NUTRILON 1 A NUTRILON 1 A.R.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2221
28.11.05 11:56

Ahoj

Já bych je nemíchala, ale zeptej se dr., ta ti určitě poradí. Jo ten Nutriton - ten by měl zahušťovat jen mateřské mléko a né umělé. A zkoušela si některá antirefluxová opatření?? Vím, že ten Nutrilon A.R. je docela dražší, než normální Nutrilon, třeba by z toho něco pomohlo, ale jestli ne, tak by bylo asi rozumný, používat jen Nutrilon A.R. samotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.11.05 12:47

Tak kdyz jsem byla srozumena s cenou Nutritonu- 169kc za 135g, tak jsem koupila Nutrilon A.R. 1 400g za 130kc........ vyzkousim to namixovat, a jestli nepomuze, budu davat samotny........
Honzikovi budou ve stredu 4 mesice, uvidime

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.11.05 12:54

Olusko, nutriton obsahuje to same zahustovadlo jako Nutrilon AR. Jen je to zvlast. Maji tam schvalne napsane, ze je to do mater. mleka, protoze kdyby tam nekdo jako vetsina z nas davala mensi nez predepsane mnostvi, tak by na tom tolik nevydelali. Informovala jsem se na to u nekolika odbornych zdroju.
 Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
28.11.05 13:08
terik píše:
Olusko, nutriton obsahuje to same zahustovadlo jako Nutrilon AR. Jen je to zvlast. Maji tam schvalne napsane, ze je to do mater. mleka, protoze kdyby tam nekdo jako vetsina z nas davala mensi nez predepsane mnostvi, tak by na tom tolik nevydelali. Informovala jsem se na to u nekolika odbornych zdroju.
 Terik

Ahoj

Já to také nepíšu z vlastní hlavy. Když jsem byla s malým v nemocnici, tak mi dr. výslovně řekla, že je to na mateřské mléko a že kdyby se to smíchalo s umělým mlékem, mohlo by třeba dítko dostat zácpu. Ale toť je otázka, jestli to někomu pomáha s umělým mlékem, tak prosím, ale já osobně bych to neriskovala, ale to je můj názor. My jsme si se stoličkou užili své, tak proto. :cry:

Oluška :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
28.11.05 13:38

Ahoj, male sem taky driv davala Nutrilon A.R., a mela sem uplne stejny problem doma zasoby normalniho Nutrilonu a potrebovali sme zacit davat A.R. tak sem do normalniho prozatim pridavala Nutriton-na 30ml mlika/1odmerka. A az pak sme presli na A.R. Ja bych tedy A.R. s normalnim nemichala. A taky se to musi davat z dudlika na kasi. Ale jestli to ma souvislost s bolenim bricha nevim my sme to meli v poho. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí