Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chtěla bych se zeptat za jak dlouho po porodu vám vypadaly stehy? Jsem 19 dní po porodu a zatím pořád drží.
Díky Verča
Mám pocit, že stehy se spíš vstřebají, ne? Teda nevšimla jsem si, že by mi nějaké vypadly. Už se těším na repete ![]()
Ahoj,
já neměla šitou hráz, ale drobná poranění okolo močové trubice… Tam se ty stehy „držely“ dlouho… Mám pocit, že se uvolnily kolem šestinědělí (sem se bála, že mi při prohlídce doktor bude koukat na stehy, ale včas jsem se jich zbavila
)
Ony se uvolní, vstřebají… Neboj, určo je to v pořádku.
Mirka
Ahoj, neboj oni zmizi, ja je taky mela dlouho. Mela sem sitou hraz i nad mocovou trubici roztrzeni. Sany.
Taky jsem při zrcátkové kontrole v šestinedělí objevila bílou nit a tak jsem za ní jemně potáhla a šla ven…ale neboj ona by vypadla i sama..vnitřní se vstřebá,venkovní může vypadnout,ale nemusí -taky se může vstřebat.
Gabule
Ahoj,
mně se vstřebávaly některé dlouho a některé naopak vypadly moc brzy. Líp se mi to zhojilo tam, kde zůstaly déle, takže bych se nebála. Když jsem šla na kontrolu po 6 nedělí, už jsem tam neměla žádné!
Přeji brzy pohodlné posezení!
lejla
@Sany píše:
Ahoj, neboj oni zmizi, ja je taky mela dlouho. Mela sem sitou hraz i nad mocovou trubici roztrzeni. Sany.
Ahoj jsem 5dni po porodu byla jsem sita hrozne me to boli nemuzu sedet sotva chodim a lezet muzu jen na zadech poradite mi jak urichlit hojeni a stlumit bolest? sprchuju se 3as4dene muzu i vickrat? pouzivali jste neco na bolest bez prepsani gynekologa? Moc dekuji za rady.