Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
S tou zelenou stolicí, když sním hdně cukru je to pravda - dnes jsem to vyzkoušela ![]()
@Amber_1977 píše:
Podle mě jdou děti na rodiče - o krapítek je přerůstají, tak jestli jste oba velcí, cvrčka jsi opravdu neporodila
Jinak, nevím, zda jsem to tu už psala, ale jak začala ta vedra, tak mi malý přestal jíst - vypije v průměru 20 ml mlíka na jedno přisátí - což je katastrofálně málo podle tabulek, ale stále prospívá vítečně.. Závěr jsem si z toho vyvodila takový, že fakt každý je unikát - já taky v létě skoro nejím, tak to nebudu řešit u mimi.
Tak já jsem zrovna prcek, ale taťka je už docela velikej, ale Miška má velký předpoklady především po dědečkovi, což je chlap jak hora.
Tyjo docela koukám, že vypije jen 20ml a vystačí mu to. A docela si mě tím uklidnila, že ikdyž vypije takhle málo, že může prospívat ![]()
@fia80 píše:
S tou zelenou stolicí, když sním hdně cukru je to pravda - dnes jsem to vyzkoušela
Vopruz, co?
Mimi ti nic nedaruje ![]()
@Mlejnice No.. U pejsků je to tak, že když je jeden z rodičů prcek a druhý dlouhán, tak štěňata nejsou průměr, ale buď jedno nebo druhé.. U lidí jsem zatím viděla spíš to druhé
Tak budeš mít modelku - to je dobrý, ne? ![]()
A s jídlem se fakt netrap - ona ta míma jsou chytřejší než my a moc dobře vědí, co potřebují..
Kdysi byl článek na téma děti (ty odrostlé) a jejich chutě.. A psali tam, že dokud se dětem nesprasí chutě hranolkami, Coca Colou apod. tak velmi dobře vědí, co potřebují, takže když místo oběda chtějí třeba sladké, má se jim dát (ne bonbon) banán nebo nějaký jogrut a tak.. - že třeba jen potřebují doplnit trochu energie.. A takhle tam bylo vypsaných víc věcí a co jim v tu chvíli dát a i vysvětlovali, co znamená, že chtějí zrovna to.. Škoda, že jsem si ten článek neschovala.. ![]()
Podle mě jdou děti na rodiče - o krapítek je přerůstají, tak jestli jste oba velcí, cvrčka jsi opravdu neporodila

Jinak, nevím, zda jsem to tu už psala, ale jak začala ta vedra, tak mi malý přestal jíst - vypije v průměru 20 ml mlíka na jedno přisátí - což je katastrofálně málo podle tabulek, ale stále prospívá vítečně.. Závěr jsem si z toho vyvodila takový, že fakt každý je unikát - já taky v létě skoro nejím, tak to nebudu řešit u mimi.