Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sumaya ja si tam nasla manzela, teda on me
. A to nehledal sex, ale zoufale hledal vazny vztah
.
@Chlapak82 píše:
Vubec Vasemu komentu nerozumim. Jednak obecne jste hovorila Vy nikoliv ja. Takze jste se v podstate sama odsoudila k alibismu. To ze jsem zminil, ze zeny maji OBECNE problem hovorit konkretne je zname faktum a ne pouze muj poznatek. A slovo obecne v tomto kontextu melo vyznam jako vetsina. Dale nerozumím tomu co mam mit jen ja. A v neposlední rade mi tykate aniz bychom se znali. Coz nepusobi tedy vyjadrenim na urovni.
Cukrousi.. tady sis asi spletl oddil..
![]()
@Chlapak82 píše:
Vubec Vasemu komentu nerozumim. Jednak obecne jste hovorila Vy nikoliv ja. Takze jste se v podstate sama odsoudila k alibismu. To ze jsem zminil, ze zeny maji OBECNE problem hovorit konkretne je zname faktum a ne pouze muj poznatek. A slovo obecne v tomto kontextu melo vyznam jako vetsina. Dale nerozumím tomu co mam mit jen ja. A v neposlední rade mi tykate aniz bychom se znali. Coz nepusobi tedy vyjadrenima urovni.
tak bobanku, za prve, tady si tykame vsechny! Za druhe, to co si tady vysmolil, nejni nazor vsech chlapu.Za treti, jsem zena a VZDY! HOVORIM KONKRETNE. V jedinem S TEBOU souhlasim je to, ze zalozit profil nechtene je trochu mimo:-)
Dámy… toto je verejne forum a muze sem psat kdo chce, to zaprve. Predpokladam, ze ani jedna z vas neni majitelkou fora. Dale bych vas chtel pozadat, aby jste mi vykaly ja vam take netykam. To ze si tu tykate mezi sebou je vase vec. A osloveni bobanku ci cukrousi je hodne neslušné.
Jinak nikde jsem netvrdil, ze to co pisi je nazor vsech chlapu. A to ze hovorite konkretne je klidne mozne, take jsem nepsal, ze se to tyka vsech zen, ale vetsiny.
A pokud se vam nezamlouva to co pisi samozřejmě to chapu. Realita je nekdy neprijemna. To se neda nic delat.
@Chlapak82 píše:
A s cim nesouhlasite obecně? To je nazor cloveka co nedokaze formulovat jasny a konkrétní argument. Zeny s timmaji obecne o neco vetsi problem nezli muzi.Jinak co se tyce me, tak stalou partnerku nemam prave z toho duvodu, abych ji nepodvadel. Jsem schopen mit treba 2 roky milenku, ale vetsinou vzdy dojde ke zmene. Prijde mi to lepsi varianta nezli se na 2 roky zenit a pak rozvadet. Coz je dnes zcela bezne a z manželství se stala jen jakasi bezcenna formalni dohoda a jiz pro mnoho lidi postrada jakykoliv moralni zavazek.
Na jednu stranu chvályhodné a obětavé řešení - nevázat se a nepřidělávat tak sám sobě administrativu ohledně rozvodu. Nabízí se ale otázka, čím to je, že po cca dvou letech je běžné změnit partnerku? Přijde mi sice logické, že dvouletá lhůta je přiřazována jakési zamilovanosti, euforii, sexuálnímu řádění. Nicméně je spousty lidí, kteří po „vystřízlivění“ z tohoto období úplně jednoduše v tom vztahu objeví něco mnohem hlubšího, silnějšího, poutavějšího a kupodivu expandujícího. Nemluvím pochopitelně o kroužku na prstě, ale o prohloubení vztahu. Vědí mimo jiné Tvé partnerky, že jsou rovnou určeny k použití na „dobu určitou“? V podstatě k tomu, aby byly ve sladké nevědomosti a dávali ze sebe maximum pro jejich vlastní naivitu, že tentokrát to třeba „vyjde“? A napadá mě další dotaz: Jak se vlastně mají po dvouletém vztahu s Tebou? Nemají po rozchodu náhodou brzy manžela (dlouhodobého přítele - ve Tvých očích možná úplnýho ťunťu a ňoumu),a popřípadě i potomky? Čím to asi bude? A jak Ty sám neseš to, že když Ti je ouvej, svěříš se sice svým kamarádům, ale u vnitř cítíš, že Tě něco trápí a toto svěření není úplně ono? Ať je to cokoliv a není na blízku ta spojená duše, která Ti bolest pohladí, protože by se ukázalo, že jsi „jen člověkem“? A tak se ptám? Jsi už ve fázi, kdy Ti vyhovuje, že má každý „to své“ = zázemí, klid, svobodu, pohodu, volnost, vlastní režim? Ne, v žádném případě toto neodsuzuji, je to tvá volba. Ale zkusil si to změnit? A to i za cenu toho, že si vylámeš zuby? Zkus na chvíli zapomenout, že máš potřebu sexuálně uspokojit co nejvíce žen a alespoň jednou vyzkoušej co znamená dát do vztahu všechno. Ne 90%, ne 99%, ale 100% sebe. Bez zadních vrátek, bez postranních úmyslů, bez nadřazenosti nad danou situací. Prostě maličkost: 100%! Třeba pak přijmeš, že monogamie je důkaz toho, že lidé chtějí být jen jeden pro druhého, ale na 100%. Každý ve svém životě má stejné možnosti „obšťastnit“ celý svět. A každý má dojem, že pokud to neudělá on, udělá to za něj někdo jiný..
Ale pokud pozná a ucítí to, o čem píšu, věř mi, že nikdy nezapochybuje o tom, že to co dávají svému jedinému partnerovi je to jediné a celé pro něj a to se také vrací. A co je na tom tak zajímavého, nebo důležitého? Proč bych to měl změnit, nebo jen vyzkoušet? A co třeba proto, že od toho tu jsme. A co třeba proto, že na základě tohoto faktu si do života přitahujeme lidi i situace, které bychom jinak nikdy neměli a ještě mnohem, mnohem víc? Nejsem fanatik, analytik ani nic jiného. Nejsem ani malá slečna, ani žena za „zenitem“. Jsem realista a praktitk, až to bolí a přesto jsem sepsala tyto řádky, aby jsi měl možnost vidět jiný úhel pohledu. Toto není kritizování a proto prosím všechny, kteří by se nyní rády pustili do tlachání o tom, jak jsi špatný a pokrytecký, aby ušetřili klávesnice svých PC, notebooků i mobilů. A to, že působím hloupě, naivně nebo s málo zkušenostmi?
Dámy a pánové.. Jen kdyby jste věděli…
Hezký den.. ![]()
Ahoj! Tohle by ti mohlo pomoct!
Nevím jak tvůj přítel, ale mě se to stalo takhle:
Přihlásila jsem se na mail a našla email od Badoo, že tam mám zprávu od mýho taťky!
Tak jsem se tam tedy přihlásila a chtěli po mně fotku jinak že tu zprávu prostě nezobrazím
…Mamka mi teda řekla ať tam nahraju fotku např. psa… Tak se stalo a já tam nahrála tuhle „moji“ profilovou fotku a zobrazila zprávu od mého táty… Bylo tam něco v tom smyslu, že se tam mám přidat, že je tam zábava a takové kydy s prominutím… Udivilo mě že mi tam můj taťka vykal!! Tak jsem mu zavolala a on mi řekl že o ničem neví… Tak jsem si to chtěla zrušit ale chtělo to po mně heslo ktere jsem si vůbec nezařizovala!! Takže teď jsem uplně v kyblu
… Jen si zkuste na googlu najit „co je to badoo“ jeden pan tam napsal, že takhle podvádějí, že vás zve blízká osoba což není pravda… takhle se snaží získat co nejvíce fanoušků téhle stránky a je to asi špatná cesta… Takže přítele jen tak neobviňuj! Třeba se taky stal obětí téhle stránky :/…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmeníTřeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.
Poradíte co s tím? Je to tak v pořádku??
KDyž ti napíšu, že to je v pořádku, budeš mi věřit?
![]()
@Kikula1235 píše:
Ahoj! Tohle by ti mohlo pomoct!
Nevím jak tvůj přítel, ale mě se to stalo takhle:
Přihlásila jsem se na mail a našla email od Badoo, že tam mám zprávu od mýho taťky!
Tak jsem se tam tedy přihlásila a chtěli po mně fotku jinak že tu zprávu prostě nezobrazím…Mamka mi teda řekla ať tam nahraju fotku např. psa… Tak se stalo a já tam nahrála tuhle „moji“ profilovou fotku a zobrazila zprávu od mého táty… Bylo tam něco v tom smyslu, že se tam mám přidat, že je tam zábava a takové kydy s prominutím… Udivilo mě že mi tam můj taťka vykal!! Tak jsem mu zavolala a on mi řekl že o ničem neví… Tak jsem si to chtěla zrušit ale chtělo to po mně heslo ktere jsem si vůbec nezařizovala!! Takže teď jsem uplně v kyblu
… Jen si zkuste na googlu najit „co je to badoo“ jeden pan tam napsal, že takhle podvádějí, že vás zve blízká osoba což není pravda… takhle se snaží získat co nejvíce fanoušků téhle stránky a je to asi špatná cesta… Takže přítele jen tak neobviňuj! Třeba se taky stal obětí téhle stránky :/…
Další chytrá
A co takhle příště zavolat taťkovi než budete něco potvrzovat či se někde registrovat? Chjo… jste hloupí… dobře vám tak…
@Chlapak82 píše:
Další chytráA co takhle příště zavolat taťkovi než budete něco potvrzovat či se někde registrovat? Chjo… jste hloupí… dobře vám tak…
Další drsnej anonym na úrovní prvního stupně zš..
![]()
@Chlapak82 píše:
Další chytráA co takhle příště zavolat taťkovi než budete něco potvrzovat či se někde registrovat? Chjo… jste hloupí… dobře vám tak…
Tak přeci jen žiješ…
už jsem se lekla, že po mém příspěvku Ti došli písmenka…
Jinak s Tebou souhlasím ohledně zavolání taťkovi, nicméně ne každý rodič se svěří svým dětem… ![]()
Pokud ja bych byl na urovni prvniho stupně. Vy by jste zrejme cekaly jeste na sve narozeni damy. ![]()
To Magnifique
Opet bych poprosil o vykani, preci jen se nezname. Je mi to trochu trapne porad pripominat, ale co naplat. Zrejme jsem ve společnosti kde se slusnost moc nenosi. Nyni k veci. Vas kometar byl tak rozsahly, ze se mi na nej po precteni nechtelo odpovidat a pak jsem na to jiz zapomel. Navic mi v nem tykate ac jsem upozornoval, ze si to nepreji. Tak alespon v bodech.
Udivuje me tedy, ze o sobe tvrdite ze jste realista a praktik. Mozna v nejakych zenskych meritkach ano ![]()
Preji hezky den.
PS. Jiz se tesim na vase rozhořčené komentáře dámy ![]()