Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@jullls tak já to od té doby ještě neudělala, bylo to jen na začátku, protože sjem chtěla vědět, jestli má cenu jít do vztahu s tímto člověkem a tím, že mi vše upřímně řekl u mě získal na ceněa v reálu kdyby teď měl milenku, tak vše maže…takže koukám do přístupných servrů, jako mrknu na profil na fb, lide.cz…to co je veřejně přístupné, zase dělat stíhačku úplně nemusím
ale taky jsem zastáncem toho, že hci raději vědět krutou pravdu
Jo no.....ted přišel ten můj z práce a hned mezi dveřma, že je tu bordel a že jsem blba! Nemluvim s nim
![]()
@jullls tak na takové chlapy jsem alergická, neříkám, že má domácnost hnít, ale už nejsme v dobách, kdy ženské stály u plotny a sloužily chlapům, já se o toho svého ráda postarám, navařím, napeču, namasíruju atd, ale jak nemám náladu,,,máš ruce,,umej nádobí taky doma něco dělá…já jsem teď sice doma, tak chápu, že se nemůžu válet na zadku, ale nějaký ten úkolek mu vždy zadám ![]()
@Anonymní píše:
@jullls tak na takové chlapy jsem alergická, neříkám, že má domácnost hnít, ale už nejsme v dobách, kdy ženské stály u plotny a sloužily chlapům, já se o toho svého ráda postarám, navařím, napeču, namasíruju atd, ale jak nemám náladu,,,máš ruce,,umej nádobí taky doma něco dělá…já jsem teď sice doma, tak chápu, že se nemůžu válet na zadku, ale nějaký ten úkolek mu vždy zadám
Jojo to já taky… občas mu to „ujede“ a to mě vždy tak nas*re!! ![]()
@jullls zase já si někdy říkám, že ten chlap to zase taky nemá takové jednoduché, aspoň ten můj, já jsem doma a on musí dělat za oba a dělá to moc dobře, ale on má se mnou taky svatou trpělivost ![]()
@Anonymní píše:
@jullls zase já si někdy říkám, že ten chlap to zase taky nemá takové jednoduché, aspoň ten můj, já jsem doma a on musí dělat za oba a dělá to moc dobře, ale on má se mnou taky svatou trpělivost
To jo no… taky si musí myslet… když jsem prakticky 12h denně online…
Ahojky, plně tě chápu, taky bych se asi cítila ukřivděná, v dnešní době mailu a jiných soc. sítí jdou nevěry mnohem snadněji… no upřímně, s… lo by mě to taky…
@anonymnka mmm píše:
Ahojky, plně tě chápu, taky bych se asi cítila ukřivděná, v dnešní době mailu a jiných soc. sítí jdou nevěry mnohem snadněji… no upřímně, s… lo by mě to taky…
To jo no… ![]()
Badoo si sám vyhledává na internetu fotky a k nim emaily. Na ty pak rozešle maily že ten dotyčný co je na fotce Vás na baddo zve. K fotkám dává náhodné popisky typu, hledám ženu na pokec, hledám někoho na sex atd..
Vše probíhá automaticky. Prakticky je to podvodná sociální síť. ![]()
Já mám taky tzv. Baboo a nikde sem se neregistrovala!!! Prostě to vygeneroval samo z FB …klid
Normální mi to nepřijde, zřejmě musíš přestat být tolerantní a zapojit chlapa do domácnosti…přejdou ho choutky na mladé holky a také nebude mít čas na žvanění na netu…mě by to vadilo a jak se znám..řešila bych to!!!Třeba jak píšou ostatní fiktivní adresou a fotkou. A nebo si tam dej svou fotku a jméno a že také někoho hledáš, uvidíš jak se mu to bude líbit…
Ahojky, a není Badoo něco jen jako emimino? Že se tam dá kecat a řešit každodenní poblémy? Mě to přijde jako zveličování problémů…přece seznámit se lidi můžou kdekoliv. Já to neznám, nikdy jsem na Badoo nebyla.
@Blbky píše:
Badoo si sám vyhledává na internetu fotky a k nim emaily. Na ty pak rozešle maily že ten dotyčný co je na fotce Vás na baddo zve. K fotkám dává náhodné popisky typu, hledám ženu na pokec, hledám někoho na sex atd..Vše probíhá automaticky. Prakticky je to podvodná sociální síť.
@Alinap píše:
Můj manžel si dal taky inzerát. Nejen na Badoo. I s fotkami a samozřejmě bez dětíči mne. Začalo to virtuální nevěrou. Nejprve flirtoval, rozesílal holkám milostné básničky. Nakonec se s jednou sešel a strávili odpoledne na hotelu v Přerově. Věřila jsem mu tak moc, že když mě nakazil pohlavní nemocí (po hotelu v Přerově) a já se ho zeptala, zda mě podvádí, myslíš že se přiznal? Přesvědčil mě, že jsem se nakazila sama na veřejném WC. I když lékařka mi to vyvracela, já věřila svému „úžasnému“ manželovi. Jelikož jsem mu strašně věřila, byl si jistý a pokračoval. Zachutnalo mu to. Jen zjistil, že ty holky potřebuje znát. Postupně začal být „hodný“ ke svým kolegyním v práci a rozesílal jim básničky. Nakonec si pronajal privát, zval si tam své kolegyně (které mu taky věřily, že jsou jedinečné) a dokonce si vedl tabulku: kdy, která, jak dlouho ten den, kolikrát se udělal on, kolikrát ona a hodnocení výkonu formou udělení hvězdiček. Tohle vše začalo v r. 2005 inzerátem na lide. cz. Náhodou jsem na to přišla o vánocích v r. 2011. Já mu věřila, strašně ho obdivovala, chystala mu svačiny na „služební“ cesty. Teď již nevěřím nikomu, strašně to bolí. Zaraz to hned na začátku. Věř mi. Člověk, kterého miluješ Tě může vynést do nebes, ale taky Tě může dostat na dno. Vím, o čem mluvím.
je mi moc lito, cim jsi si prosla. Takovy chlap si zaslouzi tak kopnout do prdele. Doufam, ze jsi se pres to vsechno prenesla a mas se dobre!
@Růžena horká píše:
Asi si chce jen tak zašukat a s manželkou už ho to nebaví. Něměla by se manželka taky zamyslet nad sebou?
no tohle snad ani nemuzes myslet vazne???
@jullls tak já to od té doby ještě neudělala, bylo to jen na začátku, protože sjem chtěla vědět, jestli má cenu jít do vztahu s tímto člověkem a tím, že mi vše upřímně řekl u mě získal na ceně
a v reálu kdyby teď měl milenku, tak vše maže…takže koukám do přístupných servrů, jako mrknu na profil na fb, lide.cz…to co je veřejně přístupné, zase dělat stíhačku úplně nemusím
ale taky jsem zastáncem toho, že hci raději vědět krutou pravdu