Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
Já bych je nemíchala, ale zeptej se dr., ta ti určitě poradí. Jo ten Nutriton - ten by měl zahušťovat jen mateřské mléko a né umělé. A zkoušela si některá antirefluxová opatření?? Vím, že ten Nutrilon A.R. je docela dražší, než normální Nutrilon, třeba by z toho něco pomohlo, ale jestli ne, tak by bylo asi rozumný, používat jen Nutrilon A.R. samotný.
Tak kdyz jsem byla srozumena s cenou Nutritonu- 169kc za 135g, tak jsem koupila Nutrilon A.R. 1 400g za 130kc........ vyzkousim to namixovat, a jestli nepomuze, budu davat samotny........
Honzikovi budou ve stredu 4 mesice, uvidime
Katka
Olusko, nutriton obsahuje to same zahustovadlo jako Nutrilon AR. Jen je to zvlast. Maji tam schvalne napsane, ze je to do mater. mleka, protoze kdyby tam nekdo jako vetsina z nas davala mensi nez predepsane mnostvi, tak by na tom tolik nevydelali. Informovala jsem se na to u nekolika odbornych zdroju.
Terik
terik píše:
Olusko, nutriton obsahuje to same zahustovadlo jako Nutrilon AR. Jen je to zvlast. Maji tam schvalne napsane, ze je to do mater. mleka, protoze kdyby tam nekdo jako vetsina z nas davala mensi nez predepsane mnostvi, tak by na tom tolik nevydelali. Informovala jsem se na to u nekolika odbornych zdroju.
Terik
Ahoj
Já to také nepíšu z vlastní hlavy. Když jsem byla s malým v nemocnici, tak mi dr. výslovně řekla, že je to na mateřské mléko a že kdyby se to smíchalo s umělým mlékem, mohlo by třeba dítko dostat zácpu. Ale toť je otázka, jestli to někomu pomáha s umělým mlékem, tak prosím, ale já osobně bych to neriskovala, ale to je můj názor. My jsme si se stoličkou užili své, tak proto. ![]()
Oluška ![]()
Ahoj, male sem taky driv davala Nutrilon A.R., a mela sem uplne stejny problem doma zasoby normalniho Nutrilonu a potrebovali sme zacit davat A.R. tak sem do normalniho prozatim pridavala Nutriton-na 30ml mlika/1odmerka. A az pak sme presli na A.R. Ja bych tedy A.R. s normalnim nemichala. A taky se to musi davat z dudlika na kasi. Ale jestli to ma souvislost s bolenim bricha nevim my sme to meli v poho. Sany.