Obkladačky do kuchyně v pestrých barvách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
13.1.10 11:00

MadGirlNancy, to je dobré řešení, bohužel pro mě nepoužitelné, protože my máme malou panelákovou kuchyň - tedy přesněji kuch. kout - 2,7×2,2 metru a víceméně všechny zdi budou zakryté, takže tady není pro tuhle možnost prostor. Ale já zas vím, že se mi tahle barvená kombinace jen tak neokouká, když jsem bydlela u našich, tak jsem tam měla oranžové závěsy a několik let jsem se na ně se zalíbením dívala a teď si zae pořizuju oranžové a celkově ty barvy ladím do těchto teplých tónů. Jinak moje neoblíbenější kombinace je červená s bílou, ale u té právě vím, že by mě v bytě dlouho nebavila a tak si ji užívám jen na oblečení :-)

Lizbeth, ty Chilli jsou pěkné, o těch vím, právě je škoda, že není nějaká pěkně zelená k nim.

Nejhorší ze všeho je když má člověk nějakou představu, protože nakonec si člověk musí vyrat jen z toho co se nabízí a jít s představama někam :lol:

• Citovat
  • Upravit
35444
13.1.10 11:07

My mame Margarety v koupelne (uz tak byly v novostavbe, ale libi se mi) . My mame syte zlute, v kombinaci s bilymi(nahore) a barevnou listou. V jinych bytech tady maji i modre, zelene (ty se mi taky moc libily, mozna jeste vic) a pak takove ruzovo oranzove. Koupelna je rozhodne vesela, mame male deti, tak se to docela hodi…
V kuchyni mame sklo a pod nim cerveny nater…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
13.1.10 11:21

ahoj, záleží odkud jsi a kolik do toho chceš investovat.
celkem dobrá nebídka je ve Vikýřovicích u Šumperka a ještě při nákupu v pátek a sobotu dostaneš 20% slevu.mrkni - mají své webovky - myslím se to jmenuje Jas Vikýřovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
13.1.10 11:24

Jitkabokule, su z Prahy, takže to je pro mě trochu z ruky.

• Citovat
  • Upravit
Mufina
13.1.10 11:26

Jinak investovat zas tak moc nechci, i ta kuchyň bude spíš obyčejnější. Potřebuju těch obkladaček 3m2 tak bych se ráda vešla do 2000,–.

• Citovat
  • Upravit
3657
13.1.10 11:44

Mi jsme kupovali obklady v Horních Počernicích. Potřebovali jsme teda jinačí barvy, ale pestrých tam měli spoustu.
Přikládám ti odkaz http://www.levnedlazby.cz/obklady/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.1.10 11:51

My jsme taky hodně vybírali v Uhříněvsi směrem na Čestlice, jak už tu někdo psal… nevím, jak se to tam jmenuje :(. Sice do koupelny, ale zdálo se mi, že tam mají slušný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
13.1.10 12:16

Monano, tam mají fakt pěkné, sice by se mi líbily maličko sytější, ale aspoň mají od mnou požadovaných barev, což většinou mají jen 2.

• Citovat
  • Upravit
35444
13.1.10 12:42

Nasla jsem odkaz na zminovane Margarety, rekla bych, ze jine moc neodpovidaji, jsou ve skutecnosti opravdu syte…
 http://www.dumabyt.cz/image.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
13.1.10 12:43

resp. jeste lepe asi tohle, ta zelena je tepla barva… http://www.dumabyt.cz/image.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
13.1.10 15:18

Díky moc za všechny tipy, zkusím si na počítači udělat různé varianty a snad si něco vyberu.

• Citovat
  • Upravit
RAKO
26.3.10 15:47

Mám jenom poznámku-Lasselberger(dnes) a RAKO(dříve) je jeden a ten samý výrobce.

• Citovat
  • Upravit
CherryAnn
13.9.10 21:05

Obkladačky

Zvláštní, ty obkladačky do kuchyně a koupelny jsou opravdu většinou „až moc“ střízlivé :-)

Příspěvek upraven 25.06.11 v 16:07

• Citovat
  • Upravit
1711
13.9.10 21:08

ahoj, my mame bilou kuchyn, drevenou desku a bile obkladacky za tim doplnene rucne malovanymi mexickymi. vypada to opravdu super ;-) pohledam a poslu odkaz …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
13.9.10 21:11

uz to mam, myslela jsem ze to bude trvat dele …

at zije mexiko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný