Oblečení do školky na zahradu

Tina94
11.10.16 21:07

Oblečení do školky na zahradu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaké dáváte v tomto počasí dětem na zahradu do školky oblečení. Syn má tričko dl. rukáv, mikinu, takovou teplejší šusťákovku-kalhoty a bunda, punčochy, tenisky a čepici na uši.
Dneska mi od paní učitelky vzkázal, že si má donést teplejší bundu. Jenže podle mě je teplejší bunda už zimní a přece mu nedám zimní bundu. Co bude potom nosit v lednu? Některé děti už mají i zimní boty a rukavice.
Tak nevím. Jak to máte vy? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
11.10.16 21:09

Ahoj, dcera nosi ted puncochace nebo leginy, softsheelove kalhoty, dlouhy rukav, mikinu a slabsi zimni bundu, softsheelovou cepici a rano davam palcaky, protoze tady u nas je skutecne rano 4 stupne a chodi ven pomerne brzy a to po 9, coz byva jeste dost zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.10.16 21:11

@Tina94 Triko s dlouhým rukávem (ale snesl by i s krátkým), teplou mikinu, softshellové kalhoty a softshellovou bundu, čepici, kožené celoročky.
V tom, v čem je na zahradě jde ráno do školky - trvá nám to skoro půl hodiny a v posledních dnech bylo po ránu 3-5 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.10.16 21:12

Já nemám dítě ve školce, ale má 3 a ráno a dopoledne, když chodíme ven, tak je na teploměru 5 st.. takže jako zima.. tak okolo 11 hodiny to začne stoupat k 10 st..
U nás jsem teda dneska zavedla tričko s dlouhým, slabší svetřík zimní..
A bylo mu akorát..
Za mě lepší míň vstev teplých- když se děti oblékají sami než víc slabších..
Zimní bunda, ale patří k těm slabším, ne nějaká nafouklá

Příspěvek upraven 11.10.16 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409

@Tina94 zase taková zima neni ne? Malá pochybuji že se převléká do trika v čem přichází do mš takže ven triko co má ve třídě s kr rukávem, místo sukně tepláky, mikinu a slabší šustákovku a podzimní čepici. Boty má celoroční superfitky. na zimní je čas, teplejší bundu nevim jakou, má šustákovku a pak zimní a na tu je víc než brzy :lol:. V čem by pak chodila až teplota bude na 0? Já venku chodim jen v mikině a stačí, vždyť jsou venku v pohybu to by se pěkně zpotili :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271

Dávám tričko s krátkým rukávem, mikinu a slabší zimní bundu a zateplené sotshellové kalhoty, na punčocháče to ještě není, Má slabší bavlněnou čepici, rukavice jsou také zatím v šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.10.16 21:13

@Tina94 No tak to tvoje dítě je oproti mým ještě nabalené. :) Moje mají šusťákové kalhoty bavlnou podšité, mikinu a nepromokavou bundu (ta má jen síťku jako podšívku), tenisky, ponožky a na hlavu bavlněnou tenkou čapku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
11.10.16 21:13

Ja to mam tak, ze ted nosime zimni obleceni, protoze nejsme privykli nizkym teplotam.Teda tady u nas bylo jeste pred 10 dny 24C a najednou skok na 4C nad nulou. Ted vsichni kolem kaslou, tak se chranime pred prochladnutim.To maji bacily rady jako spoustec nemoci. Az si zvykneme na nizsi teploty, tak klidne obleceni uberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
11.10.16 21:14

No já předpokládám, že dcera si vezme na zahradu buď tepláky, nebo nepromokavé kalhoty co tam má. Jestli si pod tím nechá legíny nebo ne, to nevím. Do školky chodí jen v legínách či kalhotách, má triko s dlouhým, někdy s krátkým rukávem, tenký svetr a tenkou bundu, do které má připnutou fleesovou mikinu (takže má teplejší bundu), ale ne zimní. I když, v této budně chodila když byla teplá zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
11.10.16 21:14

Syn má triko, legíny, mikinu a podle nálady buď softshellovou kombinézu nebo teplejší tepláky a nepromokavou bundu. Boty má celoroční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.10.16 21:15

Hlavně taky nevím, co na té zahradě dělá. Jestli se opravdu hýbe, nebo třeba jen dřepí na místě a jezdí si s autem nebo hrabe na písku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
11.10.16 21:16

Také má šátek kolem krku, tenkou čepici. Přiznám se, že rukavice v kapse. Párkrát je po ránu vytáhla, ale vzhledem k jejich čistotě, tak typuji, že na zahradu si je nebere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.10.16 21:17

Tak mě to taky přijde v říjnu brzo, ale když vidím lidi, tak asi to berou je říjen :mrgreen:
Potkávám třeba jedny lidi v tričkách, a na to za chvíli někoho v bunde a roláku..
Ale prostě unsá bývá ráno 1-4 st.. takže se řídím teplotami ne měsícemi.. Ta 14 dn můbě být teplo, tak zase bundu schovame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.10.16 21:20

Kluk má sofshellové kalhoty, podzimní boty, triko s krátkým rukávem, mikinu, softshellovou bundu, šátek na krk a slabou čepici.

• Citovat
  • Upravit
6376
11.10.16 21:22

Náš má triko s krátkým rukávem, mikinu a softshellovou bundu a kalhoty a zatím ještě ponožky. Bavlněnou čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí