Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, mám dotaz nebo spíš možná budete mít zkušenost…
Asi 4 měsíce mám ve Sportisimu vybranou mikinu, původně stála 1399 Kč, teď stojí 699 Kč. Což mi příjde taky ještě pořád dost…
Mají dost na prodej, nejsou to poslední kusy.
Co myslíte? Má cenu ještě čekat na slevu, nebo tyto obchody už neslevňují?
Mám divný dotaz, já vím, ale nemám zkušenost s obchody se sportovním vybavením. A jestli mi ji zas zdraží nebo vezmou z prodeje, tak mě asi šlehne…
Díky!
Ahoj
já teda myslím, že více už jí nesleví..Taky jsem takhle čekala na bundu a příště už jí neměli..Když jsem se ptala, tak říkala, že zbytek stáhli z prodeje ![]()
A přece jenom tohle už je o půlku levnější ![]()
@Didlinka33 @Loll Holky, tak asi jste mě přemluvily…
699 Kč oželím to jo, ale mám teorii, že za ty prachy jsem si před rokem kupovala softschalku - nebo jak se to píše…
Zkusím se na ní zajít podívat…možná se mi ani už nebude líbit ![]()
Na co čekáš, až ti ji zase zdraží
, a 699kč za mikču není moc, je to tak akorát dobrá cena
Utíkej si pro ni. Mám jen pocit, že si ji stejně nekoupíš, že ti je líto peněz
pořádně si to rozmysli ![]()
@Sinquinita Hoď nám odkaz, Sportisimo má i eshop, ať se taky mrkneme na tu krásu ![]()
@Loll píše:
@Sinquinita Hoď nám odkaz, Sportisimo má i eshop, ať se taky mrkneme na tu krásu
No já právě na ní čumím na eshopu…a nejhorší je, že mi tím pádem skáče tady vpravo i na emiminu
ta reklama je hnus…
Už jsem jí zkoušela v obchodě…
@Susen35 píše:
Na co čekáš, až ti ji zase zdraží, a 699kč za mikču není moc, je to tak akorát dobrá cena
Utíkej si pro ni. Mám jen pocit, že si ji stejně nekoupíš, že ti je líto peněz
pořádně si to rozmysli
Jsem nalomená, že si ji asi koupím…
Snažím se teď hubnout, a řekla jsem si, že si ji koupím až budu mít 5 kg dole..zatím mám 3 a bojím se, že už nebude…
![]()
@Loll Hodila jsem jí do příspěvku v 14:25 - pod tím „Chci tu oranžovou“ hned nahoře..nějak se mi to vyhodilo nahoru, nevím proč…
Moc pěkná
. Jo e-shop sportisima to je droga… co já bych tam nechala peněz
. Pro mě je to velká hubnoucí motivace, zatím bych v těch věcech vypadala jako klobása ![]()
@mi.su.la.cz Heh…klobása. No já taky nemám ideální postavu. Se divím, že jsem se narvala v obchodě do M, normálně nosím L nebo více…
Holky, tak o víkendu pro ní jdu…jak na sviňu ji beztak budu shánět po všech čertech… ![]()