Nutrilon versus Nutrilon extra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
24.9.11 18:45

Ahoj holky, prosim poradte nam. Jsme na Nutrilonu 1 od zacatku a zatim vse probihalo krasne, mala teda snedla nejvic 90ml ale byla spokojena. Poslednich par dni vsak zacala hodne plakat kdyz ma jist a uz ani nevypije celou devadesatku :-( dam ji do postylky a po 20ti-30ti minutach se vzbudi s krikem a chce dopit zbytek mlicka a uz nespi. Znovu usne asi tak po 1hodine a je zase cas jist a takhle porad dokola.K veceru uz je tak unavena, ze ji trva vecnost nez konecne zabere a usne :cry: :cry: :cry: ja uz nevim co delat :zed: a jak ji pomoci aby byla stastne miminko :think: Dekuji za vsechny rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
29.10.11 22:28
czechmex píše:
Ahoj holky, prosim poradte nam. Jsme na Nutrilonu 1 od zacatku a zatim vse probihalo krasne, mala teda snedla nejvic 90ml ale byla spokojena. Poslednich par dni vsak zacala hodne plakat kdyz ma jist a uz ani nevypije celou devadesatku :-( dam ji do postylky a po 20ti-30ti minutach se vzbudi s krikem a chce dopit zbytek mlicka a uz nespi. Znovu usne asi tak po 1hodine a je zase cas jist a takhle porad dokola.K veceru uz je tak unavena, ze ji trva vecnost nez konecne zabere a usne :cry: :cry: :cry: ja uz nevim co delat :zed: a jak ji pomoci aby byla stastne miminko :think: Dekuji za vsechny rady

Reaguji dost pozde, ale bojuju s tim samym. Nekdy je lip, jindy hur. Dceru denne koupu, ac jsem puvodne nechtela, ale bez koupani proste nespi a neji. Patrne je to povel k poradnemu dlabanci a pak spani :think:
(ovsem dnes pije 125ml s prestavkami jiz 3hodiny, + spi a place). Nekdy taky zabere caj-davam Hipp Na dobrou noc-trochu ji zaplacne, takze usne a vzbudi se az kdyz ma vetsi hlad. To pak da vic mleka a spi. Zajimalo by me, jak ti mala spi a ji pres den. Dceri jsou 3mesice, pres den spi 2×20minut. Za cely den vypije 7×125ml (+-) z toho 4×125 mezi 22:00 a 7:00.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miliet
4.11.11 13:59

Nutrilon HA, AntiColics a Extra

Zdravím, nám byli 21.10. 3 měsíce, téměř od začátku jsme přikrmovali HA Nutrilonem, v cca 6 týdnech již jen HA Nutrilon, pak začaly koliky tak jsme přešli na Nutrilon AntiColics, a cca před týdnem jsem koupila Nutrilon Extra, že by měl více zasytit na noc, ale nepřišlo mi, že by to pomohlo. Sytější sice asi bude, protože malý ho vypil méně než normálně, ale asi mu moc nesedl, protože toho vždy dost vyzvracel a v noci jsme stejně vstávali stejně, takže jsem mu zase přestala dávat a zvýšila jsem dávky AntiColics. Bohužel nyní začal pro změnu ublinkávat žaludeční šťávy, tak se snažím zjistit co s tím. PS. Čím delší má rozestupy při stolici, tím zelenější ji má :-?

• Citovat
  • Upravit
23
4.11.11 20:52

Ahojky Bisu,
male jsou ted 3 mesice a vypije 4× 120ml behem dne a v noci 2× 120ml nekdy i 150ml. Vetsinou ji davam nez jdu spat okolo 22:30-23:00 a pak se sama vzbudi mezi 4:30-5:00 rano napapa se a jde znovu spinkat. Vetsinou vstava tak v 7:30-8:00. Jinak behem dne toho taky moc nenaspi, doma v postylce maximalne 40min. a jinak jezdime s kocarkem a chodime na prochazky a to spinka nadherne 2 1/2hod. i 3hod. Jsem tak nachozena :-D Taky jsem zkusila Nutrilon Extra na noc ale nevidim v tom zadny rozdil :-? Koupeme obden neky i denne protoze tepla voda ji krasne unavi a chodi spinkat nadherne bez problemu 18:30/19:00 Jak se dari vam :-)

Bisu píše:
czechmex píše:
Ahoj holky, prosim poradte nam. Jsme na Nutrilonu 1 od zacatku a zatim vse probihalo krasne, mala teda snedla nejvic 90ml ale byla spokojena. Poslednich par dni vsak zacala hodne plakat kdyz ma jist a uz ani nevypije celou devadesatku :-( dam ji do postylky a po 20ti-30ti minutach se vzbudi s krikem a chce dopit zbytek mlicka a uz nespi. Znovu usne asi tak po 1hodine a je zase cas jist a takhle porad dokola.K veceru uz je tak unavena, ze ji trva vecnost nez konecne zabere a usne :cry: :cry: :cry: ja uz nevim co delat :zed: a jak ji pomoci aby byla stastne miminko :think: Dekuji za vsechny rady
Reaguji dost pozde, ale bojuju s tim samym. Nekdy je lip, jindy hur. Dceru denne koupu, ac jsem puvodne nechtela, ale bez koupani proste nespi a neji. Patrne je to povel k poradnemu dlabanci a pak spani :think:
(ovsem dnes pije 125ml s prestavkami jiz 3hodiny, + spi a place). Nekdy taky zabere caj-davam Hipp Na dobrou noc-trochu ji zaplacne, takze usne a vzbudi se az kdyz ma vetsi hlad. To pak da vic mleka a spi. Zajimalo by me, jak ti mala spi a ji pres den. Dceri jsou 3mesice, pres den spi 2×20minut. Za cely den vypije 7×125ml (+-) z toho 4×125 mezi 22:00 a 7:00.. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
4.11.11 21:15

Holky jsou jak pres kopirak :mrgreen:
Taky toho dost nachodim. Zkousela jsem toho spoustu, abych ji otocila rezim a ona aspon v noci poradne spala (nechapu ze ve dne nespi a neji a v noci by spala i jedla :think: )Nutrilon Extra teda nezabral, ani Hami sytici. Ted si myslim, ze pomohlo nasypat do meho mleka (stale odsavam) odmerku sunaru. Podarilo se mi tim odbourat uz 2 lahve v noci :dance: Tak uvidim jak to pujde dal. A v tech jedenact ji budis na jidlo nebo si rekne sama?

czechmex píše:
Ahojky Bisu,
male jsou ted 3 mesice a vypije 4× 120ml behem dne a v noci 2× 120ml nekdy i 150ml. Vetsinou ji davam nez jdu spat okolo 22:30-23:00 a pak se sama vzbudi mezi 4:30-5:00 rano napapa se a jde znovu spinkat. Vetsinou vstava tak v 7:30-8:00. Jinak behem dne toho taky moc nenaspi, doma v postylce maximalne 40min. a jinak jezdime s kocarkem a chodime na prochazky a to spinka nadherne 2 1/2hod. i 3hod. Jsem tak nachozena :-D Taky jsem zkusila Nutrilon Extra na noc ale nevidim v tom zadny rozdil :-? Koupeme obden neky i denne protoze tepla voda ji krasne unavi a chodi spinkat nadherne bez problemu 18:30/19:00 Jak se dari vam :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.11.11 21:18

V jedenact ji na papani vzbudim a ona to se zavrenyma ockama vymlaskne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
4.11.11 21:38

Tak to hned zkusim taky. Snad tuhle fintu neprokoukne :lol: Diky za tip!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.11.11 20:27
Ahojky, tak jak jste vcera vecer dopadly holky???
Drzime vam palecky :palec:
Bisu píše:
Tak to hned zkusim taky. Snad tuhle fintu
neprokoukne :lol: Diky za tip!!
Bisu píše:
Tak to hned zkusim taky. Snad tuhle fintu neprokoukne :lol: Diky za tip!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
5.11.11 21:00

Ahoj czechmex! Nechci jasat predcasne, ale mela bych ti poslat dekovnou kytici :lol:
Lahev ve spanku opravdu vyzunkla jedna radost. Muz ma ovsem rymu a ve dve ji vzbudil. Dala jsem ji trochu caje a ona chrupala az do peti rano :dance:
Dneska to zkusim zas.
Diky za tip!!
A jak se dari vecerni krmeni vam?

czechmex píše:
Bisu píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.11.11 21:31
My takhle papame uz par tydnu a jde to krasne :-D Mala uz 3 tydny spinka ve svem pokojicku prave kvuli nachlazenim kterym jsme si s manzelem prosli, na nocnim stolku mam chuvicku a tak ji krasne slysim jako kdyby byla vedle mne :-)Spinka krasne a papa jeste lip, vcera v noci jsem ji dala v jedenact a pak se nebudila jako obvykle okolo 4:30/5:00 a tak jsem se sla na ni mrknout v 5:30 a pro jistotu jsem pripravila lahvicku. Krasne se napapala, prebalili jsme a znovu jsem ji dala do postylky, krasne usla a vzbudila se az rano v 9:00 :dance: :dance: :dance:
Bisu píše:
Ahoj czechmex! Nechci jasat predcasne, ale mela bych ti poslat dekovnou kytici :lol:
Lahev ve spanku opravdu vyzunkla jedna radost. Muz ma ovsem rymu a ve dve ji vzbudil. Dala jsem ji trochu caje a ona chrupala az do peti rano :dance:
Dneska to zkusim zas.
Diky za tip!!
czechmex píše:
Bisu píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
7.11.11 21:39

Tak hlasim pokroky. Okolo jedenacte dostane lahev MM s odmerkou sunaru, probudi se okolo pate, dostane sytici mleko a spi do cca deviti :dance:
Doufam, ze bude takto pokracovat!!
Uz jen poresim spani ve dne a mam milionove dite :mrgreen:
 DIKY!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.11.11 09:45
czechmex píše:
My takhle papame uz par tydnu a jde to krasne :-D Mala uz 3 tydny spinka ve svem pokojicku prave kvuli nachlazenim kterym jsme si s manzelem prosli, na nocnim stolku mam chuvicku a tak ji krasne slysim jako kdyby byla vedle mne :-)Spinka krasne a papa jeste lip, vcera v noci jsem ji dala v jedenact a pak se nebudila jako obvykle okolo 4:30/5:00 a tak jsem se sla na ni mrknout v 5:30 a pro jistotu jsem pripravila lahvicku. Krasne se napapala, prebalili jsme a znovu jsem ji dala do postylky, krasne usla a vzbudila se az rano v 9:00 :dance: :dance: :dance:
Bisu píše:
Dneska to zkusim zas.
Diky za tip!!
czechmex píše:
Bisu píše:

Ahojky, zakládala jsem novou diskuzi a ted zjistila, ze nekomu spinka miminko temer stejne.
Nase mala ma 3,5 mesice a zmenila si pred tydnem rezim. Drive mela 6 davku mleka v 21:00 a pak spinkala do 4-5. Jenze ted nevydrzi a usina mi po jidle v 19, to je schopna vydrzet spat max. do 2. Tak jsem ji zacala budit nez jdu spat na 6 davku mleka,tj. v 23 a pak spinka do tech 5.Naji se a spi dal, jak popisujes. Jenze manzel mi vcera povida, ze se mu nelibi, ze ji takhle budim, aby si pry zvykla spat v kuse v noci.
Jenze nechapu, ze vydrzi bez te seste davky mleka, to by zbastila necelych 700 za den a dojidala se pak v noci, ne??? Proto ji radeji budim. Vcera v sedm mela za den vypito 670 ml, normalne mi uz pila 800-850 ml denne. Mozna je to take tim, ze nekdy vydrzi denne 4 hodky bez jidla.Co je lepsi? Budit pred pulnoci nebo nebudit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
9.11.11 10:10

Také jsem zkoušela Nutrilon Extra - naprosto bez efektu, vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
10.11.11 20:25
Ahoj emsi.
Ja ji vlastne v tech jedenact nebudim. Jen prilozim savicku na dolni ret a ona aniz by se vzbudila, vypije celou lahev. Ty ji vyndavas z postylky?
Akorat me ditko ma rezim prevraceny cely..dnes od 6.30 do 19.00 vypila pouze 150ml. Zbytek pak dohani v noci. Kdyby pres den spala, chapala bych to, ale ne :(
Holt ma volny den a v noci dohani spani i jidlo :D
Ahojky, zakládala jsem novou diskuzi a ted zjistila, ze nekomu spinka miminko temer stejne.
Nase mala ma 3,5 mesice a zmenila si pred tydnem rezim. Drive mela 6 davku mleka v 21:00 a pak spinkala do 4-5. Jenze ted nevydrzi a usina mi po jidle v 19, to je schopna vydrzet spat max. do 2. Tak jsem ji zacala budit nez jdu spat na 6 davku mleka,tj. v 23 a pak spinka do tech 5.Naji se a spi dal, jak popisujes. Jenze manzel mi vcera povida, ze se mu nelibi, ze ji takhle budim, aby si pry zvykla spat v kuse v noci.
Jenze nechapu, ze vydrzi bez te seste davky mleka, to by zbastila necelych 700 za den a dojidala se pak v noci, ne??? Proto ji radeji budim. Vcera v sedm mela za den vypito 670 ml, normalne mi uz pila 800-850 ml denne. Mozna je to take tim, ze nekdy vydrzi denne 4 hodky bez jidla.Co je lepsi? Budit pred pulnoci nebo nebudit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Píšťalka naše
7.3.12 17:34

Nutrilon EXTRA

Nám je 11týdnu a to naše sluníčko s Nutrilonem EXTRA vydrží spinkat 6-7hodin večír a přes den jsme s Nutrilonem také spokojený :potlesk: opravdu všem doporučuji… :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová