Manžel má na Badoo inzerát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.7.12 09:20

Shodou okolností mám s chlapama z netu zkušenosti.......na Badoo jsou v drtivé většině ti, kterým jde jen o sex…ženatí, zadaní, svodobní, řeknou to na rovinu, bez okolků.....na ostatních serverech jako Lidé atd, jim jde také jen o to jedno, ale dost asi na svoji sebeobranu to okecávaj…
Jsem svobodná, bez partnera a jak říkám, mám s tím zkušenost, takže pokud bych měla partnera, nebo manžela a zjistila, že má profil… :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Obdivuji ženy, které mužům věří v tom, že si tam jen píšou… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
star
18.7.12 17:41

Ahoj holky, buďte rádi, že vám muži chodí jen si pokecat na badoo.Jsem máma od třech dětí ve věku 11,9 a 19 měsíců a ten můj fotil nahé dívky…řekl, že je naprosto normální. Je to jeho koníček, prý. Nepřišla jsem na to já, ale starší dcera. To je potom mazec.

• Citovat
  • Upravit
8814
18.7.12 17:45
@star píše:
Ahoj holky, buďte rádi, že vám muži chodí jen si pokecat na badoo.Jsem máma od třech dětí ve věku 11,9 a 19 měsíců a ten můj fotil nahé dívky…řekl, že je naprosto normální. Je to jeho koníček, prý. Nepřišla jsem na to já, ale starší dcera. To je potom mazec.

Mazec je oboji.
A nikdy nevis jestli si „jen“ povida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.7.12 17:52
@AmaiaMontero23 píše:
Shodou okolností mám s chlapama z netu zkušenosti.......na Badoo jsou v drtivé většině ti, kterým jde jen o sex…ženatí, zadaní, svodobní, řeknou to na rovinu, bez okolků.....na ostatních serverech jako Lidé atd, jim jde také jen o to jedno, ale dost asi na svoji sebeobranu to okecávaj…
Jsem svobodná, bez partnera a jak říkám, mám s tím zkušenost, takže pokud bych měla partnera, nebo manžela a zjistila, že má profil… :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Obdivuji ženy, které mužům věří v tom, že si tam jen píšou… :potlesk:

Já mám přitele z Lidé…a jsem ráda že jsem tam vůbec nakoukla…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lukyn
18.7.12 22:14

Je to divné, ale nevím jak to funguje u Vás po celou dobu. Nemůže být v něčem chyba i u tebe?

• Citovat
  • Upravit
lukyn
18.7.12 22:17

Tak to jsi fakt dobrá, že jsi to ustála.

• Citovat
  • Upravit
lihow
19.7.12 10:36

Badoo

Badoo je samo o sobě dost zvláštní. Dost se vnucuje jako spam a některé lidi to tam zařadilo bez jejich vědomí. Toto se nikde jinde moc stát nemůže. Pro mě je Badoo velice podezřelé… Proto bych nějak nepřeceňoval, pokud se tam někdo „objeví“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.12 15:15

Nejsem zakladatelka.
Tak to je něco, já zrovna chtěla napsat, že přítel měl profil na lidé. cz a psaly mu tam nějaké ženské a že jak jsme spolu začali, tak to zrušil…to sice zrušil, ale teď jsem jen tak ze zvědavosti na lide.cz nakoukla a zadala do vyhledávače jeho přezdívku a hle…v dubnu si opět založil profil…teď netuším, co si o tom myslet :- prochatováno má 0 a předtím mi tvrdil, že se přes to nějak přihlašuje na spolužáky, je to možné??? Že by to opětovně založil kvůli tomu???

• Citovat
  • Upravit
jullls
19.7.12 15:36
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka.
Tak to je něco, já zrovna chtěla napsat, že přítel měl profil na lidé. cz a psaly mu tam nějaké ženské a že jak jsme spolu začali, tak to zrušil…to sice zrušil, ale teď jsem jen tak ze zvědavosti na lide.cz nakoukla a zadala do vyhledávače jeho přezdívku a hle…v dubnu si opět založil profil…teď netuším, co si o tom myslet :- prochatováno má 0 a předtím mi tvrdil, že se přes to nějak přihlašuje na spolužáky, je to možné??? Že by to opětovně založil kvůli tomu???

Na spolužáky se dá jít i mimo chat lidé, prostě jen spoluzaci.cz. Nj…chlapy jsou v tomhle… :pocitac: :pocitac: :zed: ženský se aspoň nenechají prokouknout :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.12 15:47

Na spolužáky se příhlásíš jedině přes profil, nebo email. Ten profil máš ke každé emailové adrese, a je jen na tobě, co tam vyplníš či nevyplníš. Na lidé. cz je spouty diskuzí, které může navštěvovat a nemusí jít zrovna o seznamku. Stačí mrknout :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.12 17:42

Nejsem zakladatelka
jsem ta co tu psala o tom profilu přítele na lide.cz. Asi mu to nepovím, protože v dubnu si ten profil založilznovuzaložil a od té doby tam nebyl, to se píše na jeho profilu. Vím, že tam je plno jiných diskusí, ale on tam měl prostě ženské než jsme se poznali, nechodil na diskuse o něčem jiném, prostě komunikoval s ženami…říkám si, že se možná fakt přihlásil z jiného důvodu, nechám to tak, občas nakouknu, teď bude mít pár pžíležitostí, budu mimo domov, tak to pak zkontroluju a uvidím, zase nechci dělat nějaké ukvapené závěry, navíc si myslím, že mlj přítel není mamlas a kdyby si chtěl založit profil na ženské, tak si dá jiné uživatelské jméno když ví, že jsem našla ten profil i předtím…
Jo a navíc jak ho tam měl předtím tak mi tvrdil, že tam nechodí a já občas viděla, že tam byl (psalo to na tom jeho profilu) vždycky jsem říkala, proč mi lže a pak tam jednou bylo zase, že tam byl, ale bylo to na štědrý den večer, v dobu, kdy jsme spolu seděli v baru, tak nějak nevím, jestli je ten systém spolehlivý, nebo mu tam někdo leze nebo co… jsem z toho taková nějaká zmatená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.12 17:43

@jullls i když po přečtení tohoto příspěvku mám trochu pochybnosti, jestli to nechat plavat :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jullls
20.7.12 06:57
@Anonymní píše:
@jullls i když po přečtení tohoto příspěvku mám trochu pochybnosti, jestli to nechat plavat :nevim: :nevim:

To věřím… neříkej, nedělej scény.. ale nakukuj a pozoruj :* ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.12 11:13

@jullls zase jsem celkem v klidu, protože on na tohle moc není a ještě psolu nejsme dlouho, takže nějak nemyslím, že by v tom hned bylo chatování nebo nevěra, proto to nechám plavat, ale vím, že to má a když něco můžu pozorovat. Ono je možné, že se přes to fakt přihlašuje na spolužáky… :nevim: možná má babu na každém kroku, to nevíš nikdy :-D :-D :-D já jsem navíc táááák podezdřívavá, že než jsme spolu začali, tak jsem mu prošmejdila mobil (stydím se :oops: :oops: ) našla s kým má co rozjeto a pak se ho nenápadně zeptala, jestli měl i nějaké záložní ženy :-D (já totiž taky toho měla zorjeto více, než jsme spolu navážno začali) a on mi upřímně řekl o všech, od kterých jsem tam našla sms…to byl pro mě takový počáteční test důvěry, kdy prošel, mám totiž špatné zkušenosti s chlapama

• Citovat
  • Upravit
jullls
20.7.12 14:08
@Anonymní píše:
@jullls zase jsem celkem v klidu, protože on na tohle moc není a ještě psolu nejsme dlouho, takže nějak nemyslím, že by v tom hned bylo chatování nebo nevěra, proto to nechám plavat, ale vím, že to má a když něco můžu pozorovat. Ono je možné, že se přes to fakt přihlašuje na spolužáky… :nevim: možná má babu na každém kroku, to nevíš nikdy :-D :-D :-D já jsem navíc táááák podezdřívavá, že než jsme spolu začali, tak jsem mu prošmejdila mobil (stydím se :oops: :oops: ) našla s kým má co rozjeto a pak se ho nenápadně zeptala, jestli měl i nějaké záložní ženy :-D (já totiž taky toho měla zorjeto více, než jsme spolu navážno začali) a on mi upřímně řekl o všech, od kterých jsem tam našla sms…to byl pro mě takový počáteční test důvěry, kdy prošel, mám totiž špatné zkušenosti s chlapama

Já jsem zastánce toho raději projet mobil než být za debila… :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí