Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gabrielaaa píše:
ale autorka psala že má na badoo fotky a tak.. a to se tam samo prostě nedá…
No po mě to chtělo ihned na začátku registrace fotky jinak to prý nedokončí registraci a zruší mi účet, tak je možné, že její manžel tam prostě tu fotku dal, aby dokončil registraci. co já vím?!
mě to přišlo ujeté a fotky dětí nedávám nikam, teda jen na rajče a s heslem.
MiskaM píše:Sumaya píše:souhlasím, taky si myslím, že to nejde jen tak propojit. Musíš se na Badoo zaregistrovat, abys tam měl svůj profil.Pomka píše:To je divný ne? Já mám email na seznamu a nic mi na mail nechodí. Akorát se ti automaticky vytvoří profil na lide.cz…to je propojený, ale také tam nejsou skoro žádné údaje.
Ahoj,
já řeknu jenom jedno. Já tam mám taky profil. V životě jsem tam nebyla a nikdy jsem si ho tam nezakládala. Tuším, že je to totiž propojené s emailem na seznamu a tak nějak „automaticky“ se to tam vytvoří. Chodí mi na mail upozornění na lidi, které splňují „moje“ požadavkyPokud tam má i fotky, tak je to jiná věc, no… já tam nemám nic, jen jméno, věk a koho hledám - jak jsem zjistila náhodou
Holky, přísahám, nikdy jsem tam nebyla. Až mi začalo na mail chodit upozornění, že jsou tam chlapi podle mých požadavků, čekají na mě atd. Jen jsem si pak do google zadala svoje jméno a našlo mi to můj profil na Badoo - celé jméno, věk a bydliště.
S profilem na lidé - není automaticky. Když máte na seznam email a potom „kliknete“ na Lidé, tak tím se vytvoří. Dokud portál Lidé nenavštívíte, tak tam profil nemáte - vyzkoušeno.
Kamča.dalmatinka píše:
nikdy sem se tam nepřihlásila,nikdy sm nevložila jedinou fotografii a skoro každý den mi přijde meil-chceš se sseznámit,petr na tebe čeká atd..
Přesně tak… a já pak zjistila, že tam nějaký profil už mám (takový strohý, ale mám).. ![]()
Pomka píše:MiskaM píše:Holky, přísahám, nikdy jsem tam nebyla. Až mi začalo na mail chodit upozornění, že jsou tam chlapi podle mých požadavků, čekají na mě atd. Jen jsem si pak do google zadala svoje jméno a našlo mi to můj profil na Badoo - celé jméno, věk a bydliště.Sumaya píše:souhlasím, taky si myslím, že to nejde jen tak propojit. Musíš se na Badoo zaregistrovat, abys tam měl svůj profil.Pomka píše:To je divný ne? Já mám email na seznamu a nic mi na mail nechodí. Akorát se ti automaticky vytvoří profil na lide.cz…to je propojený, ale také tam nejsou skoro žádné údaje.
Ahoj,
já řeknu jenom jedno. Já tam mám taky profil. V životě jsem tam nebyla a nikdy jsem si ho tam nezakládala. Tuším, že je to totiž propojené s emailem na seznamu a tak nějak „automaticky“ se to tam vytvoří. Chodí mi na mail upozornění na lidi, které splňují „moje“ požadavkyPokud tam má i fotky, tak je to jiná věc, no… já tam nemám nic, jen jméno, věk a koho hledám - jak jsem zjistila náhodou
S profilem na lidé - není automaticky. Když máte na seznam email a potom „kliknete“ na Lidé, tak tím se vytvoří. Dokud portál Lidé nenavštívíte, tak tam profil nemáte - vyzkoušeno.
Jo, s tím lidé.cz je to tak jak píšeš. Já na to klikla a udělal se mi profil, ale badoo není spojený se sznamem. Asi to ho někdo udělal, kdo znal tvoje heslo. ![]()
Sumaya píše:Pomka píše:Jo, s tím lidé.cz je to tak jak píšeš. Já na to klikla a udělal se mi profil, ale badoo není spojený se sznamem. Asi to ho někdo udělal, kdo znal tvoje heslo.MiskaM píše:Holky, přísahám, nikdy jsem tam nebyla. Až mi začalo na mail chodit upozornění, že jsou tam chlapi podle mých požadavků, čekají na mě atd. Jen jsem si pak do google zadala svoje jméno a našlo mi to můj profil na Badoo - celé jméno, věk a bydliště.Sumaya píše:souhlasím, taky si myslím, že to nejde jen tak propojit. Musíš se na Badoo zaregistrovat, abys tam měl svůj profil.Pomka píše:To je divný ne? Já mám email na seznamu a nic mi na mail nechodí. Akorát se ti automaticky vytvoří profil na lide.cz…to je propojený, ale také tam nejsou skoro žádné údaje.
Ahoj,
Jenomže jaký heslo…
Já se tam chtěla přihlásit (na Badoo) a hesla, která používám mi to nebralo
To je fuk, chtěla jsem tím Zakladatelce říct jen to, že ne všechno musí být hned tak, jak vypadá…
Tak mně se stalo to samé já dokonce nevěděla ani co to badoo je
Až mi psala kamarádka,že tam mám profil a jestli vím,že je to seznamka ![]()
Někdo mi něco poslal a já klikla a už mi to chodilo taky.Jen já tam nikde zrušení učtu nenašla a manžel to má taky pořád mu chodí upozornění ,že tam někdo čeká
ne,že bych mu prohlížela mejl,ale máme jeden společný,kam chodí ,když něco objednávámepřes net.
Promluv si s ním a proberte spolu, jak tu krizi chcete do budoucna vyřešit. Protože flirtováním po netu se to určitě nevyřeší.
My když měli velkou krizi (a podotýkám že z mé strany, takže jsem pak manžela moc dobře chápala) tak si muž taky založil účet na Badoo, pozval ho tam můj nevlastní bratr. Když jsem to zjistila, tak jsem myslela že se zblázním. Přiznám se že jsem si na tvrdo přeposlala jeho přezdívku i s heslem a pár dní kontrolovala, jak je aktivní. Neměl tam ani celé jméno, ani svojí fotku, jen že hledá… Což je podle mě ještě stále rozumný přístup:) Když jsme krizi překonali, tak jednou otevřel mail a tam zpráva z Badoo že ho někdo hledá. Tak jsem dělala blbou
a zeptala se co to je. Přiznal že tam byl pozvanej, tak se chtěl podívat, ale že je to strašná hloupost, takovej horší FB a už tam nikdy víc nebyl, ale stále ho prudí maily. Nakonec si je vyfiltroval do spamu. Já mu to věřím a jsem ráda, že přiznal barvu.
Ale kdyby tam měl celé jméno a fotky, tak na něj vybafnu rovnou co to jako má být, nedělej ze sebe hlupáka, prostě flirtuje a ještě k tomu pitomě okatě. Nenech se opít rohlíkem, sama přece tušíš, jak je to doopravdy.
Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmeníTřeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.
Poradíte co s tím? Je to tak v pořádku??
Vzhledem k tomu věkovému rozmezí, co zadal, to asi dával s čistým úmyslem si pokecat. Jinak by tam měl spíš asi 18-25
ne? Ale zvrhnout se to může vždycky. Asi bych se spíš snažila s ním víc komunikovat, dát občas někomu hlídat děti, vyrazit ven do kina, aby neměl potřebu si povídat s někým jiným…
Babe007 píše:Anonymní píše:Vzhledem k tomu věkovému rozmezí, co zadal, to asi dával s čistým úmyslem si pokecat. Jinak by tam měl spíš asi 18-25
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu anonymně. Zjistila jsem, že manžel má na Badoo inzerát: „Hledám na pokec jen tak holku 18-40 let“.
Navedl ho kamarád. Jsem hodně tolerantní, ale stejně mi připadá divné, že má potřebu na netu flirtovat, když má doma ženu a dvě maličké děti. Stydím se za to, že to tam má vyvěšené, spousta lidí nás zná a on tam má i fotky (samozřejmě bez dětí) a plné jméno včetně příjmeníTřeba se chce jen odreagovat…prostě snažím se najít důvod jak to vzít v pohodě, ale stejně mě to štve a smrdí mi to nevěrou, i když zatím jen virtuální.
Poradíte co s tím? Je to tak v pořádku??ne? Ale zvrhnout se to může vždycky. Asi bych se spíš snažila s ním víc komunikovat, dát občas někomu hlídat děti, vyrazit ven do kina, aby neměl potřebu si povídat s někým jiným…
Podle mě klidně může flirtovat s 18tiletou nebo 40tiletou ženskou.
To rozmezí tam dává myslím většina chlapů. 18 - prostě plnoletost a 35 - 40 zralá ženská se zkušenostma. Širokej okruh výběru.
v tomhle je internet děsný zlo. Když jsem byla nezadaná, měla jsem profil na seznamce a kontaktovali mě i zadaní chlápci (kteří psali, jak jim to zrovna doma neklape a jak si chtěj povyrazit). Podle mě to jsou tragédi, protože jestli chlapovi stačí vybrat si někoho (na pokec, sex atd.) jen podle toho, že si holka na profil vybere pár nejlepších fotek a je mu jedno, co má v hlavě - je to tragéd. A hlavně o čem jako chce chlap na badoo kecat? O tom, že čeká rodinu, starosti s manželkou, rekonstrukci baráku, prospěch děcek ve škole? Ten můj díky bohu, když potřebuje pokecat, jde na kolo nebo na pivo s kámošema. ![]()
Jediná omluva je, že já teďka jednou omylem na Facebooku klikla na aplikaci badoo, co mi někdo poslal, a pak se mi tam utvořil profil - i s moji FB profilovou fotkou. Tak jsem si to smazala. Jestli to má omylem, tak je to omluvitelný. Ale jestli tam má i alba s fotkama, tak … ![]()
Anonymní píše:
To rozmezí tam dává myslím většina chlapů. 18 - prostě plnoletost a 35 - 40 zralá ženská se zkušenostma. Širokej okruh výběru.
v tomhle je internet děsný zlo. Když jsem byla nezadaná, měla jsem profil na seznamce a kontaktovali mě i zadaní chlápci (kteří psali, jak jim to zrovna doma neklape a jak si chtěj povyrazit). Podle mě to jsou tragédi, protože jestli chlapovi stačí vybrat si někoho (na pokec, sex atd.) jen podle toho, že si holka na profil vybere pár nejlepších fotek a je mu jedno, co má v hlavě - je to tragéd. A hlavně o čem jako chce chlap na badoo kecat? O tom, že čeká rodinu, starosti s manželkou, rekonstrukci baráku, prospěch děcek ve škole? Ten můj díky bohu, když potřebuje pokecat, jde na kolo nebo na pivo s kámošema.
Jediná omluva je, že já teďka jednou omylem na Facebooku klikla na aplikaci badoo, co mi někdo poslal, a pak se mi tam utvořil profil - i s moji FB profilovou fotkou. Tak jsem si to smazala. Jestli to má omylem, tak je to omluvitelný. Ale jestli tam má i alba s fotkama, tak …
Asi to beru podle okolí, když se někomu takhle zvrhnul manžel nebo přítel, tak každej s mladou kočkou, nikdo nechtěl babu nad 30 cet, tu měl doma
A kecama o rodině začíná každej, chce politovat, jak to má doma těžký. Asi žádnej chlap nenakráčí k buchtě a nezačně jí vykládat o sexu, že si potřebuje hodit bokem…Ty ženský přece musí nějak ukecat. Leda že by teda narazil rovnou na mrchu, co jí jde jen o sex bez keců..
Asi to má každej chlap jinak, no. Na mě vybalili i na rovinu, jestli proběhne sex, jestli jsem na dárky a rozmazlování, slibovali diskrétnost s tím, že nechcou ztrácet čas kecama okolo.
je fakt, že mi bylo 18 a jim okolo 30. Tedka už bych byla asi staré maso. ![]()
Ale osobní zkušenost nemám, ten můj taky radší chodí s kámošema na pivko nebo odpol na kafčo. Ale mám zase dost známých holek, co si prostřednictvím netu hledaly přítele a podle těch keců, co je tam krmí, fakt plácají o všem možném..Ono v těch rubrikách jen o sexu totiž bývá hodně profesionálek, tak proto ti chlapi raději lezou do rubrik vážné seznámení a oblbujou a oblbujou, at mají doma 2 děti nebo 4.
Anonymní píše:
Asi to beru podle okolí, když se někomu takhle zvrhnul manžel nebo přítel, tak každej s mladou kočkou, nikdo nechtěl babu nad 30 cet, tu měl domaA kecama o rodině začíná každej, chce politovat, jak to má doma těžký. Asi žádnej chlap nenakráčí k buchtě a nezačně jí vykládat o sexu, že si potřebuje hodit bokem…Ty ženský přece musí nějak ukecat. Leda že by teda narazil rovnou na mrchu, co jí jde jen o sex bez keců..
Asi to má každej chlap jinak, no. Na mě vybalili i na rovinu, jestli proběhne sex, jestli jsem na dárky a rozmazlování, slibovali diskrétnost s tím, že nechcou ztrácet čas kecama okolo.je fakt, že mi bylo 18 a jim okolo 30. Tedka už bych byla asi staré maso.
Jo to je sice od něj hezký, ale zase z druhý strany, plno ženských i když jim tohle chlap řekne, tak i přesto sní o stálém vztahu a o tom, jak opustí manželku atd a pak se diví…Takových tragédek znám taky dost.Jedna z nich je například moje sestra, bohužel..Ale klobouk dolu, že byl chlápek takhle čestnej, těch fakt moc není..
Jeden kámoš se jednou u nás na pc koukal do svýho profilu na štěstí a ukazoval fotky buchet, co mu píšou, jak jsou hloupé atd…ALe pak na rychlo odjížděl a neodlogoval se, tak jsem viděla co psal on těm holkám a to byly teda výmysly, že mu od tý doby s partnerem říkáme Lhář sedmilhář.
Ale nechtěl je na sex, jen ho bavilo s nima kráfat…Přišel si pak zajímavej a obdivovanej. Doma má takovou nudnou patronku, tak se mu moc obdivu nedostávalo