V noci pořád kojím - 10,5 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1531
17.11.15 22:11

@Martina84 a jak ho uspis jinak kdyz se v noci probudi? A davas mu prso jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.11.15 22:11

@miruska11 prostě jsem jí ho nedala. když jsem ji uložila po večeři a probudila se za dvě hodiny, tak jsem ji pochovala, něco zazpívala, prostě uspala jinak..ze začátku tam chodil i manžel - z něj necítila mléko. Prostě dítě hlady do rána neumře, metabolismus v tomto věku má v noci odpočívat..hlavně ničeho člověk nedocílí, když to prso vymění za láhev s čajem (myslím v noci) protože pak se dítě budí kvůli čaji..takže zkrátka pár hodin nedat a když se probudí pak nad ránem (já jsem jí to přesně nestopovala, ale budila se mezi třetí a pátou) tak to už jsem jí dala..není to žádný univerzální návod, ale mě to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.11.15 22:13

@miruska11 jo a ještě podstatný detail. prsem jsem nikdy neuspávala. Prostě se napila a do postýlky jsem ji dávala v bdělém stavu. pokud uspáváš prsem, bude to asi horší…tam neporadím, nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.11.15 22:16

Moje děti vyžadovaly noční kojení do dvou let. Všechny…Naučila jsem se kojit vleže, takže mi to až tak nevadí. Neboj, vyroste, věčně se kojit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
17.11.15 22:17

@reinkarnace ja ji prave uspavam i jinak, chovam zpivam, ale jakmile ji polozim tak proste pusinkou lapa a pak se zacne zase vic a vic probouzet a uspi ji tvrde jen prso. Ja vim ze uz takhle velke deti nepotrebuji v noci jist, ze to neni z hladu, alE proste mi to jinak ji uspat nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 22:19

@miruska11 jak píše @reinkarnace první noce vstával manžel aby mě necítil, pak už se přestal budit, protože věděl, že mlíko nebude. Teď když se v noci vzbudí, dám mu dudlík a spí dál. Nakojím ho až nejdřív po třetí a pak až ráno. Žádný čaje a lahvičky jsme nezaváděli. Chce to vydržet. Já malýho taky měla v posteli, ale kolem osmého měsíce mě to začalo vadit. Točil sebou a kopal do mě, já se vůbec nevyspala. Od té doby spí ve své postýlce a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.11.15 22:20

@miruska11 a dudlík? na noc je to dobrý pomocník než se děti naučí spát..já jsem se toho hodně bála, ale dcera ho používala jen pár měsíců..v roce ho sama odbourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
17.11.15 22:49
@miruska11 píše:
@reinkarnace ja ji prave uspavam i jinak, chovam zpivam, ale jakmile ji polozim tak proste pusinkou lapa a pak se zacne zase vic a vic probouzet a uspi ji tvrde jen prso. Ja vim ze uz takhle velke deti nepotrebuji v noci jist, ze to neni z hladu, alE proste mi to jinak ji uspat nejde

To jsem ráda, že nejsme sami, kdo neusne jinak než u prsu :hug: Syn když chce spát spustí takový řev dokud mu nedám prso, že to řvaní nikdy nevydržim a dám mu ho. Dcera taky usínala u prsu, v noci se budila každou půl hodinu, v roce a půl se sama odstavila a začala usínat vedle mě, že se tulinkovala, ale každé dítě je jiné, myslim, že u syna to bude oříšek…a ani jedno dítě jsem nemohla chovat v náručí v kojící pozici, to si hned vzpomněli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
18.11.15 00:23

Kamaradka kojila do dvou a pul roku v noci a pres den tak jednou..takze jeste mate cas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová