Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Shodou okolností mám s chlapama z netu zkušenosti.......na Badoo jsou v drtivé většině ti, kterým jde jen o sex…ženatí, zadaní, svodobní, řeknou to na rovinu, bez okolků.....na ostatních serverech jako Lidé atd, jim jde také jen o to jedno, ale dost asi na svoji sebeobranu to okecávaj…
Jsem svobodná, bez partnera a jak říkám, mám s tím zkušenost, takže pokud bych měla partnera, nebo manžela a zjistila, že má profil…
![]()
Obdivuji ženy, které mužům věří v tom, že si tam jen píšou… ![]()
Ahoj holky, buďte rádi, že vám muži chodí jen si pokecat na badoo.Jsem máma od třech dětí ve věku 11,9 a 19 měsíců a ten můj fotil nahé dívky…řekl, že je naprosto normální. Je to jeho koníček, prý. Nepřišla jsem na to já, ale starší dcera. To je potom mazec.
@star píše:
Ahoj holky, buďte rádi, že vám muži chodí jen si pokecat na badoo.Jsem máma od třech dětí ve věku 11,9 a 19 měsíců a ten můj fotil nahé dívky…řekl, že je naprosto normální. Je to jeho koníček, prý. Nepřišla jsem na to já, ale starší dcera. To je potom mazec.
Mazec je oboji.
A nikdy nevis jestli si „jen“ povida.
@AmaiaMontero23 píše:
Shodou okolností mám s chlapama z netu zkušenosti.......na Badoo jsou v drtivé většině ti, kterým jde jen o sex…ženatí, zadaní, svodobní, řeknou to na rovinu, bez okolků.....na ostatních serverech jako Lidé atd, jim jde také jen o to jedno, ale dost asi na svoji sebeobranu to okecávaj…
Jsem svobodná, bez partnera a jak říkám, mám s tím zkušenost, takže pokud bych měla partnera, nebo manžela a zjistila, že má profil…![]()
![]()
Obdivuji ženy, které mužům věří v tom, že si tam jen píšou…
Já mám přitele z Lidé…a jsem ráda že jsem tam vůbec nakoukla…:))
Je to divné, ale nevím jak to funguje u Vás po celou dobu. Nemůže být v něčem chyba i u tebe?
Badoo je samo o sobě dost zvláštní. Dost se vnucuje jako spam a některé lidi to tam zařadilo bez jejich vědomí. Toto se nikde jinde moc stát nemůže. Pro mě je Badoo velice podezřelé… Proto bych nějak nepřeceňoval, pokud se tam někdo „objeví“.
Nejsem zakladatelka.
Tak to je něco, já zrovna chtěla napsat, že přítel měl profil na lidé. cz a psaly mu tam nějaké ženské a že jak jsme spolu začali, tak to zrušil…to sice zrušil, ale teď jsem jen tak ze zvědavosti na lide.cz nakoukla a zadala do vyhledávače jeho přezdívku a hle…v dubnu si opět založil profil…teď netuším, co si o tom myslet :- prochatováno má 0 a předtím mi tvrdil, že se přes to nějak přihlašuje na spolužáky, je to možné??? Že by to opětovně založil kvůli tomu???
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka.
Tak to je něco, já zrovna chtěla napsat, že přítel měl profil na lidé. cz a psaly mu tam nějaké ženské a že jak jsme spolu začali, tak to zrušil…to sice zrušil, ale teď jsem jen tak ze zvědavosti na lide.cz nakoukla a zadala do vyhledávače jeho přezdívku a hle…v dubnu si opět založil profil…teď netuším, co si o tom myslet :- prochatováno má 0 a předtím mi tvrdil, že se přes to nějak přihlašuje na spolužáky, je to možné??? Že by to opětovně založil kvůli tomu???
Na spolužáky se dá jít i mimo chat lidé, prostě jen spoluzaci.cz. Nj…chlapy jsou v tomhle…
ženský se aspoň nenechají prokouknout ![]()
Na spolužáky se příhlásíš jedině přes profil, nebo email. Ten profil máš ke každé emailové adrese, a je jen na tobě, co tam vyplníš či nevyplníš. Na lidé. cz je spouty diskuzí, které může navštěvovat a nemusí jít zrovna o seznamku. Stačí mrknout ![]()
Nejsem zakladatelka
jsem ta co tu psala o tom profilu přítele na lide.cz. Asi mu to nepovím, protože v dubnu si ten profil založilznovuzaložil a od té doby tam nebyl, to se píše na jeho profilu. Vím, že tam je plno jiných diskusí, ale on tam měl prostě ženské než jsme se poznali, nechodil na diskuse o něčem jiném, prostě komunikoval s ženami…říkám si, že se možná fakt přihlásil z jiného důvodu, nechám to tak, občas nakouknu, teď bude mít pár pžíležitostí, budu mimo domov, tak to pak zkontroluju a uvidím, zase nechci dělat nějaké ukvapené závěry, navíc si myslím, že mlj přítel není mamlas a kdyby si chtěl založit profil na ženské, tak si dá jiné uživatelské jméno když ví, že jsem našla ten profil i předtím…
Jo a navíc jak ho tam měl předtím tak mi tvrdil, že tam nechodí a já občas viděla, že tam byl (psalo to na tom jeho profilu) vždycky jsem říkala, proč mi lže a pak tam jednou bylo zase, že tam byl, ale bylo to na štědrý den večer, v dobu, kdy jsme spolu seděli v baru, tak nějak nevím, jestli je ten systém spolehlivý, nebo mu tam někdo leze nebo co… jsem z toho taková nějaká zmatená
@jullls i když po přečtení tohoto příspěvku mám trochu pochybnosti, jestli to nechat plavat
![]()
@Anonymní píše:
@jullls i když po přečtení tohoto příspěvku mám trochu pochybnosti, jestli to nechat plavat![]()
To věřím… neříkej, nedělej scény.. ale nakukuj a pozoruj
![]()
@jullls zase jsem celkem v klidu, protože on na tohle moc není a ještě psolu nejsme dlouho, takže nějak nemyslím, že by v tom hned bylo chatování nebo nevěra, proto to nechám plavat, ale vím, že to má a když něco můžu pozorovat. Ono je možné, že se přes to fakt přihlašuje na spolužáky…
možná má babu na každém kroku, to nevíš nikdy
já jsem navíc táááák podezdřívavá, že než jsme spolu začali, tak jsem mu prošmejdila mobil (stydím se
) našla s kým má co rozjeto a pak se ho nenápadně zeptala, jestli měl i nějaké záložní ženy
(já totiž taky toho měla zorjeto více, než jsme spolu navážno začali) a on mi upřímně řekl o všech, od kterých jsem tam našla sms…to byl pro mě takový počáteční test důvěry, kdy prošel, mám totiž špatné zkušenosti s chlapama
@Anonymní píše:
@jullls zase jsem celkem v klidu, protože on na tohle moc není a ještě psolu nejsme dlouho, takže nějak nemyslím, že by v tom hned bylo chatování nebo nevěra, proto to nechám plavat, ale vím, že to má a když něco můžu pozorovat. Ono je možné, že se přes to fakt přihlašuje na spolužáky…možná má babu na každém kroku, to nevíš nikdy
![]()
![]()
já jsem navíc táááák podezdřívavá, že než jsme spolu začali, tak jsem mu prošmejdila mobil (stydím se
![]()
) našla s kým má co rozjeto a pak se ho nenápadně zeptala, jestli měl i nějaké záložní ženy
(já totiž taky toho měla zorjeto více, než jsme spolu navážno začali) a on mi upřímně řekl o všech, od kterých jsem tam našla sms…to byl pro mě takový počáteční test důvěry, kdy prošel, mám totiž špatné zkušenosti s chlapama
Já jsem zastánce toho raději projet mobil než být za debila… ![]()