Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stary-foter píše:
A co kdyby jste někdy zapřemýšlely nad tím, proč to chlap dělá??Nechybí mu třeba doma něco??
Určitě chybí…víc práce aby neměl čas na číčoviny..
![]()
@peggy.sl píše:
Určitě chybí…víc práce aby neměl čas na číčoviny..![]()
Predevsim bych resil: „Proc ma potrebu si zalozit na baddo profil?“
To ze tam ma plne jmeno je jen jeho ctnosti. Nebo by jsi byla radsi aby tam mel profil bez fotky se jmenem XXX??? Kdo by mu na takovy profil asi psal? Asi hleda nekoho na pokec a ne na sex, ne?
Je opravdu detinsky naivni si myslet ze jeden clovek uspokoji veskere potreby nekoho druheho. Proboha damy mluvite jakoby vam bylo 14 ![]()
Mit zenu a deti je opravdu naplnujici a krasne. Sam mam 3 deti a milovanou zenu. Ale neni to vsechno. Zenu taky neuspokoji mit manzela a deti. Taky ma svoje potreby a temata, ktere proste nemuze sdilet se svým mužem, protoze jeho nazor na dane tema uz zna a tudiz ji nemuze nabidnout nejaky „novy“ nahled ci odpoved na jeji otazky. Taky ji driv nebo pozdeji zacne samotne doma hrabat, a kecat s ostatnima kamoskama o kojeni ji uz nestaci. Tak asi tak i chlap potrebuje inspiraci k zivotu, ne jenom porad jeden svetonazor ktery slysi doma.
Taky je rad kdyz nekomu prijde zajimavy, a mnohem vice kvuli jaho osobnosti, nez kvuli jeho prirozeni, protoze doma uz se bere jako samozrejmy itenerar, automat na rodinou pohodu. (mluvim obecne, neber to osobne, ani tebe ani jeho neznam).
To ze nevidis duvod proc by mel hledat kamaradku neznamena, ze takovy duvod nema, nebo nemuze mit. Hledej ho a porozumis mu.
Vy za vsim hned vidite sex. Pisete ze „vzdyt uz neni pubos“ a podobne.Sami ovsem mluvite jak pubertacky. Ja mam cca 8 kamaradek na pokec. A ani s jednou jsem nespal. Prave protoze uz nejsem pubos. Myslite ze vsechny chlapi bavi chodit s ostatnima chlapama do hospody nebo na fotbal, komentovat kazdou sukni ktera se mihne kolem a vest sexisticko-mačistycký keci, či mluvit o autech a jinejch povinostech, přeztože by si radši vyprázdnil hlavu?
A pokud ma rodinu a pendluje mezi povinostma v praci, povinostma doma a radovankam s rodinou… kde ma asi tak hledat jiné kamarády/kamarádky? Třeba má kamarádů dost?
Kdyz to tu ctu, musim rict ze jsem si vybral manzelku dobre. S nekym kdo ma vase nazory bych doma byt nemohl, nebo bych ji musel podvest, kdyz vidi neveru za vsim, tak nema cenu se snazit ne? Kdyz to ani nema kdo ocenit.
To jestli te podvede nezalezi na tom jestli nekde ma nebo nema profil, ale jen a jen na kvalite vaseho vztahu. To ze ma nekde profil neznamena ze te chce podvest, ale jen to ze mapotrebu v sobe pestovat neco, co tebe bud nezajima, nebo na to mas odlisnej nazor.
Jedine co ti poradim je:„uprimne si s nim o tom promluv“. Neobvinuj ho, nevyslichej ho, nespehuj ho. Neni to dustojne. A pokud budes chtit aby se chovalvyjev mu uprime svoje pocity a nech ho aby se k nim vyjadril.
Zakazovat mu to, nebo po nem chtit aby to hned zrusil? Promin ale pokud je vas vztah v tak katastrofalnim stavu, ze si zakazujete veci ktere tomu druhemu vadi, pak jedinny lek na takove oboustranne vezeni je utek.
My máme s manželkou jasný pravidla, jeden druhému důvěřuje, a druhý prvního na oplátku za projevenou důvěru, nikdy nezradí.
Chápu, bojíte se aby jiná žena neaktivovala ve vašem manželovi něco co v sobě už dlouho potlačuje. To se stává a svědčí to o nerovnováze ve vztahu. To ovšem nevyřešíte tak, že si budete dělat umělá pravidla nebo si budete něco zakazovat. Navíc tento problém je ekvivalentní i pro vás.
Chlapi nemaji kamaradky?
Asi jsi nikdy neviděla pořádnýho chlapa, ne?
Je mi opravdu lito ze ty ufnukany hovadka s nafouknutejma mačo-koulema nazýváš stejným jménem jako mě. Chápu, mluvíš z vlastní zkušenosti s chlapama… s chlapama??? to těžko! S tím, co ty nazýváš chlapem a co jsi si sama vybrala ke vztahu.
Opravdovej chlap neni ten co s kazdym vyjebe, ale ten co umí nést zodpovědnost za vše co dělá či co udělal.
Chápu že s názorem jaký máš, jich asi mnoho neznáš. Ale já jich znám mraky. Život je otázkou priorit. Co hledáš, to najdeš.
Já vám nechci kazit radost, nevím, jestli to tady už nebylo řečeno, ale Badoo funguje tak, že „nasaje“ informace z facebooku včetně všech fotek, jména, zájmů apod. a samo vystaví profil.
Je to celkem agresivní program a pak ještě rozešle pozvánky celému adresáři. CHová se to skoro jako vir.
@PaníBovaryová píše:
Já vám nechci kazit radost, nevím, jestli to tady už nebylo řečeno, ale Badoo funguje tak, že „nasaje“ informace z facebooku včetně všech fotek, jména, zájmů apod. a samo vystaví profil.
Je to celkem agresivní program a pak ještě rozešle pozvánky celému adresáři. CHová se to skoro jako vir.
To je blbost jako hrommm..vysaje max. adresu a doplní nějaké jméno které zve, ale fotky a ostatní kraviny si musíš dopsat sama..
@Petr7711
Mohl by sis prosimte priste odpustit tu plkacku o kojeni?
Predstav si, ze jsou i zeny, ktere maji jiny zivot plny podmetu ![]()
Jsem na tom stejně. On však neví, že to vím. Je to hodně ponižující, ale pokud má někdo nějaký nápad, jak tomu zamezit, ráda to vyzkouším. pa Bika ![]()
@endrice píše:
Jsem na tom stejně. On však neví, že to vím. Je to hodně ponižující, ale pokud má někdo nějaký nápad, jak tomu zamezit, ráda to vyzkouším. pa Bika
nečetla jsem diskuzi výše, ale já bych pod nějakým nickem odpověděla a viděla bych, jestli se jen nusdí, nebo to myslí vážně…chtěla bych ho vidět, jka by se tvářil na schůzce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmeníTřeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.
Poradíte co s tím? Je to tak v pořádku??
Nechci tě strašit, ale zrovna mi psal jeden typek…Ted z něho vylezlo, že je ženatej a jestli nechci milence…jeho odpověd,,jsme spolu 8let, víš jak…´´ ![]()
Co dělá na badoo??Hleda…nevím co, ale něco určitě
@aničkakytička píše:
nečetla jsem diskuzi výše, ale já bych pod nějakým nickem odpověděla a viděla bych, jestli se jen nusdí, nebo to myslí vážně…chtěla bych ho vidět, jka by se tvářil na schůzce
Sice by to byla legrace, ale pro manželku asi ne ![]()
Zakladatelko, řekni mi jak se jmenuje a já si s ním napíšu, hm?
Nečetla jsem všechny příspěvky, chápu že je to nepříjemné z pohledu ženský zatím vidíme jen to nejhorší, v podstatě si v dnešní době ani nepřipouštíme že by o nic nešlo…Ale co když opravdu se pán nudí a potřebuje potěšit jen své ego, otázkou samozřejmě zůstává jestli má své hranice a nepřeroste to v něco víc…Takže opravdu nezbývá než v klidu si o tom promluvit, proč si profil založil a co od toho očekává…Samozřejmě je na místě říct o svých pocitech a obavách, všechno se točí kolem důvěry… ![]()