V noci pořád kojím - 10,5 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1531
17.11.15 21:35

@Martina84 mame to ted uplne stejne. Prijde mi ze uz ani moc jost nechce, krome noci, to se cpe kazdou hodinu ale pres den ani ne.ale porad se mi sape pod tricko a ldyz ji dam tak si jen s prsama hraje a dela blbosti. Podle me je to jen nejake obdobi a snad ji to prejde, ja ji chci kojit jeste dlouho, i kdyz me to sapani stve, ale dela to jen asi tyden, snad ji to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
17.11.15 21:36
@Martina84 píše:
@Ivetlu není důvod dávat UM, nemá hlad :D

Já vím, ale prostě občas místo toho kojení, pokud ti vadí, že se ti sápe do výstřihu atd… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 21:39

@miruska11 to jsem ráda, že nejsem sama. Vím, že to nebude trvat věčně… jen se to ve mě někdy pere, že už je na takový věci velkej (myšleno aby byl na prsu celý den jako novorozeně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
17.11.15 21:42

Tak nám už bude za chvíli rok a od doby, co jsem psala tuhle diskuzi se moc nezměnilo. Pořád v noci dost kojím, ale je to proto, že má poslední dobou separačku a do toho jí hodně trápí zuby, takže chce prostě kontakt a utěšuje se tím. Je to přirozené. Přes den jí to většinou nenapadne. Ale ráno, nebo když si k ní lehnu, tak hned „mňam, mňam“ :-D, prostě když vycítí příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
17.11.15 21:44

@Martina84 ona toho mala pres den moc nesni a prso se ji snazim davat casto aby aspon jedla, ona je drobna a vim ze kdyz ma hlad tak si vezme a nenecha se vyhladovet, ale ona pres den nema potrebu jist, takze u krmeni fakt dela blbosti a ochutnava z kazdeho ze si jen cucne a hned zase druhe a tak porad dokola. No a zacala se po me sapat. Ja si rikala ze budu kpjit dokud to nam obema bude prijemne, nechci odstavovat, chci to nechat do samoodstavu, ale uz mw to sapani pekne stve. Hlavne ldyz vim ze se i pred ostatnimi po me sapa a kdyz ji dam tak ai jednou cucne a to je vse. Fakt doufam ze to prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
17.11.15 21:46

@jamoni v noci taky kojim porad ale prisla jsem na to ze kdyz je na tatinkove pulce a tuli se k sobe tak vydrzi spat o neco dyl a ke me si pak vleze a rychle se naji a zase se prituli k nemu, takze ja se vyspim aspon dve hodinky v kuse :* :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 21:46

@Ivetlu mě to zase až tak nevadí, jen jsem chtěla vědět, jestli má některá doma taky takového experta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
17.11.15 21:51

Ja mam rok a pul starou holcicku. kdyz chce, zataha me za tricko nebo rekne namnam. kojim ji i na verejnosti. zkus sve dite naucit nejaky jiny zpusob, jak si rict o prso. mne se osvedcilo toto:kdyz mi mala lezla do vystrihu, tak i kdyz jsme byly doma, tak jsem okamzite prso nevytahla-aby nemela spojeno „sapu se pod tricko, bude prso“,ale jemne jsem chytla rucku a rekla „chces papat? tak tady“ a vzala ji na kojeni do loznice, zaroven ucila jen pohladit-coz si ona pozdeji zmenila za to zatahani za tricko. kojeni zdar! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3871
17.11.15 21:52

@jamoni s tou separačkou to je taky výživný což? musíme vydržet. Oni nás teď potřebují.
@miruska11 taky to nechám do samoodstavu. Když se narodil, dala jsem si metu 1rok kojení. Teď vím, že pokud se něco radikálně nezmění, budu kojit určitě přes rok. Taky na mě lidi koukaj, když se na mě sápe a třeba moje babička vůbec nechápala, proč to dělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.11.15 21:55

@Martina84 á jsem ho od půl roka zredukovala na jedno noční kojení někdy mezi třetí a čtvrtou ráno. najednou začala sama spát celé noci až do rána a to jedno sama začala vynechávat. (3× denně jsem ale kojila do 11ti měsíců, místo svačin a večeře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 21:56

@brko to je dobrý nápad, díky. Malej to dělá i když je unavený, nudí se, má hlad. Prostě to je univerzální signál. Tak na tom zkusím zapracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.11.15 21:57

@Martina84 mě se malá odstavila sama, ale původně jsem měla představu, že kojení před spaním si udržím do roka a půl…to se sice nepovedlo, ale i tak si myslím, že to bylo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 21:58

@reinkarnace v noci už teď taky nedám víc než jednou. Podle mě v tom budou zase zuby a ta separačka, která se táhne už asi od 8 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.11.15 22:01

@Martina84 jo to může být klidně. ono fakt záleží jak píšou holky, aby to zůstalo tak nějak v mezích co se týče toho vyžadování. zní to hrozně ale na některé věci se ty děti musí vycvičit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
17.11.15 22:06

@brko super to taky zkusime
@reinkarnace jak si naucila na to jedno nocni kojeni??? Mala nechce pit z lahvicky, pres den pije z hrnicku. a prso proste vyzaduje, i kdyz ji misto toho treba chovam, hladim tak stejne nezabere, musi dostat prso
@Martina84 take jsem si rikala do roka, pak do samoodstavu, protoze to mam hrozne rada :D a okoli nechape. Porad se vsichni ptaj,,a to jako furt kojis? Proc to delas???,, Atd. ale divili se kdyz sem jeste kojila ve ctyrech mesicich, tak at si kazdy rika co chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová