Manžel má na Badoo inzerát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
8.4.13 19:17

@koryska14 ja ani nevim jak na tom profilu sem a ani jake je heslo. Kdysi se mi to nejak aktivovalo pres icq na kterem uz 7 let nejsem :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.4.13 19:35

@Janichka
já tam taky vlastně na ten profil pak vlezla ani nevim jak… :nevim: už je to taky asi přes dva roky, co jsem to smazala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adambernau
21.4.13 11:26

Podle mého právě je vyzrálý :mavam:

• Citovat
  • Upravit
48576
21.4.13 11:34
@Janichka píše:
@koryska14 ja ani nevim jak na tom profilu sem a ani jake je heslo. Kdysi se mi to nejak aktivovalo pres icq na kterem uz 7 let nejsem :/

když ti přijde meil, tak hned dole je napsáno-zrušit upozornění. nemusíš se nikam přihlašovat jen na to kliknou

nebo přímo zrušit od někoho meil jde když přijde, tak klepnout na jméno odesílatele a vyjede-přidat do seznamu nebo blokovat, tak blokovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.4.13 16:17

@Kamča.dalmatinka no ja to tak delala ale samo mi to po kliknuti na zrusit najelo na ten profil ze se musim prihlasit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magnifique
30.4.13 18:37

Důvěřuj, ale prověřuj... (Loki1234)

Ahoj, nedá mi to nereagovat na Tvou důvěru partnerovi… Chápu, že jsi tolerantní a klobouk dolů za to…:-) Nicméně musím podotknout jeden smutný příběh, tentokrát z té druhé strany: Ona svému muži důvěřovala naprosto shodně, jako ty. Doma dospívající děti, on skvěle postavený a zajištěný. Doma vše fungující! On ale noc co noc řešil pracovní záležitosti. Ve skutečnosti byl na seznamce Badoo. Vyhlídl si potencionální oběť. Pár řádků a slovo dalo slovo. Další komunikace již jen na FB. Za nedlouho skutečná noční schůzka se vším, co k ní patří. Za pár hodin návrat ke spící manželce. 2× do týdne splnění manželských povinností a denní výpomoc v domácnosti… Otázkou není, zda se to stalo, otázkou je - kde je Láska patřící tomu, ke komu ulehám, na kterém mi tolik záleží… Není tato virtualita zbytečná? Kolik lidí si propůjčí cizí identitu, aby si následně vylámalo zuby nad vlastní neschopností být reálným člověkem v reálném světě. Jak je možné, že pokud přestanete komunikovat ve virtuailitě máte dojem, že jste NOBODY… Je to vlastně laciný vykřičený dům kde nikdo nikomu nic neslibuje, nikdo nic neočekává a večer stejně usíná sám, protože co kdyby náhodou ten nejpravější teprve zítra založil svůj profil… Je to smutné, ale bohužel skutečné…

• Citovat
  • Upravit
Magnifique
30.4.13 18:50

Pro Majw

Majw 08.04.13 17:29

Můj přítel má taky Badoo. Zjistila jsem to náhodou, když mi přišla na mail od něj pozvánka. Když jsem se ho zeptala, co že to má, řekl že je tam pár kamarádů/dek, kolegů. Nic víc ať v tom nehledám. Jenže potom jsem zjistila, že je to seznamka a dokonce si to i zaplatil :( Moc bych to neřešila, ale zklamal mě v tomto táta, i když příteli věřím, pořád mám u sebe obavy a bojím se… Jak mám pokračovat?

I když je to kruté, asi budeš muset vyzkoušet, jak na tom je s pravdomluvností… Jak? Založ si profil, sežeň na netu fotku nějaké „lidské kůstky“ nic moc sexy, ale nic tuctového. No a oslov ho. Dej si nějaké hezké jméno a celý rozhovor veď v duchu „jen tak klábos“.. Hlavně buď hodně vtipná, netlač na pilu a neomezuj ho v jeho názorech…:-) To oni milují… Po nějaké době, kdy mezi Vámi zavládne rádoby důvěra mu nabídni virtuálně něco víc, pokud se chytne - průser… A pak už to nechám na Tobě, kdy to utneš a místo prasárniček mu na mail zašleš svoují skutečnou fotku… Anebo se nechytne..!
Pokud Tě vyfaxuje máš vyhráno a nikdy mu neříkej, kdo se skrývá za profilem…:-) V klidu se rozluč, profil smaž a doma ho obejmi…:-)

• Citovat
  • Upravit
podvodník
10.5.13 16:54

manžel na badoo

Musím říci, že můj manžel je také na badoo, jednou si smazal profil, protože byla u nás pěkná domluva, ale je to tak 1,5 měsíce a profil si tam založil opět-prý na pokec. Jenže mě přijde, že tato seznamka není jen na pokec, je to takový levný vykřičený dům. Zjistila jsem, že si tam už dopisuje, a když jsem se ho zeptala proč si dopije, tak mi najednou odpověděl-už se mi neozvala, končím. Jenže včera byl zas aktivní. Jakmile chlapy přestanou myslet mozkem je zle :! Přitom jak píšou ostatní ženy, má tam uvedeno nezadaný, bezdětný, opak je však pravdou ženatý a dvě děti. Jestli tohle brzy neskončí tak ten pitomý PC :pocitac:,jenže oni si vždy najdou nějakou skulinku.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
10.5.13 17:39
@podvodník píše:
Musím říci, že můj manžel je také na badoo, jednou si smazal profil, protože byla u nás pěkná domluva, ale je to tak 1,5 měsíce a profil si tam založil opět-prý na pokec. Jenže mě přijde, že tato seznamka není jen na pokec, je to takový levný vykřičený dům. Zjistila jsem, že si tam už dopisuje, a když jsem se ho zeptala proč si dopije, tak mi najednou odpověděl-už se mi neozvala, končím. Jenže včera byl zas aktivní. Jakmile chlapy přestanou myslet mozkem je zle :! Přitom jak píšou ostatní ženy, má tam uvedeno nezadaný, bezdětný, opak je však pravdou ženatý a dvě děti. Jestli tohle brzy neskončí tak ten pitomý PC :pocitac:,jenže oni si vždy najdou nějakou skulinku.

tak mu to zatrhni a máš to ne?

• Citovat
  • Upravit
36504
10.5.13 22:47
@smoulinka71 píše:

Moc na ta zatrhnutí nevěřím. Bude chodit z jiného PC, v práci, venku. Otázkou je, zda virtuální nevěra plynule nepřechází do pozdější reálné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
10.5.13 23:07
@smoulinka71 píše:

jak se dá dospělýmu chlapovi něco zatrhnout?? 8o

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
10.5.13 23:10
@jdukolem píše:
jak se dá dospělýmu chlapovi něco zatrhnout?? 8o

Dospělý chlap toto nedělá. :)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
10.5.13 23:11
@Burj Chalifa píše:
Moc na ta zatrhnutí nevěřím. Bude chodit z jiného PC, v práci, venku. Otázkou je, zda virtuální nevěra plynule nepřechází do pozdější reálné. :nevim:

V tom případě si mě nezaslouží. :)

• Citovat
  • Upravit
36504
10.5.13 23:11
@smoulinka71 píše:
V tom případě si mě nezaslouží. :)

Souhlas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
10.5.13 23:15
@smoulinka71 píše:
Dospělý chlap toto nedělá. :)

ale dělá..i dospělej zblbne.. jde jen o to jak s tím naloží..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky