Obchod Malvík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
26.7.13 14:22

Také jsem dostala sterilizátor, což bylo fajn. Jinak - spoustu věcí, u kterých mají napsáno skladem, skladem ve skutečnosti nemají, což považuji za vysoce neseriozní.

• Citovat
  • Upravit
7449
26.7.13 18:06

Jak tu píšou holky, já mám s Malvíkem také špatné zkušenosti. Prodavačky nepříjemné, nic neví. A nej hláška prodavače na téma skládání kočárku - „já to nevím, zkuste si to sami, aspoň to budete umět“ :roll:

Kočár máme ze Špuntíka, ale to jen proto, že ho měli skladem a u nás v Plzni bych na něj čekala skoro 3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 13:32

@maritimka tak to je sílá a to jsme chtěli od nich kupovat kočárek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
29.7.13 19:01

@Safiye Jak tu někdo psal - záleží na směně, na kterou narazíte. Jedna je v pohodě a druhá je odměřená a nic neví. Jen tak se dá vysvětlit, proč je někdo spokojený a jiný ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 19:03

@maritimka no omrknu ještě babypark a nebo objednat na tom malvíkovi přes net? no netuším ještě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
29.7.13 21:04

@Safiye Tak to neporadím. Já byla nespokojená s personálem, na internetu s nikým nejednáte. O to jde, jak se pak chovají při reklamaci. Mají prý kočárky k zapůjčení, ale mnoho maminek říkalo, že nic takového neposkytují… Když ono v dnešní době, spolehněte se na něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 21:19

@maritimka to máte pravdu. No jsem na to zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
29.7.13 21:23

@Safiye Já mám kočárek ze Špuntíka, ale nemusela jsem reklamovat. Zatím jsem u nich byla spokojená, byli jsme tam 4×. Jen mě překvapila reakce prodavaček na to, že jsem si u přebírání kočárku, i když v originální krabici od výrobce, chtěla kočárek překontrolovat. Na to tam asi nejsou zvyklé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 21:36

@maritimka Špuntíka omrknu neznám a co máte za kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
29.7.13 21:53

@Safiye CAM Dinamico. Hezký, ale už bych ho nechtěla. Nechala jsem se zlákat vidinou krásného kočárku a jako prvorodička jsem nekoukala blíž na praktické věci. Teď bych vybrala jiný, ale to je na jinou diskuzi. Jaký chcete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 21:59

@maritimka my máme bugaboo a teď chceme něco lehkého a na dovču líbí se mi tento ale nevím no http://www.malvik.cz/…na-PEPP-2013 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.7.13 07:43
@maritimka píše:
@Safiye Tak to neporadím. Já byla nespokojená s personálem, na internetu s nikým nejednáte. O to jde, jak se pak chovají při reklamaci. Mají prý kočárky k zapůjčení, ale mnoho maminek říkalo, že nic takového neposkytují… Když ono v dnešní době, spolehněte se na něco.

My reklamovali kočár, zapůjčili nám náhradní. Ale záleží, jestli zrovna nemaj vypůjčeno, měli jsme už takovej ala větší vajíčko. Je to ovšem dva roky zpátky. Reklamace proběhla bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.7.13 07:43
@Safiye píše:
@maritimka Špuntíka omrknu neznám a co máte za kočárek?

Špuntíka sleduju na FB, je fakt, že na profilu jsou hodně přátelští a vypadají snaživě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
30.7.13 08:07

@Safiye Na to jsem taky koukala - Nuna Pepp a nebo Nuna Pepp Deluxe. Nestudovala jsem ještě blíž, takže nevím ani rozdíly mezi nimi… Mi přijde, na to, že jsou to golfky, že jsou takové „stabilnější“. Že to není klasické golfové hrkátko…

@hofka Jak říkám, co člověk, to názor. Mně se tam nelíbilo chování zaměstnanců, ale možná by byli při reklamaci vstřícní. Toho se bojím nejvíc - chování čert vem, ale pak řešit nějaký problém je většinou velký PROBLÉM :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
30.7.13 08:30

S reklamaci u malvika mame take zkusenost, kocarek nam sice zapujcili (meli jsme ale kliku, ze ho vubec meli a nebyl pujceny-zapujcili bumbleride 3 kolku) ale co se tyce samotne reklamace spokojeni jsme nebyli… kdyz pritel volal nikdo nic nevedel nakonec mu dali cislo na nejakou pani ktera tam pry vyrizuje veskere reklamace a i ta sama v tom mela bordel.. nejdriv nam psala ze reklamaci uznali pak ze neuznali, pritel se pak nastval a vse si s vyrobcem ci dodavatelem (ted nevim jiste) musel vykomunikovat sam :zed: takze za me malvik nee… kocarek jsme meli Gesslein Future..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák