Objednané zboží jsem už nechtěla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27559
5.11.20 14:29
@Anonymní píše:
@lachtanice86 asi 19 stovek.Úplně schválně to nebylo, ale kachnám na internetech se zpovídat nebudu. Díky všem.
:lol: dobrý až na to že se to říká jinak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.20 14:38

@ka2ka nerozumím.

• Citovat
  • Upravit
1074
5.11.20 14:42

“Sehnala sem jinde lepsi”, no na to ti bohuzel s prominutim se.re bilej tesak, jednou jsi to objednala, oni to pro tebe uz usili, tak to zaplat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27559
5.11.20 14:44
@Anonymní píše:
@ka2ka nerozumím.
:roll: místo kachen se říká jiný zvíře
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
5.11.20 14:44

Ještě bych se zeptal, jaký způsob platby byl. Protože na jednu stranu to co udělala zakladatelka není na vyznamenání, ale ve většině dalších eshopech se zakázkou nic nedělají dokud jim nepříjdou peníze. Maximálně posílají upozornění, že ještě neproběhla platba, ale ne že by se začalo s přípravou zboží.
Ale taky většina eshopů prodává zboží co prostě má na skladě a ne, že to musí začít vyrábět… Pokud tam bylo něco jako „platba předem“ není úplně košér začít něco vyrábět, když neproběhla „platba předem“ a pak vymáhat peníze, že už se to vyrobilo, když nebyl naplněna podmínka závaznosti objednávky.

Jen jednou se mi podařilo na eshopu vymámit zaslání zboží dřív, než bylo zaplacení, ale to byl eshop se kterým už jsem párkrát jednal a vyloženě jsem je požádal o zaslání zboží v den objednávky osobně přes jejich online komunkační kanál, protože by se nestíhalo doručení na předání jako dar. To, že mi to poslali expres kurýrem za cenu normální dopravy už je třešnička na dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
5.11.20 14:45
@Anonymní píše:
@lachtanice86 asi 19 stovek.Úplně schválně to nebylo, ale kachnám na internetech se zpovídat nebudu. Díky všem.

Tak si příště rozmyslí co objednáváš. Taky se mi to už stalo, buď jsem si to rozmyslela a chtěla objednávku zrušit a nebo přiobjednat a nikdy nebyl problém. Jsme jen lidé, ale je nutno jednat slušně. Ne se na to vykašlat a být v šoku, že někdo se s tím šije a pak to po tobě chce zaplatit i když ty už to nechceš :poblion:

• Citovat
  • Upravit
19980
@Anonymní píše:

Se nezpovidej, ja jen doufám, že dotyčná firma na to půjde přes soud. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35475

No tak s tou slušností jsem nebyla daleko od pravdy koukám. Jdu vyvencit káčata. Čau :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
5.11.20 14:46
@Anonymní píše:
NA INTERNETECH :lol: nojo, ale kachny ti byly dobry co, aby poradily.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
5.11.20 14:47

@ocean.mama no nebyly, když jsme ji poradily aby zaplatila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
5.11.20 14:50
@Anonymní píše:
@ka2ka nerozumím.

Jinak v čem je problém? :roll: Zaplat 1900 kč a pak to dej někde na fc na prodej za 1500. Nevěřím tomu že by se nenašel kupec a proděláš na tom jen 400 kč, pořád lepší než celou částku a povlečení mít někde ve skříní k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.11.20 14:52

V případě, že se jedná o zboží na míru, tak pokud už začali zakázku realizovat, nestornovali by ji ani po dvou dnech. Tvojí povinností je zboží odebrat nebo alespoň zaplatit. Tvůj přístup nebyl ani rozumný ani fér, navíc v rozporu s občanským zákoníkem. Zaplať, tlusťochu… ;)

• Citovat
  • Upravit
9880
5.11.20 14:52

Tak třeba se objevíš, někde an seznamu nespolehlivých zákazníků..
Já znám jinou věc, domluvíš si někdo, xxx kontakt na upečení dortů- měsíc domluva, několikrát voláno i ze strany cukrářky, jestli to platí, domluveno vzhled, cena, kdy manžel přijede a pani dva dny před narozeninama syna mi píše, at se nezlobím, ale že si rozmyslela péct dorty, že má moc pečení na Vánoce..
Přšdstav si, dkyby ti to někdo udělal a před Vánocemi nikde nikdo jiný by nepekl..
Pokud si to nechtěla, měla si hned den potom zavolat, že to nechceč, toto mi přijde pěkně vychcané jednáni.. Mám koupeno jinde a budu mlčet-
Tk to vem a dej třeba na Vánoce mámě,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.11.20 14:54
@Anonymní píše:

Tobe by meli doma „ty internety“ zakazat :mrgreen:, kacabo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.20 14:58

@gabrriel platba převodem. Ano, také je mi podezřelé, že začali šít, aniž by měli na účtu peníze. Ach jo :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák