Manžel má na Badoo inzerát

Anonymní
16.8.11 15:00

Manžel má na Badoo inzerát

Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmení :roll: Třeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.
Poradíte co s tím? Je to tak v pořádku??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
16.8.11 15:04

Internet ,ZKÁZA lidstva:(neprijde mi to normlani mit onzerat od dospeleho chlpa, uz vubec mi neprijde normalni ze se nechal navest kamaradem,tohle jsou takove kraviny,co dokazi znicit nejedno manzelstvi fakt:(zkus si s chlapem promluvit,v klidu,na co to tam ma,a co od toho jako ceka,a rekni mu teda at tam aspon nevystavuje fotky,a nedava prijmeni,ze to to neni prijemne..nahodou to uviddi nejaka zakerna kamaradka a pak poslouchat ty kydy :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4880
16.8.11 15:10

Hledam na pokec jen tak holku 8-o 8-o O čem si tak chtějí pokecat? To mi taky smrdí nevěrou. MOžná né hned ze začátku, ale myslím, že by k tomu jeden den došlo. Já bych tohle netolerovala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.11 15:12

Zakladatelko, nevím, jestli tě to uklidní, ale je to asi vcelku normální jev :think: Shodou okolností jsem na Badoo před pár dny taky zabrousila (pozvala mě tam sestřenka). a když jsem koukala, co tam chodí za lidi z našeho městečka, tak jsem se velice podivila. opravdu hodně velký počet chlapů, které znám, mají rodiny, malé děti, hezké ženy - a chtějí se seznámit (ne pouze pokecat) s mladýma holkama :think: Radši z takovýho serveru honem pryč a nepátrat.

• Citovat
  • Upravit
1302
16.8.11 15:13

asi bych zkusila,jestli jen tak na pokec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.8.11 15:14

Zaregistrovat se, splašit na googlu nějakou fotku, kterou tam dáš a popovídat si s ním - pak už by bylo na tobě, kdy odhalíš pravou identitu. :mrgreen: To je momentální nápad, kdyby se to stalo mě, prošla bych určitě celou řadou nálad a nápadů a nevím, co bych vybrala.
Nebo mu prostě říct na rovinu, že se ti to nelíbí a ať to dá pryč, že už není puboš a nezadaný. Jenže pokud si takhle dává inzerát, tak není vyzrálý a tak s ním nemůžeš jednat zcela jako se zralým mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.11 15:17
Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmení :roll: Třeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.

Ahojky, já tohle taky řešila. Mailem příteli přišla pozvánka od nějaké …, s kterou kdysi dávno … a on si to Badoo založil. Díky bohu s tím neuměl a tak ji ani nenašel, já ho ale našla hnedka, i když bez fotky, tak se svým jménem, které není moc obvyklé. Mluvili jsme i o tom, co tam hledá a kdyby si s tou holkou psali, o čem by si psali - sám přiznal, že kdysi to bylo jen pár setkání, které vždy končily sexem. Přítel si badoo smazal, aby taky ne, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Pozvánky muvšak na mail chodily od ní dál.
Tak jsem se naštvala a badoo si založila taky a protože tu krávu znám od vidění, napsala jsem ji, co chce a pozvala jí k nám na návštěvu, že ji ukážeme pár pěkných fotek z ultrazvuku. Odepisovala arogantně a že neví o koho jde, ale od tý doby je klid.

Každopádně jde o ztrátu důvěry, mě to bolelo moc a dlouho. Navíc tohle Badoo mi nepříjde jako nějaká super sociální síť, je jen o další trapnou seznamku. Promluv si s ním, o tom narovinu, proč si to založil a co tam hledá. Každopádně to, že hledá odreagování by nebyla výmluva. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
13503
16.8.11 15:17

Internet je opravdu zkaza :cert:
Zavani mi to neverou, snad chlap pokeca s chlapem a ne s holkou 18-40let. 8-o
Ja bych mu treba odepsala a videla co vlastne tim pokecem mysli..
Hod tam jine jmeno, nejakou fotku a treba s nim bez i na schuzku, pokud by mela nejaka byt.
Ja vim, ze to je hrozne se drzet nic nerict, ale zkus a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.8.11 15:18
Nelisa píše:
Zaregistrovat se, splašit na googlu nějakou fotku, kterou tam dáš a popovídat si s ním - pak už by bylo na tobě, kdy odhalíš pravou identitu. :mrgreen:

přesně tohle byhc udělala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.11 15:19
Nelisa píše:
Zaregistrovat se, splašit na googlu nějakou fotku, kterou tam dáš a popovídat si s ním - pak už by bylo na tobě, kdy odhalíš pravou identitu. :mrgreen: To je momentální nápad, kdyby se to stalo mě, prošla bych určitě celou řadou nálad a nápadů a nevím, co bych vybrala.
Nebo mu prostě říct na rovinu, že se ti to nelíbí a ať to dá pryč, že už není puboš a nezadaný. Jenže pokud si takhle dává inzerát, tak není vyzrálý a tak s ním nemůžeš jednat zcela jako se zralým mužem.

Áááá, tohle jsem jednou udělala a není to moc dobrej nápad. Psali jsme si asi měsíc a nevěděl, o koho jde - že jde o jeho milou, ale jako už bych to neudělala. :roll:

• Citovat
  • Upravit
7323
16.8.11 15:24

Ahoj,
já řeknu jenom jedno. Já tam mám taky profil. V životě jsem tam nebyla a nikdy jsem si ho tam nezakládala. Tuším, že je to totiž propojené s emailem na seznamu a tak nějak „automaticky“ se to tam vytvoří. Chodí mi na mail upozornění na lidi, které splňují „moje“ požadavky :-D Pokud tam má i fotky, tak je to jiná věc, no… já tam nemám nic, jen jméno, věk a koho hledám - jak jsem zjistila náhodou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.8.11 15:32
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Ahojky, já tohle taky řešila. Mailem příteli přišla pozvánka od nějaké …, s kterou kdysi dávno … a on si to Badoo založil. Díky bohu s tím neuměl a tak ji ani nenašel, já ho ale našla hnedka, i když bez fotky, tak se svým jménem, které není moc obvyklé. Mluvili jsme i o tom, co tam hledá a kdyby si s tou holkou psali, o čem by si psali - sám přiznal, že kdysi to bylo jen pár setkání, které vždy končily sexem. Přítel si badoo smazal, aby taky ne, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Pozvánky muvšak na mail chodily od ní dál.
Tak jsem se naštvala a badoo si založila taky a protože tu krávu znám od vidění, napsala jsem ji, co chce a pozvala jí k nám na návštěvu, že ji ukážeme pár pěkných fotek z ultrazvuku. Odepisovala arogantně a že neví o koho jde, ale od tý doby je klid.

Každopádně jde o ztrátu důvěry, mě to bolelo moc a dlouho. Navíc tohle Badoo mi nepříjde jako nějaká super sociální síť, je jen o další trapnou seznamku. Promluv si s ním, o tom narovinu, proč si to založil a co tam hledá. Každopádně to, že hledá odreagování by nebyla výmluva. :pocitac:

Mě to také nepříjde jako sociální síť. Ségra tam má registraci, ale moc tam nechodí. Jednou mi to nechala zapnuté na její jméno ať se podívám, jak to vypadá. Pořád ji tam někdo psal…„ahoj, pokecáme?“ „ahoj máš hezký fotky, nezajdem na kávu?“ No a někdy horší. Má tam jen pár normálních fotek od moře. Mě to příjde jako rychloseznamka se seznámením na jednu noc…prostě nechutný. Nikdy bych se nesnížila natolik, abych si tam udělala profil. :poblion: Z těch vzkazů je jasný o co těm chlapům jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.8.11 15:34
Pomka píše:
Ahoj,
já řeknu jenom jedno. Já tam mám taky profil. V životě jsem tam nebyla a nikdy jsem si ho tam nezakládala. Tuším, že je to totiž propojené s emailem na seznamu a tak nějak „automaticky“ se to tam vytvoří. Chodí mi na mail upozornění na lidi, které splňují „moje“ požadavky :-D Pokud tam má i fotky, tak je to jiná věc, no… já tam nemám nic, jen jméno, věk a koho hledám - jak jsem zjistila náhodou :nevim:

To je divný ne? Já mám email na seznamu a nic mi na mail nechodí. Akorát se ti automaticky vytvoří profil na lide.cz…to je propojený, ale také tam nejsou skoro žádné údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
16.8.11 15:38
Sumaya píše:
Pomka píše:
Ahoj,
já řeknu jenom jedno. Já tam mám taky profil. V životě jsem tam nebyla a nikdy jsem si ho tam nezakládala. Tuším, že je to totiž propojené s emailem na seznamu a tak nějak „automaticky“ se to tam vytvoří. Chodí mi na mail upozornění na lidi, které splňují „moje“ požadavky :-D Pokud tam má i fotky, tak je to jiná věc, no… já tam nemám nic, jen jméno, věk a koho hledám - jak jsem zjistila náhodou :nevim:
To je divný ne? Já mám email na seznamu a nic mi na mail nechodí. Akorát se ti automaticky vytvoří profil na lide.cz…to je propojený, ale také tam nejsou skoro žádné údaje.

souhlasím, taky si myslím, že to nejde jen tak propojit. Musíš se na Badoo zaregistrovat, abys tam měl svůj profil. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.8.11 15:49

Já jsem se na badoo zaregistrovala omylem přes žádost známé, aniž bych tušila co to je…prostě mi to vyhrklo na mailu, já na něco lupla a bylo to. A hned jak mě začaly na mail chodit kecy typu ten a ten chce vidět tvoji fotku…tak jsem požádala o pomoc manžela, jak to mám zrušit. Jako vdané mi přijde hovadina mít tam profil jen tak, natož tam mít požadavek „chci si pokecat s dvacítkou“. S manželem bych si udělala pořádky dřív než si zvykne, že ti to nevadí… net navádí akorát ke dvojímu životu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí