Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pane Chlapáku82, nespletl jste si svůj nick? Že ono tam mělo být Chudák82. Zakomplexovaný chlap, co brouzdá po babských webech, aby poučoval, tak na mě připadá upřímný a inteligentní pan Chlapák82. Dělá si z ženských tady prd. l, přišel se vysmívat, nic víc. Vsadím boty, že má problém si nějakou kočku najít a udržetTak se aspoň vysmívá, no.
Nevyhánějte chlápky ze zdejšího webu a už vůbec ne anonymně. To by tu už opravdu byl jen pověstný slepičí dvorek.Je jedno, kdo se za nickem skrývá( být někým jiným je přeci tak jednoduché
. A pokud má náhodou pravdu, tak si vzpomeňte na přísloví o tom, že se člověk nemá zlobit na zrcadlo, má-li křivou hubu.
Ptat se muze proc se chce seznamovat je stejne jako ptat se ditete proc ma hlad. S tim jestli vas ma rad to nema nic spolecneho. Jste tady jako bachaři co řeší prchající trestance, jde z vás hrůza. Láska nikde.
Am tak na toto sa zareagovat neda, je to k…vnik!! mysli na to ze ked nieco dal tak mu nieco chyba jedine debata ti pomoze ja mam kopu kamaratiek a co tak asi na badoo pipl atd hladaju! hm cicky aj zo zakladnej… takmmm pouvazuj ale nenechaj to tak ked ti na tom zalezi deti nedeti to chlap neriesi…aj takych kamosov mam a ako chlap ich nechapem..mno ![]()
Jsem chlap. Napadlo mě okomentovat některé příspěvky. Doufám, že se na mě dámy nebude zlobit. ![]()
Příspěvek upraven 11.01.15 v 18:25
@passsion píše:
Ahojky… tak ja tam jsem jako normal holka… pisou mi tam zenati, ale zadny zenaty nechte neco víc opravdu jen pokec:-)…jen kecaj kdyz maj volnou chvilku a to o kravinach:-) buď v klidu a dej si tam taky profil a jste si kvit:-)
Hele znám přímo holku, která takhle naletěla. S pánem jezdila na výlety.
Tvrdil o sobě, že je nezadaný, bezdětný až do té doby co ho potkala ve městě s manželkou a dětmi. ![]()
@Petr7711 píše:
Chlapi nemaji kamaradky?
Asi jsi nikdy neviděla pořádnýho chlapa, ne?
Je mi opravdu lito ze ty ufnukany hovadka s nafouknutejma mačo-koulema nazýváš stejným jménem jako mě. Chápu, mluvíš z vlastní zkušenosti s chlapama… s chlapama??? to těžko! S tím, co ty nazýváš chlapem a co jsi si sama vybrala ke vztahu.
Opravdovej chlap neni ten co s kazdym vyjebe, ale ten co umí nést zodpovědnost za vše co dělá či co udělal.
Chápu že s názorem jaký máš, jich asi mnoho neznáš. Ale já jich znám mraky. Život je otázkou priorit. Co hledáš, to najdeš.
Ja člověče těch kamarádek moc nemam a není to tím, že by si se mnou dámy nerady povídali. Mě spíš fascinují holky co mají hodně kamarádů, protože to nechápu. Sám na sobě vidim, že pokud ti holka nedá tělo nebo duši ideálně oboje, tak ti vlastně nemá moc co dát. Prostě z ní je takový podprůměrný kamarád, tak proč je hromadit.
@peggy.sl píše:
No a potom záleží už jenom na té ženské, jestli ho klofne..máme s holkama vyzkoušené, že stačí napsat: Chci ti ho kouřit, a žádný neřekne ne..
Tohle se mi taky stalo, ale ja jsem nezadaný. Ale zrovna se mi se seknul NB a nebyl to virtuální char. To víš, že jsem holce napsal, že klidně přijedu. ![]()
Příspěvek upraven 11.01.15 v 13:43
Ahojky, ja teda nemam manzela ale pritele, jsem tesne pred porodem..a profil mam na Badoo taky a on taky..i na seznamce..proste si verime..ale chapu ze to muze vadit..ja tam mam kamarady on taky..
@Kolemdouci píše:
Jsem chlap. Napadlo mě okomentovat některé příspěvky. Doufám, že se na mě dámy nebude zlobit.![]()
- Na badoo se dostanete velmi snadno. Po přihlášení to po Vás chce ověření, přístup na email, facebook, tel. číslo… tím se badoo dostane k databázi Vašich známých. Tyto data porovnává a vyhledává známé, kteří už na badoo jsou. Vy sami tam může kohokoliv pozvat. Další možnost je neopatrnost při hře „setkávání“, protože Vám to při ní čas od času předhodí nějakého známého z FB a když se uklikne, tak…
- Pokud má partner nahé fotky dam a děvčat. Pravděpodobně to jsou trofeje. To má, aby se měl čím chlubit kamarádům a vzpomínání na staří. To samé lze očekávat pokud s někým jdete na rande, vše je perfektní, tak to zakončíte sexem a po sexu nebo ráno si Vás partner vyfotí v rouše Evině. To znamená, že se pravděpodobně vidíte naposledy, protože to co pán chtěl už dostal.
- Než udeříte na partnera, že má profil na badoo, tak si připravte co budete dělat, když Váš partner nebude chtít profil smazat, ať už se bude vymlouvat na cokoliv. Ten profil smazat jde.
- Jak odhalit nevěrníka. Pořidte si nějakou dobijecí SIMku. Vytvořte si profil včetně cizích fotek, jak Vám tady radily kolegyňky a pokecejte si partnerem a třeba po pár hodinách pokecu mu napište něco jako, že jste v manželství neštasná a že už to není ono… No a frajer po Vás bude chtít tel. číslo a tady se uvidí co se bude dít. Pokud si chce o sexu jenom povídat na chatu, tak na to číslo nezavolá. Můžete se domluvit třeba s kamarádkou a pozvat ho na schůzku. Záleží na Vás kam až chcete zajít, ale většina chlapů, kteří si na badoo chtějí zvýšit seběvědomí a nechtějí nevěru realizovat nezavolá. Tohle mam přímo od holky, která na badoo, hledá kamarády s výhodami, protože přítel jezdí po montážích a jí ten chlap doma chybí.
- Pokud má partner profil na amateri.cz, tak je dost možný, že využívá služby amaterských nebo poloprofesionálních prostytutek.
- Nepochopil jsem tak uplně, jak tady psala jedna dáma dozralý můž. Tomu přesně nerozumím. Naopak souhlasím s jedním z pánů, že pánové mají od přírody dáno rozšiřovat genetický kód. Někde jsem četl, že můži jsou nejvíce nevěrní, když jsou spokojení. To znamená spokojené manželství, děti, dostatek sexu… Prostě se začnou nudit a chytají roupy. Určitou vyjímkou můžou být pánové, kteří jsou více citově založení. Ty těch dam měli výrazně méně a je tu menší pravděpodobnost, že Vás takový partner bude podvádět, ale vyloučit se to nedá. Většinou jsou trochu zženštilý a projevují na veřejnosti emoce, ale to ne každé dámě bude asi vyhovovat.
nj někteří muži jsou prostě „machři“ a rozsévači, u kterých je přirozený zahýbat, ale jakmile zjistíte, že vám zahýbá žena, tak se hroutíte a jste z toho úplně v haj.lu… to je rychle po machrování
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmeníTřeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.
Poradíte co s tím? Je to tak v pořádku??
Já zkušenosti mám… jsem mladá, hezká, svobodná a takoví ženáči, co mi na badoo psali, chtěli do jednoho jen flirt ( tj. pro muže SEX ). Tam si chlapi nechcou povídat, na to jim doma stačí bohatě manželka…
Na Badoo jsem byla. Psali mi tam vesměs ženáči. Dokonce i z mého okolí, které jsem znala osobně, ale oni nevěděli, že to jsem já. Byla jsem v šoku, protože do nich bych to neřekla. Podle mě je Baddo pouze seznamka na sex, v podstatě se i všichni o tom chtěli bavit a plánovat kdy a kde. ![]()
@Jitus.Slavickova píše:
Ahojky, ja teda nemam manzela ale pritele, jsem tesne pred porodem..a profil mam na Badoo taky a on taky..i na seznamce..proste si verime..ale chapu ze to muze vadit..ja tam mam kamarady on taky..
Tak to docela nechápu… proč hledat někoho nového? Neklape vám to? Necháváte si volná dvířka? Před porodem? Dřív nebo později na to doplatíte. A nejspíš Ty
. V Tvém současném stavu bych to nazvala škádlení zmyje bosou nohou. Jedna dřív nebo později uškne? Proč to pokoušet? Copak na,,kamarádky, kamarády,, nestačí fjb?
Z mojich zkušeností musím souhlasit. Čím spokojenější je muž, tím víc se nudí a má sklony k sexuálním flirtům. Oni chcou totiž všechno a málo kterej na to má.
@Kolemdouci píše:
Jsem chlap. Napadlo mě okomentovat některé příspěvky. Doufám, že se na mě dámy nebude zlobit.![]()
- Na badoo se dostanete velmi snadno. Po přihlášení to po Vás chce ověření, přístup na email, facebook, tel. číslo… tím se badoo dostane k databázi Vašich známých. Tyto data porovnává a vyhledává známé, kteří už na badoo jsou. Vy sami tam může kohokoliv pozvat. Další možnost je neopatrnost při hře „setkávání“, protože Vám to při ní čas od času předhodí nějakého známého z FB a když se uklikne, tak…
- Pokud má partner nahé fotky dam a děvčat. Pravděpodobně to jsou trofeje. To má, aby se měl čím chlubit kamarádům a vzpomínání na staří. To samé lze očekávat pokud s někým jdete na rande, vše je perfektní, tak to zakončíte sexem a po sexu nebo ráno si Vás partner vyfotí v rouše Evině. To znamená, že se pravděpodobně vidíte naposledy, protože to co pán chtěl už dostal.
- Než udeříte na partnera, že má profil na badoo, tak si připravte co budete dělat, když Váš partner nebude chtít profil smazat, ať už se bude vymlouvat na cokoliv. Ten profil smazat jde.
- Jak odhalit nevěrníka. Pořidte si nějakou dobijecí SIMku. Vytvořte si profil včetně cizích fotek, jak Vám tady radily kolegyňky a pokecejte si partnerem a třeba po pár hodinách pokecu mu napište něco jako, že jste v manželství neštasná a že už to není ono… No a frajer po Vás bude chtít tel. číslo a tady se uvidí co se bude dít. Pokud si chce o sexu jenom povídat na chatu, tak na to číslo nezavolá. Můžete se domluvit třeba s kamarádkou a pozvat ho na schůzku. Záleží na Vás kam až chcete zajít, ale většina chlapů, kteří si na badoo chtějí zvýšit seběvědomí a nechtějí nevěru realizovat nezavolá. Tohle mam přímo od holky, která na badoo, hledá kamarády s výhodami, protože přítel jezdí po montážích a jí ten chlap doma chybí.
- Pokud má partner profil na amateri.cz, tak je dost možný, že využívá služby amaterských nebo poloprofesionálních prostytutek.
- Nepochopil jsem tak uplně, jak tady psala jedna dáma dozralý můž. Tomu přesně nerozumím. Naopak souhlasím s jedním z pánů, že pánové mají od přírody dáno rozšiřovat genetický kód. Někde jsem četl, že můži jsou nejvíce nevěrní, když jsou spokojení. To znamená spokojené manželství, děti, dostatek sexu… Prostě se začnou nudit a chytají roupy. Určitou vyjímkou můžou být pánové, kteří jsou více citově založení. Ty těch dam měli výrazně méně a je tu menší pravděpodobnost, že Vás takový partner bude podvádět, ale vyloučit se to nedá. Většinou jsou trochu zženštilý a projevují na veřejnosti emoce, ale to ne každé dámě bude asi vyhovovat.
To je starý… ![]()
Ahoj,
jako přivýdělek k mateřské píši krátké reklamní články. Teď mi přidělili téma Badoo. Jelikože jsem ho nikdy neměla, mohly byste mi ve stručnosti napsat, jak to tam funguje? Nechci si zakládat profil ani svůj ani falešný jen kvůli práci. Poprosím Vás tedy o radu. Děkuji.
@Mallorka Pokud vím, tak většina lidí tam hledá sex. Kamarádka tam byla vylepená dost často a když se s někým sešla, tak se ji chlapi pokoušeli rovnou dostat do postele (kolikrát se i podařilo). Jedna věc je, že kamarádka nemá zábrany, ale sama ty chlapy nesvádí. Pokud bych se chtěla s někým seznámit, rozhodně bych zvolila jinou seznamku.
Pane Chlapáku82, nespletl jste si svůj nick? Že ono tam mělo být Chudák82. Zakomplexovaný chlap, co brouzdá po babských webech, aby poučoval, tak na mě připadá upřímný a inteligentní pan Chlapák82. Dělá si z ženských tady prd. l, přišel se vysmívat, nic víc. Vsadím boty, že má problém si nějakou kočku najít a udržet
Tak se aspoň vysmívá, no.