Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty hele nezlob se na mě, ale přečti si to po sobě aspoň, než to odešleš, to se fakt nedá číst.
Chráněná bys být měla, jestli byl nechráněný sex jen ten jeden den. To by bylo i docela daleko do ovulace. Stoprocentní už to asi nebude, ale to je spíš zázrak, když žena otěhotní hned ten první měsíc po vysazení antikoncepce. Nuvaring působí lokálně tak, že hodně zhušťuje prostředí dělohy, takže ty spermie se nedostanou, kam potřebují a to přeci jen ze dne na den nezřídne na požadovaný zde vyhledávaný bílek
Dál už, předpokládám, nechráněný sex nebyl, to už by bylo veselejší.
@Anonymní píše:
Ptám se jestli je tam i ten poslední den stoprocentní ochrana i když jsem kroužek ten ten den nenasadila a dál v nuvaringu nepokračovala. je prostě drahý, víc se mi vyplatí telésko
Mmch a kołik ted vubec stoji
pro mne to byla nejlepsi antiko co znam…
driv stavala plus minus kolem tisicovky a to se da, pred detma jsem mela Yadine, ktera byla o stovku levnejsi, ale nevyhovovalo mi pravidelne zobani piluli…
A vazne priste nez neco odesles, tak si precti, jestli tvuj prispevek ma hlavu a patu… ![]()
Jo, ale pro mě je to drahý, měla sunyu bohužel mi tyhle antikocepce nedělaly dobře
Nuvaring je drahý no, ale mně nevyhovoval. Kolikrát po sexu odešel na bejvalým
Já pak začala používat náplasti. Sice se na okrajích dělala špína, ale bylo to to nejlepší, nejpohodlnější a nejspolehlivější na moji hlavu
Teď už děláme druhý a potom už půjdu asi do tělíska nebo budu hledat něco, na co prostě nebudu muset myslet.
Jako tělísko za 6OOO na pět let se vyplatí víc, samozřejmě je i varianta nehormonální za 1600 ale když kolikrát čtu otěhotnění i přes ně, tak to oželím
@Anonymní píše:
Jako tělísko za 6OOO na pět let se vyplatí víc, samozřejmě je i varianta nehormonální za 1600 ale když kolikrát čtu otěhotnění i přes ně, tak to oželím
Radši dotovat Nuvaring, než se bát, že mi tělísko nějak vypadne, zaroste, atd. Já bych do toho třeba nešla, ale kdo chce, ať si to nechá dát, samozřejmě je to nejlevnější ochrana.
@RadkaCh píše:
Nuvaring je drahý no, ale mně nevyhovoval. Kolikrát po sexu odešel na bejvalýmJá pak začala používat náplasti. Sice se na okrajích dělala špína, ale bylo to to nejlepší, nejpohodlnější a nejspolehlivější na moji hlavu
Teď už děláme druhý a potom už půjdu asi do tělíska nebo budu hledat něco, na co prostě nebudu muset myslet.
O tech naplastech jsem taky premyslela, ale jsme casto (od jara do podzimu prakticky denne) v bazenu a mela bych strach o to odlupovani, kamaradka ji mela a je fakt, ze po trech tydnech uz byla naplast jeta a vypadalo to hnusne (nosila ji u ramene)…no zkonzultuju to s gyndarkou…
@Hanka1 Když ji dobře nalepíš, tak se odloupne jedině, kdybyses v tom bazénu otřela o stěnu a stáhla ji tím. Já ji nosila nad zadkem, aby to nebylo vidět. Zezadu mě sex nebere ![]()
Ahojky prosim máte u nuvaringu ovulaci? Totiz mám ho. první měsíc, a zaprisahla bych že byla, měla jsem tazny hlen klasicky a i. bolesti vajecniku, no byl nechráněný styk, nemůžu z toho otěhotnět že? Ja i zaspinila malunko takze určitě šlo o. ovulaci
@fialinkova Ano, ovulace při antikoncepci probíhá. Antikoncepce má za úkol bránit až početí a to tím, že vytváří nepříznivé podmínky pro početí a následné uhnízdění.
Ještě dotaz
v pondeli jsem vysadila a ms ještě nikde, kdy vám chodí?
Ptám se jestli je tam i ten poslední den stoprocentní ochrana i když jsem kroužek ten ten den nenasadila a dál v nuvaringu nepokračovala. je prostě drahý, víc se mi vyplatí telésko