Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky, už jsem zřejmě úplně blbá.. Chtěla jsem si objednat věci z adresy www.malvik.cz… A já tam nemůžu najít, jak se zaregistrovat… Kdyby mi některá dobrá duše poradila, byla bych moc vděčná… Díky moc… Hezký večer…
stačí dát věci do košíku a přejít do košíku a pak jen vyplnit údaje k zaslání.
pry ma Malvik neco spolecneho se Spuntikem. Nevite co je na tom pravdy?
Ahoj anonymní, žili byli jednou manželé, kteří vlastnili obchod Špuntík a při majetkovém vypořádání u soudu dohodou obchůdek zůstal exmanželovi a paní si založila Malvíka v Hostivicích
…jen jsem zvědavá… ![]()
zjistila jsem, že Malvik dává dárek-překvapení každé těhotné…nevíte někdo, co to je ?? ![]()
loni dávali zavinovačky…
Lenka512 píše: …jen jsem zvědavá…
zjistila jsem, že Malvik dává dárek-překvapení každé těhotné…nevíte někdo, co to je ??
loni dávali zavinovačky…
Zdravím,
dávají 150ml lahvičku Tommee Tippee, látkovou plenu s potiskem, bryndáček a ponožtičky…myslím, že to je vše, už si to moc nepamatuji ![]()
Taky jsem slysela, ze tam jsou ponozticky ve tvaru dortu, naka lahev, plena.. pry to neni spatny.. ja mam jiny dotaz… ceny v kamennem obchodu se lisi od cen v eshopu, mam na mysli konkretne kocarky, jestli se to o hodne lisi, mam slevu z maminky do kam. obchodu 8 procent a do eshopu 3 % tak co bude vyhodnejsi:DDD Jestli to neni v kam. obchode fakt natahnuty:DDD
V obchodě to mají o dost dražší, určitě se to vyplatí i tak přes internet. Já jsem tedy dostala vždy internetovou cenu i v obchodě, ale musí se platit hotově, ne kartou
Akorát nevím, jestli by to šlo nakombinovat i s tou slevou ![]()
Cosmic píše:
Taky jsem slysela, ze tam jsou ponozticky ve tvaru dortu, naka lahev, plena.. pry to neni spatny.. ja mam jiny dotaz… ceny v kamennem obchodu se lisi od cen v eshopu, mam na mysli konkretne kocarky, jestli se to o hodne lisi, mam slevu z maminky do kam. obchodu 8 procent a do eshopu 3 % tak co bude vyhodnejsi:DDD Jestli to neni v kam. obchode fakt natahnuty:DDD
Asi záleží jak co. Hlavně na kamenným nebudou mít všechyn kočáky, jako v e-shopu. takže bych fakt doporučila osobně zajet a přepočítat. Nebo jestli máš vybranej konkrétní kočárek, tak tam brnkni a zeptej se, za kolik ho mají.
Ahoj,
stačí napsat i mail. Normálně se zeptej na cenu zboží v kameném obchodě a pak si spočítej, co je výhodnější. Třeba kočárek, který jsem si vybrala stál stejně na netu i v kameném obchodě.
Ahojky, tak jsem tam psala mail a opravdu hned odpoved, takze muj konkr. kocarek na netu vic jak o dva litry levnejsi, tzn. kdyz mate karticku na slevu, je furt vyhodnejsi uplatnit slevu 3 % z eshopu nez 8 % v kamennem obchode (sleva z Maminky).. ale treba to neni u vsech kocarku a veci stejny:D hold kus od kusu!
Ahoj holky dnes jsem byla v malvíku a jsem nadšena tech užasnych veci super všem doporučuji vyražte
![]()
Ahoj,
Nevite jestli dava malvik darek tehuli co se tam zaregistruje?
Vim, ze pred lety davali nejaky kos na pleny a pod.
Diky za odpoved