Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My už teda u Malvíka nenakupujeme, jsou drazí. Dobrý ceny i dodání mají tady - http://www.detskezbozi.com/ taky pražskej obchod, P-7. Krámek mají, není teda tak obrovskej, ale objednat na netu se dá klasicky. Špuntíka jsem ještě nezkoušela, ale asi se tam taky stavím podívat, nemám to tak daleko.
@hofka Špuntík také není moc velký krám, ale na netu se dá objednat a i na tom malém prostoru v krámě toho mají poměrně dost, hlavně ty menší věci. Kočárky tam mají snad 6 na vyzkoušení a postýlky 2, ale jinak jsou hezky zásobení… A asi jsou i levnější jak Malvík, ale jistá si nejsem.
No já do Malviku dodávám zboží a mám s nimi jen tu nejlepší zkušenost. 90%značek si drží ceny a tak ani nemohou být produkty někde levnější a jinde dražší. Rozdíly vidím pouze v servisu, bonusech a občasných akcích. Dívám se na obchody jak dodavatelka některých značek, tak jako maminka, která v obchodech nakupuje pro dvě děti. Jak psala Hofka, na podzim Malvik plánuje dárek ke koupi kočárku, zámek na kočárek. Ten jim právě dodávám já a s paní majitelkou jsme vymyslely tento hezký dárek. Sice není pro všechny, co do Malviku přijdou, ale dárek za pětistovku ke kočárku, myslím, ocení hodně zákazníků, co říkáte? Teď už jen čekáme, až budou tyto zámečky vyrobeny, pak je dovezu a šup s nimi do Malviku (-:
@elizabeth171 Tak tedy nevím, ale já zrovna narazila na nějakých 15ks věcí, které jsem potřebovala a vše bylo v Malvíku dražší, než jinde. Takže jsem se asi trefila do těch 10% značek (jen dvě věci z mého výběru mělo stejnou značku), které si ceny nedrží a tudíž mohou být někde dražší nebo naopak levnější…
@elizabeth171 no to nevim. Malvik je dost drahy. Personal neprijemny a temer nic nevi. A kvalitni zamek na kocarek se da poridit o mnoho levneji. Nevim, cely tvuj prispevek mi zavani jako reklama
Malvik je hruza..to sa clovek musi volat Kaprova, aby sa mu tam venovali..Ychceli sme tam kupit kocik(bugaboo),ale pani predavacka bola strasne neochotna a vedela o tom prd..ked som sa jej pytala na autosedacku MC (i ked som chcela Romer)tak vravela ze to je naj sedacka, super v testoch bla bla..v tej chvili sme si povedali ideme prec, lebo sedacku co nam dopprucovala, tak este v ADACu testovana nebola..
..nakonec sme skoncili v inom prazskom znamom obchode a pristup je nezrovnatelny..dostali sme tam k nakupu zlav. kartu na 8%,co v cene kocika uz bolo poznat..
No já jen reagovala na tu předchozí diskusi o rozdávání dárků a porovnání různých obchodů. Jak jsem psala, dívám se na obchody i z pohledu dodavatele. Tím zámkem na kočárek, jsem myslela opravdu zámek na kočárek, nikoli zámek na kolo, který se občas na kočárky používá. Sama Hofka si našla, že ho tam budou rozdávat, tak jsem jen chtěla upřesnit informaci (-: Ale jinak pro Malvik nepracuji, mám své podnikání, takže Malvik nikomu nevnucuji. Mám i jiné odběratele v republice a ti jsou taky moc fajn a myslím, že mají krásné obchody plné fajn lidí a pěkných babyproduktů.
Já se teda musím podělit. Nejnovější zkušenost s Malvíkem je jen a jen pozitivní. Komunikace po emailu probíhala fakt rychle. Byli velmi ochotní a opravdu mi vyšli vstříc, ačkoliv právo, dá-li se to tak říct bylo na jejich straně. Navíc jsem se se starou autosedačkou kupovanou u nich vešla do limitu 30 měsíců od data nákupu a odkoupili jí ode mě zpátky za 40 procent ceny. Jen doporučuji vyhnout se víkendům, to tam bývá fakt narváno. Ale jinak doporučuji, opravdu mě mile překvapili ![]()
Ahojky, nevíte jaký dárek pro těhulky budou v Malvíku dávat v květnu? Asi to ale předem nikdo ze zákazníků neví..Prý je nárok na těhu průkazku jen na jeden"dárek" za těhu? Díky Lucka
Nevím co přesně v malviku dávájí, ale stále je to aktuální. Pořád dávají těhulkám dárečky
Tak já jsem tam byla o víkendu osobně, ráda tam zajdu mrknout i na to, co je aktuálně trendy a bylo to super. Spousta lidí.))
Vetsina akci a slev, co mi od nich chodi na email lze vyuzit na prodejne i v eshopu. Nakupuji u nich pouze přes eshop a spokojenost ![]()
Taky mám ráda ty jejich akce, hlavně mají velmi milé a ochotné prodavačky, takže se u nich nakupuje samo. Pokaždé sem jezdím hrozně ráda. Byli jste už i na té jejich nové prodejně?
Když jsem čekala první dítě, tak jsem chodila nakupovat jenom sem a u druhého to hodlám taky tak dělat. Člověk sežene pod jednou střechou naprosto všechno a nemusí cestovat po Praze a hledat, co v jakém obchodě mají a nemají