Oblečení pro uprchlíky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Keyllah píše:
tak to pak nechápu, proč to do nich nehodíš
Aha, nějakej problém s nimi máš, ale NEPŘÍČÍ se ti, tak už je to jasný
sorry, ale být přesvědčena o tom, že je něco nebezpečné pro děti, ale s klidným svědomím okolo chodit a nic neudělat, to taky o něčem vypovídá..........
Je to prostě výmluva, aby to pokládala vedle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Je to prostě výmluva, aby to pokládala vedle.
Jako, že jsem shnilá to tam hodit, když už to tam donesu ? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Makca87 píše:
Jako, že jsem shnilá to tam hodit, když už to tam donesu ?
Já lidem, co pokládají smetí a věci vedle popelnic, do hlavy nevidím
vždycky si to nějak sami obhájí. ![]()
Mě to štve. Ale zase chápu, že na vsi se ledacos dělá jinak. Pamatuju si, jak moji příbuzní na chalupě opatrně naznačovali, že fakt už není možné, aby půl vsi využívalo dešťovou kanalizaci jako běžnou kanalizaci, že ten rybníček, do kterého to všechno ústí, fakt smrdí…
A vesnice se obrátila komplet proti nim (dycynky se to tady tak dělalo… taháte sem měšťácké novoty…ještě, že se toho nedožila tvoje babka, že se nad nás vyvyšuješ… však ta tam vypouštěla taky…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Já lidem, co pokládají smetí a věci vedle popelnic, do hlavy nevidímvždycky si to nějak sami obhájí.
![]()
Mě to štve. Ale zase chápu, že na vsi se ledacos dělá jinak. Pamatuju si, jak moji příbuzní na chalupě opatrně naznačovali, že fakt už není možné, aby půl vsi využívalo dešťovou kanalizaci jako běžnou kanalizaci, že ten rybníček, do kterého to všechno ústí, fakt smrdí…
A vesnice se obrátila komplet proti nim (dycynky se to tady tak dělalo… taháte sem měšťácké novoty…ještě, že se toho nedožila tvoje babka, že se nad nás vyvyšuješ… však ta tam vypouštěla taky…)
- Citovat
- Upravit
@Makca87 píše:
A napadlo tě, že to mohl někdo vytahat přímo z toho kontejneru ?
To mohl,ale spíše jen proto,ze kontejner uz byl plny,nesel tedy zavrit a část věci se dala vytahnout ven. Jinak,nikdy jsem nezazila,nevidela,neslysela,ze by se do kontejneru snažili dostat děti. Vzdy jsem videla jak se ve věcech hrabou přímo bezdomovci nebo socialne slabi. To,ze něco polozis vedle kontejneru= neporadek všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alladina píše:
To mohl,ale spíše jen proto,ze kontejner uz byl plny,nesel tedy zavrit a část věci se dala vytahnout ven. Jinak,nikdy jsem nezazila,nevidela,neslysela,ze by se do kontejneru snažili dostat děti. Vzdy jsem videla jak se ve věcech hrabou přímo bezdomovci nebo socialne slabi. To,ze něco polozis vedle kontejneru= neporadek všude.
To, že jsi nikdy neviděla 5-6- ti leté děti, jak jedno visí na půl v popelnici a druhé mu jistí nohu, neznamená, že to nedělají. V tu chvíli mi bylo jedno, že jsou to soc. slabé děti
. Vyháněla jsem je už 3 x!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ok, díky. Ale IPodPrd měla na mysli asi to, že pokud budu světová a budu pomáhat více cizincům než našincům, tak se mi to v budoucnu vymstí a zůstanu na ulici.
Ano, přesně to jsem měla na mysli
Tak proč se ptáš, když odpověď znáš? (ne na ulici, ale závislá na důchodu
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makca87 píše:
To, že jsi nikdy neviděla 5-6- ti leté děti, jak jedno visí na půl v popelnici a druhé mu jistí nohu, neznamená, že to nedělají. V tu chvíli mi bylo jedno, že jsou to soc. slabé děti. Vyháněla jsem je už 3 x!
Ano, já Ti to věřím, žes je viděla, ale já ne. A vím, jak oblečení dané mimo kontejner zcela jistě skončí během jediné noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!