Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevíte prosím, kde jsou v Německu obchody PRIMARK??
@Katka101 píše:
Maji ted slevy v Drazdanech?
Něco jsem tam pořídila, hlavně teda spoustu kalhotek - ty byly v akci
pak nějaký šaty ještě na léto, taky v akci a hlavně oblečení pro prcky.
Existuji nejake jiny vetsi obchody, kde se da nakoupit detstke oblečení?? V podstate budu pobývat pod Mnichovem, Schongau… Chcem i nekde tam nakoupit veci pro miminko.. Ja tam budu v listopadu rodit a budem tam cca pul roku. Poraďte kde nakoupit, dekuji
Dobry den, chci se zeptat-da se v Primarku platit kartou? Nejak se mi nechce brat hotovost, ale zase bych tam nerada zustala bez penez.. diky!!
@Denis11 píše:
Dobry den, chci se zeptat-da se v Primarku platit kartou? Nejak se mi nechce brat hotovost, ale zase bych tam nerada zustala bez penez.. diky!!
jde.
@jkra super diky! A je lepsi si s sebou vzit i nejakou hotovost nebo myslite ze staci ta karta?
@Denis11 píše:
@jkra super diky! A je lepsi si s sebou vzit i nejakou hotovost nebo myslite ze staci ta karta?
platim jen kartou. V te budove, kde je v Drazdanech Primark, se plati toalety. Drobny si vem na kafe…
@Denis11 určitě platit kartou jde. Já ale radši vozím hotovost. Ale to spíš jen pro můj dobrý pocit, kdyby náhodou
![]()
Já v západním Německu platím zlatem. Ta scéna se Škopkovou je podle naší rodiny
.
Ve východním, což Drážďany jsou, platím hotovostí a jako pozornost dávám prodavačkám uzené šproty.