V noci pořád kojím - 10,5 měsíců

873
10.10.15 23:30

V noci pořád kojím - 10,5 měsíců

Ahoj, ani nevím, jestli mi to vadí, někdy je to tedy na budku, ale.. co se malá narodila, ještě jsem nespala v kuse. Nejdřív byla malinká, tak přeci potřebuje kojit, jak si řekne, pak spurty, pak v létě vedra a z hrnečku čajíček nee, takže kojení na žízeň, teď zuby - asi, takže v noci několikrát vzhůru, momentálně třeba každé dvě-tři hoďky a kojím. Dudlík vyplivuje a křičí, dokud nedostane prso. Vykřičet nenechám, jednak nechci vzbudit v noci ostatní a jednak to není můj styl. Taky máte někdo tak „starého“ závisláka? Když se poprvé v noci vzbudí, nechávám si jí už v posteli. Přes den si na prso nevzpomene, zato v noci, se ničím jiným obelstít nenechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27265
10.10.15 23:38

@jamoni stále kojím v noci a malýmu bylo 13. měsíců. Budí se 1×-2×. Nemám sílu se s ním v noci dohadovat nad flaškou s čajem. Zkoušela jsem spát v jiné místnosti, aby mě necítil a nepomohlo to, tak holt kojím. Vlastně mě to v zásadě nějak neomezuje. Většinou si ho po prvním kojení nechávám u sebe v posteli a on už se pak samoobsluhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
10.10.15 23:43

Neporadim. Mam to podobne, dcera 15 mesicu. Posledni 2 tydny jsme se dostali do faze, ze ma chce spat na me a byt prisata celou noc. Jinak je neskutecny rev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
10.10.15 23:46
@Luca82 píše:
Neporadim. Mam to podobne, dcera 15 mesicu. Posledni 2 tydny jsme se dostali do faze, ze ma chce spat na me a byt prisata celou noc. Jinak je neskutecny rev :zed:

malá si z tebe udělala dudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
10.10.15 23:51

Doufám, ze se nespusti vodopád komentářů, jak je to nevhodné a dítěti to nic nedává a je načase ho odstavit… :oops:

• Citovat
  • Upravit
8284
10.10.15 23:53

Moje (9 měsíců) se budí co hodinu :zed: Absolutně se nenechá přelstít ničím, prostě prso, prso, prso! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
10.10.15 23:54

@brko To by bylo zbytečné, odstavovat nechci, spíš by se mohla budit třeba jen jednou. :-) Myslela jsem, až bude větší, že to příjde, mladší spala v téhle době už dávno vkuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
10.10.15 23:54

@jamoni Máme to jako přes kopírák :D naší Elli je skoro 15 měsíců, na um nepřešla, z lahve pít nechce, zkoušela jsem i z jiných hrnků, s brčkem a jen to vidí má amok…do dvou let kojit nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
10.10.15 23:55

Když jí chci dát v noci dudlík, vyhazuje ho a já ho pak nemůžu najít a ještě víc se rozkřičí, jakoby to dělala schválně, potvůrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
10.10.15 23:57
@jamoni píše:
Když jí chci dát v noci dudlík, vyhazuje ho a já ho pak nemůžu najít a ještě víc se rozkřičí, jakoby to dělala schválně, potvůrka.
:mrgreen: úplně stejný u nás :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
10.10.15 23:57

@škoulinka Já kojila mladší do roka a půl, ale to bylo pak už jen ráno. Nijak mi to nevadilo, ale ona byla větší spáč, v noci spala celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
10.10.15 23:58

Jo a jako bonus se mi Vašek sám oddudlíkoval, dřív se nechal třeba dudlíkem ošálit, teď mám smolíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
11.10.15 00:00
@jamoni píše:
Ahoj, ani nevím, jestli mi to vadí, někdy je to tedy na budku, ale.. co se malá narodila, ještě jsem nespala v kuse. Nejdřív byla malinká, tak přeci potřebuje kojit, jak si řekne, pak spurty, pak v létě vedra a z hrnečku čajíček nee, takže kojení na žízeň, teď zuby - asi, takže v noci několikrát vzhůru, momentálně třeba každé dvě-tři hoďky a kojím. Dudlík vyplivuje a křičí, dokud nedostane prso. Vykřičet nenechám, jednak nechci vzbudit v noci ostatní a jednak to není můj styl. Taky máte někdo tak „starého“ závisláka? Když se poprvé v noci vzbudí, nechávám si jí už v posteli. Přes den si na prso nevzpomene, zato v noci, se ničím jiným obelstít nenechá.

Ahoj, kojim 18ti mesicniho a ted kdyz mu lezou stolicky jsem v noci za dudlika. Jinak se budi 1-2krat za noc. Vyjjimecne ani jednou. Zalezi jen na tobe a na diteti, pokud ti to nevadi, nevidim v tom zadny problem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
11.10.15 00:02

Já taky furt v noci kojim, ale jak mám malou v posteli, tak se obslouži sama.. Vtipné je, ze když začne fnukat a já na ní promluvím, tak hned přestane a nastaví ručičky, aby mohla prso chytit a otevře pusinku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27265
11.10.15 00:03
@brko píše:
Já taky furt v noci kojim, ale jak mám malou v posteli, tak se obslouži sama.. Vtipné je, ze když začne fnukat a já na ní promluvím, tak hned přestane a nastaví ručičky, aby mohla prso chytit a otevře pusinku. :mrgreen:

Jojo. Taky je vtipný, že v rozespalosti(mojí) bych ho kolikrát ani kojit nemusela, ale jakjsem rozespalá, tak mu to prso automaticky vrazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová