Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magnifique píše:
Jak říkáš, bohužel se to tváří nevině, ale pokušení pak může přijít. Ale neboj, podle toho, co jsi psala z počátku máš doma zřejmě jěště toho hodnýho chlapa, který je rád za realitu a virtualitou se jen tak nalákat nedá…:-) Spíš by mě zajímalo, zda jsi dokázala profil odstranit?:-) A jak jsi dopadla - tedy jestli ses přiznala…:-)
Tak už se to vysvětlilo ![]()
Na štěstí v pohodě a abych řekla pravdu, ani jsem se nemusela přiznávat, že jsem mu tam omylem profil založila
![]()
Řekl, že je to blbost, prý mu už nějaká pozvánka několikrát přišla, ale ignoroval to, jestli na to ťukl, si už nevzpomíná, kdysi tam měl totiž profil švára a zřejmě od té doby mu to chodilo. Pak najel na ten mail, který jsem viděla já, potvrdil to, no a profil tam měl, tak si z toho samozřejmě a i ze mě dělal srandičky
Ale smazal to, říkal, že jsou pěkně drzí a ať jdou do řitě…
No a já to mám do dnes na talíři, třeba mě volal, že se zdrží chvilku v práci a dodal, že mě teda nebude lhát, ale že má rande z Badoo holkama a že mají domluvený swinger párty
No dodnes to mám na talíři, dělá si ze mě legrácky a že by na takovýhle hovadiny chtěl mít čas.
Ale asi jsem ho potěšila, že vidí, že mě na něm stále záleží a i žárlím ![]()
Já mám totiž pocit, jakoby to bylo u nás teď hezčí a víc jsem se asi zamilovala, protože, když člověk jede v těch zažitých kolejí, tak jakoby si vážil méně toho co doma má a když přijde taková „lehčí facička“, tak si začne vážit znova a i ještě víc ![]()
Ještě dodám, že ten profil co tam měl, tak to byl ten co jsem založila omylem já, jiný ne.
@Anonymní píše:
Tak už se to vysvětlilo
Na štěstí v pohodě a abych řekla pravdu, ani jsem se nemusela přiznávat, že jsem mu tam omylem profil založila![]()
Řekl, že je to blbost, prý mu už nějaká pozvánka několikrát přišla, ale ignoroval to, jestli na to ťukl, si už nevzpomíná, kdysi tam měl totiž profil švára a zřejmě od té doby mu to chodilo. Pak najel na ten mail, který jsem viděla já, potvrdil to, no a profil tam měl, tak si z toho samozřejmě a i ze mě dělal srandičky
![]()
Ale smazal to, říkal, že jsou pěkně drzí a ať jdou do řitě…
No a já to mám do dnes na talíři, třeba mě volal, že se zdrží chvilku v práci a dodal, že mě teda nebude lhát, ale že má rande z Badoo holkama a že mají domluvený swinger pártyNo dodnes to mám na talíři, dělá si ze mě legrácky a že by na takovýhle hovadiny chtěl mít čas.
Ale asi jsem ho potěšila, že vidí, že mě na něm stále záleží a i žárlím
Já mám totiž pocit, jakoby to bylo u nás teď hezčí a víc jsem se asi zamilovala, protože, když člověk jede v těch zažitých kolejí, tak jakoby si vážil méně toho co doma má a když přijde taková „lehčí facička“, tak si začne vážit znova a i ještě víc
Ani nevíš, jak jsi mě potěšila a vykouzlila jsi mi úsměv na tváři…
Strašně moc gratuluji k takvýmu muži!
Tak ať Vám to spolu klape a přeji moc štěstíčka a lásky a máš pravdu: i toto je důkaz, že se opravdu moc milujete a i když občas přijde mráčkek, tohle je nádhrerný důkaz, že je vše v pořádku…
![]()
@Magnifique píše:
Ani nevíš, jak jsi mě potěšila a vykouzlila jsi mi úsměv na tváři…Strašně moc gratuluji k takvýmu muži!
Tak ať Vám to spolu klape a přeji moc štěstíčka a lásky a máš pravdu: i toto je důkaz, že se opravdu moc milujete a i když občas přijde mráčkek, tohle je nádhrerný důkaz, že je vše v pořádku…
![]()
![]()
Jé děkuju moc ![]()
Taky přeju moc lásky a štěstíčka ![]()
@Anonymní píše:
Jé děkuju moc
Taky přeju moc lásky a štěstíčka
Děkuji Ti
Prožívám s přítelem hezké období, protože čekáme malou bublinku na konci srpna, začátkem září. Ale protože jsme to ve vztahu také neměli jednoduché a museli jsme mimo jiné projít i Tvým problémem vím, že pokud je to člověk, který miluje, tak to dopadlo u Vás stejně, jako u nás… ![]()
Po přečtení posledního příspěvku jsem šťastná jak dobře dopadl. U nás je to pořád stejné i na žádost o zrušení profilu na badoo se stále nic neděje, má ho tam stále i s fotem (naštěstí modela).Prý se tam jen tak kouká
Na co se kouká, když člověk zjistí zadání ženy mezi 35-40 lety.Je to pacholek. Domácnost máme normální se vším všudy, sex prakticky obden, uvařeno atd. Já jen nechápu co na tom badoo ty chlapy vidí??Ženy, které jsou použitelné tak na jednu noc, protože pak kráska zjistí zadaný a 2 závazky. Tam se snad ani dva lidé nemohou dát dohromady, vždyť je tato stránka jeden velký bordel
,nic víc nic míň. Hlavně je to dobrá past na normální chlapy, kteří pak pěkně zblbnou po těch sladkých řěčičkách a pak se nestačí divit ![]()
@podvodník píše:
Po přečtení posledního příspěvku jsem šťastná jak dobře dopadl. U nás je to pořád stejné i na žádost o zrušení profilu na badoo se stále nic neděje, má ho tam stále i s fotem (naštěstí modela).Prý se tam jen tak kouká![]()
Na co se kouká, když člověk zjistí zadání ženy mezi 35-40 lety.Je to pacholek. Domácnost máme normální se vším všudy, sex prakticky obden, uvařeno atd. Já jen nechápu co na tom badoo ty chlapy vidí??Ženy, které jsou použitelné tak na jednu noc, protože pak kráska zjistí zadaný a 2 závazky. Tam se snad ani dva lidé nemohou dát dohromady, vždyť je tato stránka jeden velký bordel
,nic víc nic míň. Hlavně je to dobrá past na normální chlapy, kteří pak pěkně zblbnou po těch sladkých řěčičkách a pak se nestačí divit
Už jsem to tu probírala a tak se zkusím zopakovat: Buďto si vytvoř fiktivní profil a dozvíš se, co píše Tvůj muž tím, že ho jakoby náhodou zkontaktuji. Nebo řeknu natvrdo: hele mám taky profil…
To ho vyděsí tak, že vlastně nebude vědět, jestli si náhodou s Tebou už nepíše.
Nesdělila bych jak dlouho profil existuje a zda vůbec.
To by bylo čistě na Tobě.
Je to tam pěkná neplechárna a jak uvádíš - kdysi jsem to v některé diskuzi už psala: nejlevnější bor-el dle vlastní fantazie typu Chceš/Nechceš - nehodící se škrtněte.. ![]()
Tak holky, po precteni par prispevku musim konstatovat, ze jste hrozne ale hrozne moc hloupe. Jak si nekdo muze omylem zalozit profil? Takovy nesmysl.
K tomu aby si nekdo zalozil omylem profil musi byt fakt ultra tupy clovek.
Dale nechapu co je na Badoo podezreleho?
Je to proste seznamka nic vic. Z toho tady delate kovbojku. Lide tam hledaji ruzne vztahy. Nejvic samozřejmě sex a hlavne chlapy. Holky zase zbohatliky co nemaji do ceho pichnout
Ale jsou i holky co opravdu chteji jen pokecat. Chlapu co by chteli jen pokecat je tam opravdu hodne malo. Hodne holek hleda i vazny vztah a tak. Chlapi tam opravdu hledaji hlavne ten sex… nekteri na jednu noc, nekdo stalou milenku atd. Takze uz toho tady nechte, naucte se radeji poradne s PC, aby jste se omylem neregistrovaly
a uz si konečně uvedomte, ze chlapska prirozenost je sexovat s co nejvice zenami. To ze si zapadni svety uzakonily monogamii je sice hezke ale proti prirode.
@Chlapak82 píše:
Tak holky, po precteni par prispevku musim konstatovat, ze jste hrozne ale hrozne moc hloupe. Jak si nekdo muze omylem zalozit profil? Takovy nesmysl.K tomu aby si nekdo zalozil omylem profil musi byt fakt ultra tupy clovek.
Dale nechapu co je na Badoo podezreleho?Je to proste seznamka nic vic. Z toho tady delate kovbojku. Lide tam hledaji ruzne vztahy. Nejvic samozřejmě sex a hlavne chlapy. Holky zase zbohatliky co nemaji do ceho pichnout
Ale jsou i holky co opravdu chteji jen pokecat. Chlapu co by chteli jen pokecat je tam opravdu hodne malo. Hodne holek hleda i vazny vztah a tak. Chlapi tam opravdu hledaji hlavne ten sex… nekteri na jednu noc, nekdo stalou milenku atd. Takze uz toho tady nechte, naucte se radeji poradne s PC, aby jste se omylem neregistrovaly
a uz si konečně uvedomte, ze chlapska prirozenost je sexovat s co nejvice zenami. To ze si zapadni svety uzakonily monogamii je sice hezke ale proti prirode.
Krásně napsaný!! naprosto souhlasím!!
![]()
@chlapák82..
předpokládám, že ve Tvém životě je partnerka spokojená, že obšťastňuješ spousty žen? ![]()
@magnifique píše: @chlapák82..předpokládám, že ve Tvém životě je partnerka spokojená, že obšťastňuješ spousty žen?
No.. ja bych tedy s nazorem chlapaka nesouhlasila obecne.. ale co se tyce okruhu internetovych seznamek, tak s tim souhlasim na 110%..
..ale chapu i damy, co pred tim zaviraji oci, ze o nic nejde.. ![]()
A s cim nesouhlasite obecně? To je nazor cloveka co nedokaze formulovat jasny a konkrétní argument. Zeny s timmaji obecne o neco vetsi problem nezli muzi.
Jinak co se tyce me, tak stalou partnerku nemam prave z toho duvodu, abych ji nepodvadel. Jsem schopen mit treba 2 roky milenku, ale vetsinou vzdy dojde ke zmene. Prijde mi to lepsi varianta nezli se na 2 roky zenit a pak rozvadet. Coz je dnes zcela bezne a z manželství se stala jen jakasi bezcenna formalni dohoda a jiz pro mnoho lidi postrada jakykoliv moralni zavazek.
@Chlapak82 píše:
A s cim nesouhlasite obecně? To je nazor cloveka co nedokaze formulovat jasny a konkrétní argument. Zeny s timmaji obecne o neco vetsi problem nezli muzi.Jinak co se tyce me, tak stalou partnerku nemam prave z toho duvodu, abych ji nepodvadel. Jsem schopen mit treba 2 roky milenku, ale vetsinou vzdy dojde ke zmene. Prijde mi to lepsi varianta nezli se na 2 roky zenit a pak rozvadet. Coz je dnes zcela bezne a z manželství se stala jen jakasi bezcenna formalni dohoda a jiz pro mnoho lidi postrada jakykoliv moralni zavazek.
Tak ze to tak mas ty neznamena, ze to je obecna uroven.. a maji to tak VSICHNI.. zobecnovani vetsinou zavani alibismem..
..a o reprodukcnich strategiich a evolicni biologii si troufam tvrdit, ze neco malo vim..
ono vubec otazka, kam az se v dnesni dobe dostali ve sve roli zeny a muzi.. je na samostatnou diskusi.. ![]()
Vubec Vasemu komentu nerozumim. Jednak obecne jste hovorila Vy nikoliv ja. Takze jste se v podstate sama odsoudila k alibismu. To ze jsem zminil, ze zeny maji OBECNE problem hovorit konkretne je zname faktum a ne pouze muj poznatek. A slovo obecne v tomto kontextu melo vyznam jako vetsina. Dale nerozumím tomu co mam mit jen ja. A v neposlední rade mi tykate aniz bychom se znali. Coz nepusobi tedy vyjadrenim na urovni.
Jak říkáš, bohužel se to tváří nevině, ale pokušení pak může přijít. Ale neboj, podle toho, co jsi psala z počátku máš doma zřejmě jěště toho hodnýho chlapa, který je rád za realitu a virtualitou se jen tak nalákat nedá…:-) Spíš by mě zajímalo, zda jsi dokázala profil odstranit?:-) A jak jsi dopadla - tedy jestli ses přiznala…:-)