Objednané zboží jsem už nechtěla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.20 13:57

Objednané zboží

Ahoj, chci se zeptat…objednala jsem si zboží a teprve po odkliknutí objednávky jsem si to rozmyslela s tim, že to nechci. A tak jsem to nezaplatila a počítala s tím, že se to posléze stornuje, jak je jinde normalni. Teď mi z toho obchodu píšou, že zaplatit musím, že to pro me šili (objednala jsem povlečení a povlak na polštář). Jakej teď je postup? Fakt se mi to nechce platit, sehnala jsem jinde lepší…A tohle prostě vypustila :zed: díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37117
5.11.20 13:59

Nechapu jak si nekdo muze rozmyslet hned po odkliknuti, ze to nechce. Melas tam zavolat nebo napsat, at objednavku stornuji. Snad ti prisla nejaka zprava o potvrzení ne?

Příspěvek upraven 05.11.20 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27557
5.11.20 14:01

Tak pokud to dělali na zakázku tak to koukej zaplatit, zničila jsi jim látku, plýtvala časem a co s tím jako ted mají dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
5.11.20 14:02

Taky se mi stalo, že jsem si nákup rozmyslela, ale měla jsem email, kde je číslo objednávky, tak jsem napsala a poprosila o stornování. To že děláš mrtvého brouka a čekáš že se to samo vyřeší je neslušné a vůbec se nedivím, že se jim to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
5.11.20 14:03
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat…objednala jsem si zboží a teprve po odkliknutí objednávky jsem si to rozmyslela s tim, že to nechci. A tak jsem to nezaplatila a počítala s tím, že se to posléze stornuje, jak je jinde normalni. Teď mi z toho obchodu píšou, že zaplatit musím, že to pro me šili (objednala jsem povlečení a povlak na polštář). Jakej teď je postup? Fakt se mi to nechce platit, sehnala jsem jinde lepší…A tohle prostě vypustila :zed: díky!

Tak to snad zaplatis kdyz to bylo na zakázku a nechápu, jak si to mohla vypustit. Je snad slušnost jim napsat, že nemáš zájem, zvlášť když sis to rozmyslela hned po odkliknuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.20 14:09

Tak ono to nebylo hned po odkliknutí, asi po dvou dnech, a na zakázku…to je těžký, nechtěla jsem nic na zakázku, prostě jsem si vybrala povlečení v prodloužené velikosti, čili vlastně dnes uz standard a povlak na polstar také ve standardní velikosti. To, že to sijou, jsem zjistila až pak…Tak teď vážně nevím.

• Citovat
  • Upravit
5283
5.11.20 14:11

Pokud jsi to objednala, tak je to závazné a ty to musíš zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
5.11.20 14:12
@Anonymní píše:
Tak ono to nebylo hned po odkliknutí, asi po dvou dnech, a na zakázku…to je těžký, nechtěla jsem nic na zakázku, prostě jsem si vybrala povlečení v prodloužené velikosti, čili vlastně dnes uz standard a povlak na polstar také ve standardní velikosti. To, že to sijou, jsem zjistila až pak…Tak teď vážně nevím.

To neni jejich chyba, ze si neoverujes odkud si co kupujes a jaky to ma původ :nevim: proste bych to zaplatila a tecka, kdyz uz jsi neměla tolik slušnosti to stornovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.20 14:14

@vertunka a postih, když to nezaplatim?

• Citovat
  • Upravit
5283
5.11.20 14:15
@Anonymní píše:

Můžou to soudně vymáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.11.20 14:16

To je mazec. A pripadas si zcela normalni a v pravu, zvlast když to hrdinne pises jako anonym. Sama vis, ze je to prasarna, akorat ted nevim, co vetsi. To, ze sis to rozmyslela a proste jako kralovna cekala, ze se to vyresi samo, nebo to, ze ted hledas zpusob, jak se odpovednosti za svou vlastni blbost vyhnout a nebo do třetice, ze napises „jak je to jinde“, tudíž to vypada, ze tyhle vyjebavky ti prijdou normalni. No proste charakter :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35459
5.11.20 14:16

Podivej se do zákoníku, ale myslím že u zakázky na miru máš smůlu. Tam myslím nejde ani zboží do 14 dní vrátit bez udání důvodu. Jako fakt napsat pár slov ruším objednávku je nadlidský výkon a o slušnosti nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
5.11.20 14:19
@Anonymní píše:

Můžou to vymáhat soudně. Kolik máš platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.20 14:22

@lachtanice86 asi 19 stovek.

Úplně schválně to nebylo, ale kachnám na internetech se zpovídat nebudu. Díky všem.

• Citovat
  • Upravit
5283
5.11.20 14:26
@Anonymní píše:
@lachtanice86 asi 19 stovek.Úplně schválně to nebylo, ale kachnám na internetech se zpovídat nebudu. Díky všem.

No tak proč to píšeš na emimino, když se nikomu nebudeš zpovídat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák