Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:No nezlob se na mě, ale pokud se pohybuješ ve společnosti lidí, kde ženská balí chlapa větou „chci to ho kouřit…“ - a on se nechá, tak to hodně vypovídá a o úrovni tvé a i těch chlapů…
Citace] @peggy.sl píše:
No a potom záleží už jenom na té ženské, jestli ho klofne..máme s holkama vyzkoušené, že stačí napsat: Chci ti ho kouřit, a žádný neřekne ne..
Na anonymy já se snad ani zlobit nemohu.. ![]()
Zkrátka a dobře..na seznamku nelezou chlapci proto, aby si popovídali o dětech a o tom jak jim doma jejich upocená mařena dobře vaří a pere trenky..
lezou tam proto, že jim chybí sex..nic víc, nic míň.. ![]()
@Inka8
Jestli si dává takový inzerát s fotkama za účelem nevěry, tak je naprosto blbý. Takhle se to nedělá ![]()
@peggy.sl píše:
Na anonymy já se snad ani zlobit nemohu..
Zkrátka a dobře..na seznamku nelezou chlapci proto, aby si popovídali o dětech a o tom jak jim doma jejich upocená mařena dobře vaří a pere trenky..
lezou tam proto, že jim chybí sex..nic víc, nic míň..
Když myslíš…je to tvoje zkušenost, nic víc, nic míň
P.
@Anonymní píše:
Když myslíš…je to tvoje zkušenost, nic víc, nic míňP.
Jasná zpráva..chlapi jsou průhledná zvířátka.. ![]()
Pokud to chápu dobře, partner se chová obezřetně a slušně, ačkoliv netuší, že pod falešným profilem s kamarádčinými fotkami je schovaná vlastní partnerka. Dva dojmy: 1.) Nezištný pokec, který je jen na přátelské úrovni. 2.) Tato vaše komunikace (vzhledem k tomu, že ji nečtu a neznám ani jedno z Vás) může ale pro něj působit podezřele. Tím, že je to prostě příliš schůdné, nebo mohla nějaká indície napovědět věci, které vědí jen jeho nejbližší. Toto je tzv. vysoká hra, kde emoce musí trošičku ustoupit (i když věřím, že strach je asi uvnitř partnerky veliký), ne pro komunikaci na netu, ale spíš, proto, co se může a nemusí dozvědět od protistrany. Takže není ani tak důležitá volba slov v té vaší fiktivní komunikaci, ale myšlenka, která z hovoru vyzařuje. Partner je velmi šikovný a bystrý. Podle mého, bude hodně inteligentní a precizní. Toto jsou úctyhodné vlastnosti, ale také ochanářské pro něho tak, aby se mohl vyvléknout z jakékoliv již vzniklé situace…:-)Nyní bych se já v té virtuální komunikaci stáhla trošičku do ústranní. Protože pokud jsem dobře zasela, budu mu chybět. Nereagovat ihned na jeho zprávy a ještě pomůcka: Pokud budete zrovna ooba připojeni, zavolej mu - jako jeho partnerka, třeba v kolik asi přijede domů, nebo jen, že se zdržíš u kamarádky…:-) To proto, že dostne povrchní doklad o tom, že to na netu zrovna nejsi…:-)
Jj, to už proběhlo. Například jsem si s ním psala i z práce (z kamarádčina notebooku), když ví, že v práci mám tu seznamku zablokovanou,,, psala jsem mu i během našeho telefonního hovoru atd.
Myslím si, že podezření nemá. Moc iniciativní nejsem, spíše ho nechávám, ať se vyptává a vyzvídá on. Dokonce mi i jednou, když jsme se nepohodli, psal, že se se mnou nepohodl a že ho to mrzí a mně to přitom neřekl.
Píše si se mnou přátelsky, někdy i zaflirtuje, ale zároveň si drží odstup. O sexu si se mnou napsal jen, že je spokojen s přítelkyní a jic jiného nechce. Napsal, že se mu líbí ženské a že má rád konverzaci a lidské osudy, ale že nikdy nebyl nevěrný. je to takový divný, no ![]()
Už si s ním ani psát nechci, v podstatě jsem ho na ničem nenachytala, ale prostě nevím, no… ![]()
@Anonymní píše:
Jj, to už proběhlo. Například jsem si s ním psala i z práce (z kamarádčina notebooku), když ví, že v práci mám tu seznamku zablokovanou,,, psala jsem mu i během našeho telefonního hovoru atd.
Myslím si, že podezření nemá. Moc iniciativní nejsem, spíše ho nechávám, ať se vyptává a vyzvídá on. Dokonce mi i jednou, když jsme se nepohodli, psal, že se se mnou nepohodl a že ho to mrzí a mně to přitom neřekl.
Píše si se mnou přátelsky, někdy i zaflirtuje, ale zároveň si drží odstup. O sexu si se mnou napsal jen, že je spokojen s přítelkyní a jic jiného nechce. Napsal, že se mu líbí ženské a že má rád konverzaci a lidské osudy, ale že nikdy nebyl nevěrný. je to takový divný, no
Už si s ním ani psát nechci, v podstatě jsem ho na ničem nenachytala, ale prostě nevím, no…
Nechala bych toho psaní být tebou
Trochu mě straší to, že jste se dostali do intelektuální komunikace. Řeknu to takto: cizí ženy, které chtějí ukořistit svého „idola“ na netu porušují pravidla slušného chování. Nejen vulgarismem (čímž si sami zavírají dveře), ale ženskou rafinovaností. Čím víc je žena rafinovaná (mazaná, tajuplná), tím víc je žádaná. Někdy ten, kdo ji nabízí řešení jejího osudu se stává oním vysněným princem zachráncem… Pak je to tak, že sexualita není na prvním místě, ale bohužel prvenství obsazují city. Mám dojem, že jsi čekala nějaké přistižení svého partnera a teď jsi ve fázi rezignace, protože přistižení se nekoná, ale tady zvednu prst a rovnou říkám: ta flinta do žita ještě nepatří! Vím, že je těžké vědět, že to ty jsi schovaná za fotkami kamarádky a cítit to smutno, které se odehrává v tobě, jako partnerce není vůbec příjemné. Zkus v tom případě využít toho, co Ti uvedl doma: Svěř se mu v profilu s nějakým příběhem, který bude emotivní, ale dávkuj ho ve velmi pomalých dávkách. Zkus se mu tzv pomalinku otevírat jakoby důvěrným svěřováním - vzájemným. To znamená, že ty mu svěříš svůj třeba vymyšlený příběh a i Ty se zajímej o jeho příběh, třeba co ho vlastně přimnělo dostat se na Badoo? Pak uvidíš, co dál…
@Magnifique píše:
Trochu mě straší to, že jste se dostali do intelektuální komunikace. Řeknu to takto: cizí ženy, které chtějí ukořistit svého „idola“ na netu porušují pravidla slušného chování. Nejen vulgarismem (čímž si sami zavírají dveře), ale ženskou rafinovaností. Čím víc je žena rafinovaná (mazaná, tajuplná), tím víc je žádaná. Někdy ten, kdo ji nabízí řešení jejího osudu se stává oním vysněným princem zachráncem… Pak je to tak, že sexualita není na prvním místě, ale bohužel prvenství obsazují city. Mám dojem, že jsi čekala nějaké přistižení svého partnera a teď jsi ve fázi rezignace, protože přistižení se nekoná, ale tady zvednu prst a rovnou říkám: ta flinta do žita ještě nepatří! Vím, že je těžké vědět, že to ty jsi schovaná za fotkami kamarádky a cítit to smutno, které se odehrává v tobě, jako partnerce není vůbec příjemné. Zkus v tom případě využít toho, co Ti uvedl doma: Svěř se mu v profilu s nějakým příběhem, který bude emotivní, ale dávkuj ho ve velmi pomalých dávkách. Zkus se mu tzv pomalinku otevírat jakoby důvěrným svěřováním - vzájemným. To znamená, že ty mu svěříš svůj třeba vymyšlený příběh a i Ty se zajímej o jeho příběh, třeba co ho vlastně přimnělo dostat se na Badoo? Pak uvidíš, co dál…
Tahle špionská zápletka už není vůči němu fér. V nejlepším přestat.
Fér možná není to, že partnerka zjistila, že má její partner na seznamce inzerát… Nemyslíš?
@Magnifique píše:
Fér možná není to, že partnerka zjistila, že má její partner na seznamce inzerát… Nemyslíš?
Zakladatelku partner nepomlouvá, nezapírá, o sexu ani nepíše. nevím, co by ještě víc chtěla, proto si myslím, že s klidem může tu šaškárnu uknočit ![]()
A zase trochu z vlastniho okolí: Slečna to také už neřešila a poslechla svou kamarádku, že to přeci jen stačí. Její partner měl pak neobvykle více pracovních schůzek. Uplynul čas a partner se sám doznal, že na Badoo někoho poznal. Scházeli se, ale nic s ní prý neměl. Prý původně chtěl, ale ona to prý něčím pokazila. Kamarádka si oddechla a doma udělali domluvu: Buď budou oba na seznamce, nebo se na net oba vyprdnou. A jak to dopadlo? Net opustili, více se věnovali jeden druhému a jsou spolu. Mají moc hezký vztah a spousta lidí si je bere za vzor. Ale nechci domyslet, jak to mohlo dopadnout..?
@magnifique píše:
A zase trochu z vlastniho okolí: Slečna to také už neřešila a poslechla svou kamarádku, že to přeci jen stačí. Její partner měl pak neobvykle více pracovních schůzek. Uplynul čas a partner se sám doznal, že na Badoo někoho poznal. Scházeli se, ale nic s ní prý neměl. Prý původně chtěl, ale ona to prý něčím pokazila. Kamarádka si oddechla a doma udělali domluvu: Buď budou oba na seznamce, nebo se na net oba vyprdnou. A jak to dopadlo? Net opustili, více se věnovali jeden druhému a jsou spolu. Mají moc hezký vztah a spousta lidí si je bere za vzor. Ale nechci domyslet, jak to mohlo dopadnout..?
Když ji bude chtít podvést, tak nemusí být ani na žádné seznamce. A taky jsem znala hodně párů, které si ostatní brali za vzor a pravda byla úplně jinde. Ale ať si zakladatelka jedná podle svého ![]()
A o tom to je…:-) Názor není návod, ale úhel pohledu - tedy možnost…:-) Má to ve svých rukou…:-)
No a potom záleží už jenom na té ženské, jestli ho klofne..máme s holkama vyzkoušené, že stačí napsat: Chci ti ho kouřit, a žádný neřekne ne..
No nezlob se na mě, ale pokud se pohybuješ ve společnosti lidí, kde ženská balí chlapa větou „chci to ho kouřit…“ - a on se nechá, tak to hodně vypovídá a o úrovni tvé a i těch chlapů…
P.