Manžel má na Badoo inzerát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmonica
16.8.11 15:54

jak muze mit chlap s dvema detma, na tohle cas ?
To mi hlava nebere
asi by to chtelo vic ho zamestnat a pak i vam zbyde vice casu na sebe
jinak ja bych tohle absolutne netolerovala

• Citovat
  • Upravit
13046
16.8.11 15:56

my jsme si s přítelem všechny tyhle líbka atd smazaly a hotovo je klid.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
16.8.11 16:00

Holky trochu OT, ale jak tam mám hledat, aniž bych se musela zaregistrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.8.11 16:01

Chlapi jsou lovci, s tím nic neuděláme. Taky mám na Badoo profil a když se nudím tak si ,,zaflirtuji,, s nějakým chlapem. Ještě se mi nestalo, že by po pár řádcích nepřišla řeč na sex. Takže nevinný pokec bych v tom fakt nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.11 16:16

Holky, díky za rady. Na ten inzerát jsem přišla náhodou, manžel nechal otevřené Badoo a já jsem zrovna šla na internet. Hned jsem na něho udeřila a on to začal bleskově shazovat na kamaráda - fakt je nevyzrálý. Prožíváme zrovna v manželství krizi, já se snažím a on to řeší tímto pitomým způsobem, tak mě to vytočilo ještě víc. Jo, tu krizi máme proto, že je závislý na rodičích a je s nimi více než s námi. V minulosti balil přítelkyni svého nejlepšího kamaráda, syn měl pár měsíců a manžel byl pracovně v zahraničí. Asi myslel, že to nepraskne, ale prasklo a on přišel o kamaráda, kamarád o přítelkyni a manžel o moji důvěru.

• Citovat
  • Upravit
13046
16.8.11 16:20

Veveří: koukám že to s ním nemáš lehké… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
16.8.11 16:24

Badoo je propojeny s facebookem, tak jestli ty inicialy si Badoo nestahlo odtamtud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.8.11 17:12

Ahoj,
nechci tvého muže obhajovat, ale mě taky kdysi přišla pozvánka na Badoo od kamarádky. Tak jsem se zaregistrovala a chtělo to po mě hned fotku. Na to jsem se vykašlala. Chodily mi upozornění, že tam tu fotku fáááákt moc moc chtějí. No nedala jsem ji tam a od té doby mi neustále chodí na meil, že ten a ten se chce se mnou seznámit a že mě chce poznat další x lidí. Totální vopruz. Profil jsem zrušila a stejně mi to furt chodí. Možná je na tom podobně i tvůj muž, tak si s ním na rovinu promluv a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.8.11 17:15

nikdy sem se tam nepřihlásila,nikdy sm nevložila jedinou fotografii a skoro každý den mi přijde meil-chceš se sseznámit,petr na tebe čeká atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.8.11 17:16

Já bych v klidu nebyla, kdyby měl partner na internetu nějaké takové profily a hledal nějaký ženský „na pokec“. Je to divný a smrdí to, ani nechci říkat čím.
Tak ať to buď pořádně vysvětlí nebo smaže. Jak by se asi líbilo jemu, kdybys hledala na netu nějaký chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
16.8.11 17:17

holky tyhle trapný pozvánky se myslím dají nějak zrušit, na tom badoo, a nebo přes ten meil, někde na konci, nejsem si teď jistá kde, ale já si to už zrušila, bo bych se z těch jejich mailů zbláznila… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.8.11 17:17
Kamča.dalmatinka píše:
nikdy sem se tam nepřihlásila,nikdy sm nevložila jedinou fotografii a skoro každý den mi přijde meil-chceš se sseznámit,petr na tebe čeká atd..

asi tak nějak…je to na pěst. A to po mě chtěli i uvést rodinný stav, věk, počet dětí a to jsem teda taky odmítla, každému je po tom prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.8.11 17:19

Já se na Badoo nikdy nepřihlásila a neustále mi na meil chodí nabídky :roll:

• Citovat
  • Upravit
13046
16.8.11 17:20

ale autorka psala že má na badoo fotky a tak.. a to se tam samo prostě nedá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.8.11 17:21
Pomka píše:
Ahoj,
já řeknu jenom jedno. Já tam mám taky profil. V životě jsem tam nebyla a nikdy jsem si ho tam nezakládala. Tuším, že je to totiž propojené s emailem na seznamu a tak nějak „automaticky“ se to tam vytvoří. Chodí mi na mail upozornění na lidi, které splňují „moje“ požadavky :-D Pokud tam má i fotky, tak je to jiná věc, no… já tam nemám nic, jen jméno, věk a koho hledám - jak jsem zjistila náhodou :nevim:

Já bych nedala ruku do ohně za to, že jsem se tam ve slabé chvilce někdy nezaregistrovala, abych zjistila, kam mě to proboha zvou, ale pak mi začaly chodit na FB nějaké zprávy, že jsem někomu psala na Badoo ohledně jakýchsi psů nebo co - to jsem nestíhala a zrušila to :roll: Je to podezřelý server…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí