Nutrilon Low Lactose i bez problémů s laktózou?

Broskvicka-VV
13.10.15 13:35

Nutrilon low lactose i bez problémů s laktózou?

Dobrý den děvčata, než položím otázku tak vám napíšu vše ať jsme v souvislostech :-D před 4 měsíci se nám narodil chlapeček a bohužel jsem kojila jsem cca 6 týdnů, poté jsme tedy byly na UM Sunar Complex, ten Tadovi seděl, žádné problémy se stolicí ani s prdiky :-) jenže potom jsme skončili v nemocnici s těžkými průjmy a přišli Tadovi na salmonelu, netuším z čeho a nechali jsme testovat i sunar, negativní. V nemocnici nám dávali Nutrilon low lactose a po propuštění ze ho mám dávat ještě měsíc a potom můžeme přejít zpět na ten sunar. Po měsíci jsme tedy přešli zpět na ten sunar, jenže zase průjem tak jsem volala dr a ta mi poradila Bebu, že mám koupit jedno balení beba ha a potom beba comfort, jenže Táda mi tom nekaka, má prdiky, bolí ho bříško, osypal se mi v obličeji, pořád ublinkava a je takový nesvuj prostě… Tak se chci zeptat můžeme přejít zpět na ten nutrilon low lactose když ten mu seděl perfektně? Já se totiž bojím ze pak bude mít třeba problémy s laktózou v normálním jídle když v tom UM není ta laktóza. Nebo mám zkusit normální Nutrilon? Zítra jdeme k dr, ale chtěla bych radu i váš zkušených :-) Dával někdo nutrilon low lactose i bez problémů s laktózou a pak byly normální v pohodě? Nebo měl někdo podobné problémy? Moc dekuju :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2129
13.10.15 13:54

Malá měla low lactose ¨ještě 3 měsíce po rotavirech, poté až jsme přešli na normální nutrilon, ale pomalu. Např. z 5 dávek low lactose denně postupně na 4 dávky a k tomu 1 dávka normál Nutrilonu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Broskvicka-VV
13.10.15 15:13

@luca241 moc dekuju za odpověď, asi to bylo rychle na jiné um po té salmonele…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová