s tím něco dělat a mrzí ji to, kdy navíc tohle fakt není něco, co za týden tzv. přejde.
No, stačí se juknout.

https://www.emimino.cz/…-sex-273385/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109784
29.11.16 07:33
@Žirafa 69 píše:
Kruci, co se pořád shazuješ a ponižuješ?
Stejně jako tady v té Tvé větě:
No kdybych si ja zvolila co chci, tak by se moc nepobavil :-)

Nevím, kdo Ti tak podkopal sebevědomí - asi bývalej, ale to je pryč a navíc vím, že tím stupidním chováním, který by odpudilo každou, takže si v první řadě nehledat stejný týpky, dýl je poznávat (jasně, že i v té posteli) a taky se hned po pár měsících nesestěhovávat. Podle mě teda.

Když si nebudete vážit sami sebe, nebudou si vás
vážit ani ostatní lidé, a udělají si z vás hadr na podlahu.
Pavel Moric

Mmch - o tom odpuzujícím chování jsem četla v tomto tématu, kde zas psala žena, která má (byť zatím nepotvrzenou) depresi či jakési psychic. problémy, kdy jen si představit, že se ke mně chová chlap tak, jak ten její, tak hodím už asi šavli. :poblion:
A nechtělo se mi ani věřit, že se našlo několik lidí, kteří se zastali JEHO!! http://smileys.cz/…s-cz-106.gif Tohohle stupidního a dementního chování, které logicky musí vyvolat pouze odpor?!?
Ona se na rozdíl od polovičky znovuobnovitele v této diskusi sakra snaží s tím něco dělat a mrzí ji to, kdy navíc tohle fakt není něco, co za týden tzv. přejde.
No, stačí se juknout.

https://www.emimino.cz/…-sex-273385/

Ale ne neponizuju, doted to fungovalo podle mne fajn, tak mne to mrzi, ze to nevidime stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.16 08:54
@káťa píše:
Pro tebe je to stejny jako sama, ale jeho to bude strasne rajcovat. Me taky hrozne vzrusuje pohled na onanujiho partnera. Bohuzel tento mi to nechtel doprat-stydel se :(

Ti chlapi jsou někdy tak praštění! :) Mají vášnivou ženu a neváží si toho :roll: Tohle totiž asi nerajcuje zas tak mnoho žen. Teda myslím.

(znovuzakladatel)

• Citovat
  • Upravit
1250
29.11.16 08:58
@káťa Nechápu.. tohle by neměl být problém.. ženě dopřát…
@Anonymní píše:
Ti chlapi jsou někdy tak praštění! :) Mají vášnivou ženu a neváží si toho :roll: Tohle totiž asi nerajcuje zas tak mnoho žen. Teda myslím.(znovuzakladatel)

Ano je to divné… vášnivá žena je dar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
29.11.16 09:06

Ono může být zabijákem vášně a experimentů jedna blbá věta. Pamatuju si, že běžel v telce nějaký dokument o sexu a probírali tam swingers party a já jsem se jen zeptala mého ex zda by to chtěl zkusit. Pustil se do mě, že není žádný úchyl, jak se můžu na takové věci ptát a že nejsem normální. Od té doby jsem se s ním o sexu už nikdy nebavila a taky to podle toho vypadalo. Se svým současným mužem nemáme v komunikaci problém a vše funguje jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
29.11.16 09:08
@káťa píše:
Pro tebe je to stejny jako sama, ale jeho to bude strasne rajcovat. Me taky hrozne vzrusuje pohled na onanujiho partnera. Bohuzel tento mi to nechtěl doprat-stydel se :(

Též znám. Ono i současný se trochu stydí, a já taky, ale to je právě na tom i to vzrušující. Bývalý by se nikdy takhle " nepřekonal".
Vlastně je mi ho líto. Skoro 40 a nic moc si neužil ( z toho 11 let se mnou, ale já za to nemůžu). Ale asi o to ani nestojí. Ten by se @Venetia hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
29.11.16 09:11

@LenkaN26 též mám podobnou zkušenost, a to šlo o mnohem méně výbušné téma jako SW. Všechno tohle snižuje pravděpodobnost že s něčím novým člověk přijde. Když může čekat stejnou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
29.11.16 09:15

@LenkaN26 Ta komunikace je důležitá… I jen to povídání o tom je kolikrát tak vzrušující, že se to ani nemusí realizovat ;)
@andelka83 Nechápu jak se může partner před ženou stydět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
29.11.16 09:17
@LenkaN26 píše:
Ono může být zabijákem vášně a experimentů jedna blbá věta. Pamatuju si, že běžel v telce nějaký dokument o sexu a probírali tam swingers party a já jsem se jen zeptala mého ex zda by to chtěl zkusit. Pustil se do mě, že není žádný úchyl, jak se můžu na takové věci ptát a že nejsem normální. Od té doby jsem se s ním o sexu už nikdy nebavila a taky to podle toho vypadalo. Se svým současným mužem nemáme v komunikaci problém a vše funguje jak má.

Přesně tak. Když se chceš o něčem v sexu bavit a druhej tě drsně pošle do háje, hodně to ublíží. Jsou to takový niterní témata a když ty se otevřeš a někdo ti tam vrazí kudlu, tak se prostě už otvírat nebudeš. Zabolí to a bolí to pak dlouho, ne-li napořád. U nás stačilo nadhodit téma erotické hračky a byl oheň na střeše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
29.11.16 09:21

@zvědavejmoc může,proc by ne. Ale většinou se to překoná a je to už v pohodě. A někdo holt ne.
Jj, kolikrat ty představy a povídání jsou lepší než realizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
29.11.16 09:22

Ono je vtipné, že já jsem u toho tenkrát žehlila a bylo to něco v tom smyslu, že tohle by mě nelákalo a co tebe? Na a už to jelo…
@ALLURE7 tak s těma hračkama je to vůbec vtipné, prý něco dostanu na vánoce a děti se ptaly co asi mamince donese ježíšek a chlap říká, že třeba jabko nebo bramboru tak jsem mu řekla, že mrkev nebo okurka by byla lepší a ty chudinky malé se divily čemu se tak nablble smějeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
29.11.16 09:25
@LenkaN26 píše:
Ono je vtipné, že já jsem u toho tenkrát žehlila a bylo to něco v tom smyslu, že tohle by mě nelákalo a co tebe? Na a už to jelo…
@ALLURE7 tak s těma hračkama je to vůbec vtipné, prý něco dostanu na vánoce a děti se ptaly co asi mamince donese ježíšek a chlap říká, že třeba jabko nebo bramboru tak jsem mu řekla, že mrkev nebo okurka by byla lepší a ty chudinky malé se divily čemu se tak nablble smějeme.

No to jsem zvědavej, jak to pod stromečkem zamaskujete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
29.11.16 09:25

@andelka83 Nevím možná na začátku vztahu, ale pak už by v tom být problém neměl… A ano představy jsou někdy hooodně divoké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí