Poradna duly
Jana Čurdová
Taky se těším na první kontrolu,moc bych si přála,aby tam bylo něco vidět..a hlavně,aby to bylo bez komplikací
Pettulle píše:
Zrofko, jj souhlasí, ale bohužel to ukazuje 1-3 týdny a pak ty 3+ ovu jsem měla 29.7. a ten test jsem si dělala 24.8.Petrasku děkuju, k dr. jsem se objednala a vezme mě až 6.9., tak doufám, že bude už i srdíčko. U prvního těhu jsem byla v 6+3 (asi nebo +4) a teď mi řekla, že je něco vidět až v 7tt, přitom předtim mi řikala že až v 6tttak snad to rychle uteče, už se těšim.
tak ještě že jsem si ho nekoupila
![]()
Petrasekk píše:
Taky se těším na první kontrolu,moc bych si přála,aby tam bylo něco vidět..a hlavně,aby to bylo bez komplikací
Taky si to moc přeju.
Zrofko, já ho naštěstí koupila nějak v akci a chtěla jsem vědět jak to funguje
Jinak je to ale opravdu vyhození peněz, v klidu postačí obyčejný mamatest.
zrofka píše:
jj tech mam 10:D udělaných..a ještě jeden v zásobě
Ty jsi blázen
já si zakázala dělat testy před ms a přitom jsem měřila teplotu a ta byla pořád nahoře a je pořád, ale už jsem s tím dneska sekla, i když se mi moc nechtělo, jsem si na to nějak moc navykla
Ale začínám chodit častěji v noci na záchod, takže by to nemělo cenu.
Ahoj holky,
tak konečně mám dnes druhou // vidět pořádně
) Ale pořád né tolik jako vy
Snad je vše v pořádku, když každým dnem sílí…
Ahoj holky,
Luci, no tak taky záleží kolikátý jsi DPO, ale jestli // sílí, tak by to mělo být OK.
Mě je dneska tak špatně, už aby ty nevolnosti přestaly ![]()
Pettulle píše:
Ahoj holky,Luci, no tak taky záleží kolikátý jsi DPO, ale jestli // sílí, tak by to mělo být OK.
Mě je dneska tak špatně, už aby ty nevolnosti přestaly
Ahoj jsem 20 DPO…myslím. Jinak mi není vůbec špatně, jen mě strašně bolí v kříži. A dost špatně spím a brzy vstávám. Hrozně jsem se bála ranních nevolností, ale zatím nejsou. Tak doufám, že ani nebudou.
Přeji ať Ti je co nejdřív lépe
) ![]()
Musela sem si včera večer udělat další test,mám pořád pochyby,že se zase něco stane,jako u posl.těhotenství.Ale čárka sílí,tak je to asi vše v pořádku…zatím teda
Péťo ,tak to máme asi stejně silné čárky. Dnes jsem si dělala další test a je opět silnější. Tak to je snad dobré znamení
)
lucinda2:Kolikátý testík sis dělala??A kdy sis dělala ten první??Máš pěkně viditelnou testovací
Holky a kolikátky testy máte?Já ten první měla desítkovej a ten druhej byl už 25.
Pettulle:Já sem si dnes dělala 6tý tets.Prvních 5 bylo Mamatest 10 a dnes ráno Rapid Clear
ahojky, můj pátkovej testík..jsem se chtěla ujistit jak je čárka silná (ten dole..)
Pettulle píše:zrofka píše:Ty jsi blázen
jj tech mam 10:D udělaných..a ještě jeden v zásobějá si zakázala dělat testy před ms a přitom jsem měřila teplotu a ta byla pořád nahoře a je pořád, ale už jsem s tím dneska sekla, i když se mi moc nechtělo, jsem si na to nějak moc navykla
Ale začínám chodit častěji v noci na záchod, takže by to nemělo cenu.
však já už přestávám…mam ¨jen jeden testík
snad po UZ mě tohle pustí to testování ![]()