Oblečení na vánoční večírek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
22.11.15 15:51

@Azeretereza Díky za stránky :palec: Mají tam super věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.11.15 16:06
@Mar__tanka1983 píše:
@Azeretereza jo, ty pudrové jsem měla přesně na mysli :palec: (odkaz možná ukázal ty tmavomodré).
Jinak já jsem šperkově minimalista - takže klidně i výrazné líčení, jde o večírek, můžeš si to dovolit, ale náramek na ruku ve stylu jako je na fotce a na krk klidně jen krátký stříbrný řetízek. A to černé psaníčko se bude hodit také.
Klasickými lodičkami se nedá zkazit nic.Mmch, stránky si ukládám mezi oblíbené :mrgreen:

Jeste se mi libi tyto . Tam se mi libi ty delsi rukavy, nechci si brat sako k tomu. Kdyby mi byla zima. K obema se nehodi skraboska ani nic navic, to bych ozelela, sla bych normalne v civilu + vyrazne liceni. Cerny psanicko + lodicky, nebo neco nude k tomu? Nebo vyraznejsiho? Jsem celkem bleda, svetly vlasy (ne uplne blond), abych v tom nezapadla. Proto jsem chtela ty rudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.11.15 16:09

Ale koukam, ze zase nemaji velikost, tak niic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
22.11.15 16:14

Nude ne. To už spíš černé.
Nebo výrazné náušnice?
Jinak ty co jsem ti posílala ty pudrové jsou podle mě mnohem hezčí než ty poslední, cos dávala odkaz. Hlavně kvůli střihu ti ty šaty s rukávem musí přesně padnout, jinak na tobě budou viset díky těm skladům v pase.
A třeba takové ty rukávy nemáš? lepší než sako, vyřešené rukávy. Zase jestli bude večírek v proudu a bude víc zatopeno, tak je lepší vrstva, co můžeš shodit, než se vařit (a potit) v dlouhém rukávu.
 toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
22.11.15 16:21

U nás zase bylo zvykem, že ten kdo přišel jen s vylepšenou blůzou byl za blázna :lol: chlapy měli saka, košile, kravatu a ženy boty na podpatku, luxusnější šaty a šperky a ty méně odvážné kostýmek. Já měla úzké legíny, s jehlami a k tomu „lepší vršek“ a účes alá 60' pin-up lady :lol: asi jde o to jak to firma prezentuje a bere, my měli ty snobské párty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.11.15 16:34
@Mar__tanka1983 píše:
Nude ne. To už spíš černé.
Nebo výrazné náušnice?
Jinak ty co jsem ti posílala ty pudrové jsou podle mě mnohem hezčí než ty poslední, cos dávala odkaz. Hlavně kvůli střihu ti ty šaty s rukávem musí přesně padnout, jinak na tobě budou viset díky těm skladům v pase.
A třeba takové ty rukávy nemáš? lepší než sako, vyřešené rukávy. Zase jestli bude večírek v proudu a bude víc zatopeno, tak je lepší vrstva, co můžeš shodit, než se vařit (a potit) v dlouhém rukávu.
toto

No, to mam s kratkym rukavem. Nebyl by problem sehnat dlouhy, ale podle me se to k tem satum nehodi. Kdyztak holt vezmu sacko jen pro jistotu, kdyby byla zima. Ja na to totiz celkem trpim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.11.15 16:34

My prý půjdeme na bouwling a tam bude i večeře, takže nějak, aby se dobře hrálo.
Asi sportovně, elegantně se pokusim :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.11.15 16:36
@dreadnuth1 píše:
U nás zase bylo zvykem, že ten kdo přišel jen s vylepšenou blůzou byl za blázna :lol: chlapy měli saka, košile, kravatu a ženy boty na podpatku, luxusnější šaty a šperky a ty méně odvážné kostýmek. Já měla úzké legíny, s jehlami a k tomu „lepší vršek“ a účes alá 60' pin-up lady :lol: asi jde o to jak to firma prezentuje a bere, my měli ty snobské párty :nevim:

U nas se to tak vubec neresi, 90% prijde v dzinach a triku, tak jak chodej do prace, par zenskejch v normalnejsich satech a par v danym prevleku. Tech moc nebyva, vetsinou ti, co pak dal nepokracuji. Ja chci neco normalniho, v cem pak muzu jit nekam na diskoteku nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
30.11.18 16:30

Co oblect pod halenku

Ahoj holky,
protoze se blizi muj prvni vanocni vecirek v nove firme,chtela bych se s Vami poradit.Budu mit na sobe zrejme lehce pruhlednou ruzovou halenku a resim,co pod ni. :think: Napadlo me,ze si pod ni koupim body,ktere by i pekne zformovalo postavu.A moje otazka zni - jakou barvu? Telove bude decentni,ale nepopiram,ze bych chtela vypadat i sexy,takze premyslim i o cernem.Ale zase nechci,aby to pusobilo vulgarne.Co tedy myslite?A nebo koupit neco uplne jineho?Jen podprsenku nechci,ta uz by byla moc videt.Predem diky za postrehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
30.11.18 16:37

@Niky2 no rekla bych, ze pruhledna halenka vzdycky bude pusobit vulgarne a na vanocni vecirek se to fakt nehodi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9935
30.11.18 16:38

Ja zazila nekolik firemnich vecirku a opravdu kazdy byl jiny, co se obleceni tyce. Bud bych se poptala nejakych kolegu, v jakem duchu se vecirky zrovna v teto firme poradaji a podle toho se rozhodla a nebo bych koupila telove body, pises ze vyformuje postavu, zakze i tak to bude sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
30.11.18 16:47

@Twixinka
Je pruhledna velmi lehce,vulgarniho sama o sobe neni.Ale bude poznat,jestli pod ni mam bile nebo cerne.Coz je asi logicky,kdyz je ruzova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.11.18 16:48

Cerny body. :palec: Vulgární to nebude,pokud k tomu das i černé kalhoty/sukni a zlaté doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
30.11.18 16:49

@Kotatko03
Diky za postreh! :kytka: Ja jsem tech firemnich vecirku zazila uz taky hodne,ale ted jsem nastoupila do nove firmy,tak asi jak pises,zeptam se holek,co budou mit na sobe.A asi je pravda,ze kdyztak telovym body toho zkazim min,nez cernym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
30.11.18 16:51

@Lopenana
Tak ted mam dilema,je to 1:1 :lol: (cerne x telove).Ano,myslela jsem vzit si k halence cerne,upnute kalhoty a nejake psanicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková