Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Toho bych se bála… že mi odepíše…
presne, tohle nedelej, to je to nejhloupejsi, bude to bolet jen a jen tebe. Promluv si s nim, na rovinu, v klidu, bez zvyseneho hlasu a vycitek… to je jedine mozne reseni. POkud popre nebo evidentne bude lhat, pak bych mozna teprve ten falesny profil zalozila. Nicmene te to bude stat manzelstvi
@Cripplys píše:
Ahojte mám stejný problém, ale tentokrát je to přítelkyně. Nedávno si tam založila profil s 5 fotkami a hned tam napsala ze hledá muže od 20-30. Myslím si že je to nenormální psát tohle kdyz je zadana. Opravdu ji mám rád ale tím co udělala mě dostk zklamala. Poraďte prosím co bych měl udělat.
ja bych ji kopla do riti, pokud mam pritele/manzela, tak si prece nezalozim profil s tim, ze si hledam chlapa ne? Docela by me zajimalo, co jsi udelal, vidim, ze jsi prispevek vlozil uz v cervenci
@jullls píše:
Jo no.....ted přišel ten můj z práce a hned mezi dveřma, že je tu bordel a že jsem blba! Nemluvim s nim![]()
![]()
nedokazu si predstavit, ze by mi muj pritel rekl, ze jsem blba, to by udelal poprve a naposled, pak uz by nemel komu to rikat. Kde je proboha ucta k tomu druhemu???
@lihow píše:
Badoo je samo o sobě dost zvláštní. Dost se vnucuje jako spam a některé lidi to tam zařadilo bez jejich vědomí. Toto se nikde jinde moc stát nemůže. Pro mě je Badoo velice podezřelé… Proto bych nějak nepřeceňoval, pokud se tam někdo „objeví“.
Přesně tak! Mám tam profil taky, vůbec netuším, jak se tam dostal, nikdy jsem se tam nepřihlásila. Sama jsem se tam našla a mám tam, že hledám chlapa ve věku od do. Na mail mi chodí nějaké pozvánky taky, netuším od koho. Takže za mě taky, už jsem to tu několikrát psala - Badoo bych nebrala vůbec vážně. Rozhodně tam ten člověk opravdu nemusí chodit.
Ahoja, potrebovala bych slyset tez vas nazor.
S pritelem jsme spolu uz 6 let od mejch 15, tudiz je jedinej v mem zivote.
Bydlim s nim 2 roky.
Momentalne spolu cekame mimi, jsem uz ve 31tt.
Uz sem mu parkrat odpustila, nebyla to nevera v pravim slova smyslu.
Pise jinejm na netu, prave na badoo, jak sou sexy ze je chce a hlavne ze dite nema,
Kdyz jedno uz existuje a ze je nezadanej.
Kdyz mu napisu at se hodi do klidu a za ten tejden co sem ted na chate at si rozmysli co vlastne chce
tak mi akorat tak napise at ho neseru ze sem histerka a vyhrozuje jestli budu pokracovat tak ze mi nic neda ze ma na to znami, jo sice pravnika ma, ale nemuze zaprit ze je malej jeho.
Ja sem byla vzdycky citlivka a ted navic ty hormony takze zase bulim, i kdyz sem byla dlouho v klidu, ale prece tohle nejde dal, ja mu zase odpustim a bude chvilku vsechno v poho, treba, a za x let me bude podvadet na denim poradku ne, a jeste v nasi posteli, mel by to i v genech, jeho tata zacal mamu podvadet kdyz mu byly dva roky.
Dik za nazory evik
@BEcherovka takove chovani chlapa by se mi nelibilo. Kdyz ti kvuli nicemu vyhrozuje takovyma kravinama. Jsi mlada, nekazila bych si s nim zivot. Na druhou stranu, cekate mimco a pokud ho milujes tak to musi byt tezke. Opatruj se, snad vsechno dobre dopadne
Já bych chtel zas napsat co si myslím já, o té socialní sítí, jako portal badoo.com se mi zdá na první pohled tak jako trochu hodne divný, protože v kolonce kde je Najděte své známé kde Vás socialní sít,badoo.com žada aby jste zadali svuj mejl a svoje heslo k Vašemu mejlovému učtu, když jsem zadaval jednou na vyzkoušení svuj email a heslo k emailové schránce, tak mi po nekolika hodinách byl vykraden email, já jsem to osobne vyzkoušel také přes svoje zvolené „libovolné heslo“ to znamená né heslo ktere máte k přístupu do emailové schránky, jak dáte ukazat kontakty tak heslo ktere jste zadali do kolonky hesla, behem chvilky pošle uplne cizimu človeku, pak si pošlete „smsku“ do sveta reflektoru badoo, když máte třeba zákeřného kamaráda, tak vám třeba zablokuje aby jste nemohli posilat smsky, ten človek byl videt aji v sekci na zapomenuté heslo, kde si nahral vlastní fotku, a pak řikal holkám ruzné nesmysli že je to slavna osobnost a že je to osobnost nejaky „claus hubalek“ nebo co je to za podvodníka, opravdu pozor!!! nedoporučují!!! vkládat své heslo od primárního učtu, ta socialní sít je uplne pochybná, jak jsou ty fotky tech lidi ktere znáte osobne mimo net! tak nekdo takhle zneuživa aby človeka který je laik v programovaní se nachytal a pak mu vykradl mejlovou schránku, a také psal za další učty, vubec nevkladat své heslo!!! jen to vykrada za 1. z lidí peníze, a za 2. hesla od emailovich schránek.
Nevim jak je to možný, ale nekdo smazal muj přispevek, aby me umlčel, ale badoo jsou podvodnici, kde lakaji z lidi jen hesla, kde maji svoje mejlove schranky, stači zadat nejake libovolné heslo a import kontaktu se provede aji bez užiti hesla ke své mejlové schránce, podvodnici!
A ješte ke všemu to má nejaky cizinec který vás zná, a zná také s kterýma lidma jste se přatelili, a potom jednoduše zneužije takové situace, radši opravdu na tu sít nechodit, protože v kolonce import kontaktu, kde to vyžaduje vaše heslo od mejlové schránky, tak to pošle nekomu jak jsem to psal heslo vašeho primarního mejlu, příspevek tu je, naštestí
ale takového človeka by měli zavřít, za vykradaní osobních udaju, videl jsem na té pochybné soc siti, svoje přátele a sít badoo vyžadoval heslo od mého registrovaného primarního mejlu, dneska jsem smazal celej učet, na té pochybné soc siti, když si chcete poslat jen smsku tak když máte zakeřného známeho ten je schopný vám nechot bloknout posilat smsky, a také mi chodilo přes phisingoví utok, že mohu mít jen pouze přístup přes cizi email a heslo, jsou to proste podvodnici, není se čemu už opravdu divit, že si nekteři uživatele vymazavaji své učty, je to pouze jen kvuli zlodejne že vykradaji osobní udaje.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmeníTřeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.
Poradíte co s tím? Je to tak v pořádku??
tak chlapy kamarádky nemají jen milenky, manželky, matky a sestry, a už to že se chce pokecat s ženou když doma ženu má - co tím sleduje? co asi flirt ne? ![]()
založila bych si taky a čekala na jeho reakci ale nejdříve bych o tom někomu řekla z rodiny aby to neotočili proti tobě
@haifa1 Chlapi nemají kamarádky? To slyším poprvý
Mimochodem, Badoo bych nevěřila ani omylem, přečti diskuzi výše, už několikrát jsem já sama psala, že tam mám profil taky a nikdy jsem se tam nezaregistrovala (nedostanu se tam, abych to mohla odstranit, protože tam přihlášení prostě nemám).
Dostal jsem se sem náhodou, když jsem hledal, co je tahle pochybná síť zač. Podle všeho to prostě vykrádá data z veřejně přístupných dat v mailech či sociálních sítí, zakládá to tam profily a generuje inzeráty. K tomu to posílá pozvánky dalším lidem, které to najde v kontaktech (třeba koho máte jaké známe na facebooku). Asi si tam člověk může založit profil sám, ale pokud tam vidíte inzeráty známých, tak to vůbec nemusí znamenat, že je tam psali oni.
A proč to asi tak chlapi dělají?? Nechybí jim třeba doma něco??
A co kdyby jste někdy zapřemýšlely nad tím, proč to chlap dělá??Nechybí mu třeba doma něco??