V noci pořád kojím - 10,5 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
11.10.15 00:05

Haha a hádejte, co zrovna dělám. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8284
11.10.15 00:14

@brko To samé co já před pěti minutama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
11.10.15 00:20
  • Citovat
  • Upravit
1289
11.10.15 00:34

Nas maly se v podobnem veku zacal budit nekolikrat v noci hlady, dochazelo mi mliko.co jsem presla na um budit se prestal.Ale kdyz se ptas na tak ‚stareho‘ zavislaka tak kamaradka ted prestala kojit 2 a 3/4 roku skoro stareho chlapecka, taky chtel hlavne v noci..nijak ji to neobtezovalo jen uz ji neni dvacet t byvala z toho unavena, ale rozhodne si z toho hlavu nedelala :-) ani my kolem.ja si yslim ze je to normalni, nektere dite se umi uspat po nocnim probuzeni samo a jie k tomu potrebuje mamu, mliko, dudlik apod..nasemu malymu je pres dva a pul a jeste ma zas na noc dudlik a bez nej ani ranu :- z toho sem zas na prasky ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.10.15 00:55

Nerostou jí zuby? Kojím čtvrtým rokem (druhý dítě) a nepamatuju si, kdy jsem v noci nekojila. Dceři je 16 měsíců, budí se dodnes, spíš než hlad je to potřeba vědět, že jsem u ní, protože pokud jsme spolu v posteli, spí bez probuzení.

• Citovat
  • Upravit
8780
11.10.15 05:22

Obě moje děti byly zavislaci. Syn ale temerbod sesti nedel spal celou noc v kkuse. Vzbudil se kolem pate ranni, nakojil se a spal dal cca do 8. Pil spis pres den, odstavil se, kdyz jsem otehotndla cca ve 20 mesicich. Dcerce je 14 mesicu a v postylce neskutecny rev. Prso chce pokazde, kdyz se v noci vzbudi a to zavisi vetsinou na zoubcich. Kdyz je dobra noc, tak dvakrat, ale kdyz se rodiraly horni jednicky, tak byla schopna cucat celou noc.. V postylce byva po prvnim usnuti, tedy cca od 20 do 23-24 hodin, pak uz je u nas. Bohuzel u nas spi delsi casove useky. A postylku ma v pokojiku u syna, tak ji tam nenecham zbytecne hulakat, aby ho budila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.10.15 06:26
@jamoni píše:
Když jí chci dát v noci dudlík, vyhazuje ho a já ho pak nemůžu najít a ještě víc se rozkřičí, jakoby to dělala schválně, potvůrka.

Mám tři děti, pouze to prostřední spalo od roka celou noc a já to dodnes považuji za zázrak. Nejstarší se budil v noci skoro do čtyř let (a i pak míval „své“ dny) a nejmladší je téměř rok a půl a budí se v noci taky :nevim: Kažopádně to tvé je ještě maličké, 10.5 měsíců není žádný věk, takže za půl roku může být všechno jinak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
11.10.15 06:29

@jamoni jsem na tom stejně, je jí přesně rok, v noci pořádáme" kojifest".Brzy bude u konce :mrgreen:,není to k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.10.15 07:27

Budila se na prso až do roka a půl. Pak přestala, sama od sebe. Spí v mé posteli od narození, takže mě cítila pořád a i tak z toho prostě vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
11.10.15 07:39

Můj se budil na prso v noci do 17 měsíců, kdy mi to začalo vadit (už to bylo několik měsíců co hodinu) a noční kojení jsme zrušila (systémem spí s ním táta, má pro něj v pítku vodičku vcelku pohodově za asi tři dny), denní kojení to neovlivnilo. Za mne v noci kojit dokud to máma relativně v pohodě dává, pokud ne, tak přestat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.10.15 07:39

Tak my jsme na tom stejne, temer 9m mimco, a kojim v noci co 2 hodky.. prvni mesice to bylo jen cca 2× za noc, ted i 4 - 5×.. a spi s nami… rano nacura snad 4 pleny co vsechno vypije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.10.15 07:49

Ja kojila do roka a pul. Kazdou noc. Chodila jsem spat s vyhrnutym trickem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.10.15 08:25

V poslední době se tady mnozí diskuze na tema nocni kojeni, ono to totiž je fakt uplne normální :P taky me dost děsí, kolik mamin si mysli, ze nejlepším řešením, je nechat dite vyplakat nebo rovnou odstavit, takze opět prikladam článek, ktery leccos vysvětluje a mne dost pomohl 8)
Kojim 16mesicu a nejen v noci, ale i dost pres den, takze taaaak :roll: 8o :P
 http://www.mamila.sk/…ne-dojcenie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
11.10.15 09:05

Syn se budil na kojení 2,5 roku. Ikdyž to bylo třeba jen 1× za noc. Pak se přestal budit sám od sebe. Teď spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
11.10.15 09:30

Ahoj holky, já si myslím, že pro ně děláte jen to nejlepší!! :) Já kojila své dvě děti jedno do 2,5 a druhé do 2 let. Pravda, je to někdy vyčerpávající, to vstávání, ale je to úžasné, co pro ně děláte. Oba nebyli žádní spáči a budili se až do předškolního věku aspoň na čaj a vyčurat :D, tím vás nechci strašit :mavam: No a teď si to za 2 měsíce zopakujeme, čekáme 3,už se na to noční vstávání těším… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová