Obchod s kočárky Zlín

16
4.10.10 18:58

obchod s kočárky Zlín

Zdravím všechny kteří vybírají kočárek a trochu nebo víc v tom plavou protože neví pořád který vybrat a hlavně kde ho koupit.Já bych se chtěla zeptat někoho kdo koupil nebo navštěvuje obchod ve Zlíně s kočárky Na třídě Tomáše Bati PRODEJNA MIMINO,ale mají prodejnu i ve Vsetíně.Tak mi lidičky pomůžete???A popřípadě kdo tam koupil kočárek a hlavně jaký a jak je spokojen nebo ho reklamoval???Moooooc dííík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.10.10 19:06

Ahoj Prodejna kočárky Zlín na Kvítkové je super. Jsou tam velice ochotní vše ukažou věnují se a není v ničem problém. Jen jeden problém nedá se tam platit kartou. Kočarek jsem tam nekoupila sháněla jsem Inglesinu jetou a v té době neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.10 19:07

a ten na třídě Tomáše bati tak tam jsem se byla jen mrknou zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
4.10.10 19:11

Já nakupovala taky na Kvítkové, takže vlastně odpovídám na nepoloženou otázku :oops: Ale brala jsme to přes net a žádný problém a vše v pořádku. I byla paní moc ochotná a odpověděla mi na každý dotěrný email :oops: :lol:
takže tuto můžu doporučit :wink:
 http://www.kocarky-zlin.cz/index.php?…

Jo a i jsem reklamovala a bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.10.10 20:24

dotaz

Jen se zeptám jaký jste koupila kočárek???Tam jste ho přímo jako nekoupila??jen jste získávala informace??nebo jak to mám chápat??dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.10.10 20:54

Objednala jsme ho u nich, přes ten webový obchod, co jsme dávala odkaz :wink: .
Měla jsem Vcross

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
29.9.16 10:24

Holky nevíte prosím, kde ve Zlíně je VELKÁ prodejna kočárků s VELKÝM výběrem? Potřebuju pořádný rozhled.. díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.9.16 10:35

@Ketris Velkou prodejnu nevím. My jsme se šli podívat do obchodu na Kvítkové ulici a ještě do V&V nad Priorem. Můj první dojem byl, že jsem celkově byla zklamaná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
29.9.16 10:38

@Ketris: ahoj, asi Te sklamu, ale zadna takova prodejna ve Zline neexistuje. Nejvic kocarku je k videni na Kvitkove a za Priorem. Par je v Domusu, smerem na Malenovice. A to je vse.Ted otevreli nejakou novou prodejnu v Uherskem Brode, chci tam zajit kvuli autosedacce. Pak je jeste v Hradisti dobry obchudek, menujr se myslim Laland - nebo nejak podobne, maji trochu jiny sortiment jako prodejny ve Zline a je tam velice mila prodavacka. Ale v tomhle je bohuzel Zlinsky kraj podle mne slaby, takze pokud mas cas a moznost, tak si radej udelej vylet do Brna nebo Olomouce. Drzim palce, at dobre vyberes. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
29.9.16 10:39

@Petule030 Tam už jsem taky byla a mám stejný pocit, ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.9.16 10:40

@Ketris Asi to bude chtít podniknout výlet do Brna, jak píše @Iris82:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie