Nutrilon versus Nutrilon extra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
9.3.12 13:53

tak našim holkám Nutrilon 1 extra také nesedí… :( takže kdyby nkdo chtěl, mám doma od 5.3. otevřenou krabici (800g) a za poštovné pošlu ;) váží to teď s obalem 730g a je odebráno asi 12 odměrek :kytka: …a je škoda to vyhodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 13:48

ahoj maminky :mrgreen: prosim od radu malou jsem kojila do 2mesicu kvuli nedostatku mleka jsem presla na umele mleko zacala jsem s nestle bebe a mala mela od te doby zacpu nemuze sama kakat tak mi kamoska doporucila prejit na jinou znacku tak jsem zacla s nutrilonem 1 od 0-6mesicu ale porad nemuze kakat pomaham ji s cipky na kakani tak mi pani v lekarne doporucila nutrilon proti zacpe a kolikam atd ,a mala od vcerejska je uplakana a dnesk a spomoci sipku mela tvrdou zelenou stolici ,a na cele ma neajke bile suche mista ,mam strach ze ma treba alergi uz nevim co ji mam dat pit jakou znacku prosim poradte :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
10.3.12 13:51
nikolka1815 píše:
ahoj maminky :mrgreen: prosim od radu malou jsem kojila do 2mesicu kvuli nedostatku mleka jsem presla na umele mleko zacala jsem s nestle bebe a mala mela od te doby zacpu nemuze sama kakat tak mi kamoska doporucila prejit na jinou znacku tak jsem zacla s nutrilonem 1 od 0-6mesicu ale porad nemuze kakat pomaham ji s cipky na kakani tak mi pani v lekarne doporucila nutrilon proti zacpe a kolikam atd ,a mala od vcerejska je uplakana a dnesk a spomoci sipku mela tvrdou zelenou stolici ,a na cele ma neajke bile suche mista ,mam strach ze ma treba alergi uz nevim co ji mam dat pit jakou znacku prosim poradte :nevim: :D

v tomhle případě bych to řešila s lékařem tedy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaneSun
6.4.12 15:09
Od 5. týdne krmím Nutrilonem AR proti ublinkávání a měla jsem strach, že bude mít malej problémy se stolicí, protože je moc hustej. Ale babička mi poradila, abych přidávala do lahve odvar z anýzu a funguje to skvěle, někdy ho nahradím fenyklovým čajem. Akorát je to takový malý otesánek, je mu 9 týdnů a vypije 7× za den 150 ml, tak jsem mu dnes koupila Nutrilon Extra, snad ho zasytí víc a nebude mít hlad tak často. Jinak v noci spí cca. od 22-23 hod do 5-6 do rána, ale pak vydrží vzhůru až do oběda.
@nikolka1815 píše:
ahoj maminky :mrgreen: prosim od radu malou jsem kojila do 2mesicu kvuli nedostatku mleka jsem presla na umele mleko zacala jsem s nestle bebe a mala mela od te doby zacpu nemuze sama kakat tak mi kamoska doporucila prejit na jinou znacku tak jsem zacla s nutrilonem 1 od 0-6mesicu ale porad nemuze kakat pomaham ji s cipky na kakani tak mi pani v lekarne doporucila nutrilon proti zacpe a kolikam atd ,a mala od vcerejska je uplakana a dnesk a spomoci sipku mela tvrdou zelenou stolici ,a na cele ma neajke bile suche mista ,mam strach ze ma treba alergi uz nevim co ji mam dat pit jakou znacku prosim poradte :nevim: :D
  • Citovat
  • Upravit
jana0979
28.8.12 17:56

Maminky prosím nevíte jaký je rozdíl mezi Nutrilonem Extra (pro extra spokojenost) a mezi Nutrilonem Extra (pro déletrvající zasycení)? Na internetu jsem nešla oba, tak jsem z toho celá paf :nevim:. Z lékárny jsem si přinesla ten první, ale chtěla jsem ten druhý. Vůbec jsem nevěděla, že jsou dva druhy :think: - nebo nejsou? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17019
28.8.12 18:26
@jana0979 píše:
Maminky prosím nevíte jaký je rozdíl mezi Nutrilonem Extra (pro extra spokojenost) a mezi Nutrilonem Extra (pro déletrvající zasycení)? Na internetu jsem nešla oba, tak jsem z toho celá paf :nevim:. Z lékárny jsem si přinesla ten první, ale chtěla jsem ten druhý. Vůbec jsem nevěděla, že jsou dva druhy :think: - nebo nejsou? :mrgreen:

Ne, je jen jeden nutrilon extra a není nijak silnější, je i nutričně snad chudší než normální nutrilon, jenom se déle tráví. Ten pro spokojené bříško je nutrilon comfort :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
28.8.12 18:38
@monika32 píše:
Ne, je jen jeden nutrilon extra a není nijak silnější, je i nutričně snad chudší než normální nutrilon, jenom se déle tráví. Ten pro spokojené bříško je nutrilon comfort :kytka:

Já našla na netu dva, tak jsem z toho nějak jelen. Skusím vložit fotky :think:
Chtěla jsem ho jen na noc, tak od 22hod :think:,ale pak jsem četla diskuze a říkám si - to byl zase nápad :cert:

• Citovat
  • Upravit
24837
28.8.12 18:41

@jana0979 To bude jedno a to samé UM ;) Schválně jsem se dívala na stránky Nutrilonu a v přehledu Nutrilonů je jen jeden Nutrilon Extra http://www.nutriklub.cz/…YWdlOjB8MTc5 Je na něm nápis „pro extra spokojenost“ a v popisku uvádějí, že je extra sytící :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
28.8.12 19:28

To je jeden a ten samej, ale asi zase mění obal, tak někde mají ještě ten a jinde už novej :mrgreen: Ale aby ti malej déle spal to nefunguje, ale já ho na noc taky kupovala :palec: Ale ne, abych nekecala, po normálním nutrilonu spal asi 4 hodiny a po tomhle vydržel někdy i 5h :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
28.8.12 19:51
@fragola píše:
@jana0979 To bude jedno a to samé UM ;) Schválně jsem se dívala na stránky Nutrilonu a v přehledu Nutrilonů je jen jeden Nutrilon Extra http://www.nutriklub.cz/…YWdlOjB8MTc5 Je na něm nápis „pro extra spokojenost“ a v popisku uvádějí, že je extra sytící :)
:kytka: :kytka: Děkuju moc.Tak já ho načnu i když teda nevím, zda nám bude něco platný :think:
  • Citovat
  • Upravit
jana0979
28.8.12 20:09
@monika32 píše:
To je jeden a ten samej, ale asi zase mění obal, tak někde mají ještě ten a jinde už novej :mrgreen: Ale aby ti malej déle spal to nefunguje, ale já ho na noc taky kupovala :palec: Ale ne, abych nekecala, po normálním nutrilonu spal asi 4 hodiny a po tomhle vydržel někdy i 5h :mrgreen:

To jsem ráda, tak mám asi teda čerstvej :lol: Já si sice objednala Bebilon Comfort, ale tenhle jsem myslela na noc. :nevim: Četla jsem, že moc nepomáhá, tak to byl zase kup :oops:. Děkuji moc všem za rady :hug: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
nikolka730
11.11.12 10:05

Ahoj, já jsem koupila Nutrilon Extra, protože zrovna jiný v tescu neměli, ještě kojím, ale občas to malému nestačí, takže sem tam před spaním nutrilon extra dám. Malý mi spí celou noc, ale to i když ho jen nakojím, takže si myslím, že tím nutrilonem to asi nebude. Příště zkusím koupit obyč a uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
cuuulie
21.1.13 11:02

Ahoj maminy, mam 6ti tydenniho chlapecka a uz 4 tydny jsme na Nutrilonu a vse je ok akorat mi pripada ze by v noci vydrzel spinkat i dele nez 3 hodiny kdyby nemel hlad tak se chci zeptat jestli mu nejsk. neublizi kdyz pres den budu davat normalni a na noc extra…nebude z toho mit. zazivaci potize kdyz to tak budu stridat?

• Citovat
  • Upravit
cuuulie
21.1.13 11:02

Ahoj maminy, mam 6ti tydenniho chlapecka a uz 4 tydny jsme na Nutrilonu a vse je ok akorat mi pripada ze by v noci vydrzel spinkat i dele nez 3 hodiny kdyby nemel hlad tak se chci zeptat jestli mu nejsk. neublizi kdyz pres den budu davat normalni a na noc extra…nebude z toho mit. zazivaci potize kdyz to tak budu stridat?

• Citovat
  • Upravit
24837
21.1.13 11:06
@cuuulie píše:

Zkus dát ten Extra na noc. Takhle je to právě dobře - přes den by se měl dávat obyč., na noc Extra. Ten Extra by se neměl dávat pořád ;) Uvidíš, co na to prcek řekne, u nás efekt nula nula nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová