Oblečení prvňáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41140
14.8.19 14:51
@smurfka píše:
tak ve školce to taky nehrotím..tam dávám legíny a klidně i tričko do pasu ( ale ona chce stejně nosit šatičky na tom no )..i ven to tak zatím dávám. ale jak pujde do školy tak to už ne. to bude mít dlouhé trička - tuniky nebo sukně, šaty, krátké už ne

uvažovala jsem, že pod ty sukýnky/tuniky zkusím do budoucna protlačit jemnější punčocháče (nějaký jednobarevný, ale ne tak tenký jako silonky, ale zase ne tak tlustý jako punčocháče). Ty legíny má malá všechny strašně barevný, s obrázkama, popisem atd a to se mi pod sukýnku moc nelíbí :think: ale naše půlka rodiny je trochu šáhlá ve vnímání barev a jejich ladění, takže to může být jen mým vnímáním :mrgreen: každopádně se velkému nákupu příští rok nevyhnu a už teď mě jímá hrůza -) vyzkouší dvě věci a už papuluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 14:52
@Keyllah píše:
uvažovala jsem, že pod ty sukýnky/tuniky zkusím do budoucna protlačit jemnější punčocháče (nějaký jednobarevný, ale ne tak tenký jako silonky, ale zase ne tak tlustý jako punčocháče). Ty legíny má malá všechny strašně barevný, s obrázkama, popisem atd a to se mi pod sukýnku moc nelíbí :think: ale naše půlka rodiny je trochu šáhlá ve vnímání barev a jejich ladění, takže to může být jen mým vnímáním :mrgreen: každopádně se velkému nákupu příští rok nevyhnu a už teď mě jímá hrůza -) vyzkouší dvě věci a už papuluje :mrgreen:

nevím ale legíny kupuju klidně jednobarevné..černé, tmavě modré, zelené, růžové, ale prostě jedna barva.. :nevim: moc nějakých kolotočářských jsem ani neviděla..ani si neuvědomuju jestli doma nějaké takové máme…více barevné, obrázkové atd. :think:

• Citovat
  • Upravit
a12
61085
14.8.19 14:55
@unuděná píše:
Aha, druhý obrázek..

Zrovna v tomle pripade se mi víc libi tenhle druhej obrázek.. Kombinace na prvnim mi prijde spis tak na ven :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.8.19 15:00

@smurfka Moje dcera chodila do školy v elasťácích a tunikách. Je to nejpraktičtější, když je chladno, natáhne pod to softshellky, dovnitř si je stáhne, a samozřejmě aby ten vršek byl pod zadek (elasťáky s trikem jsou do tělocvičny nebo na léto k moři, ne do školy).

Klukovi bych asi koupila nějaký tenčí džíny do gumy (nebo nechala ušít), a s těma softshellama stejný model. My kupujeme české kalhoty Fantom, jsou kvalitní, větrají, vydrží a jsou volnější, takže se dobře natahují i přes ty „spodní“ kaťata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.19 15:01

@smurfka @a12 Tak vybrala jsem obrázky jen pro pochopenín stylu, ne nějaké barevnosti a kombinace ;) Mám to jako @Wani - leginy jsou něco jako punčocháče. Fakt teda je, že běžně jsou vidět děti třeba v herně jen v punčocháčích, ale od určitého věku mi to přijde velmi nevkusné. A do školy prostě dítě má být oblečeno slušně, dle mě :nevim:

Je teda fakt, že syn měl loni období, kdy mi říkal, že nechce nosit kalhoty, že spousta kluků nosí prostě tepláky. No, jedny „slušné“ jsem mu koupila, vypadaly jako černé džíny, ale měl je na sobě asi 3×, než se vytahaly kolena a pak zase zpátky do džínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
14.8.19 15:03
@smurfka píše:
nevím ale legíny kupuju klidně jednobarevné..černé, tmavě modré, zelené, růžové, ale prostě jedna barva.. :nevim: moc nějakých kolotočářských jsem ani neviděla..ani si neuvědomuju jestli doma nějaké takové máme…více barevné, obrázkové atd. :think:

v Pepcu je jich 90%, možná spíš 100. Samé princezny, popisky, růžičky, mašličky. A malé se to moc líbí a navíc tam dělají užší a delší, takže jsem byla dost vázáná tímto. Ale teď už jí ty jednobarevné nechávám šít, jen mi trochu ofrňuje nad černou/šedou/tmavě modrou, že to není růžové, nemá to flitry atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 15:09
@Keyllah píše:
v Pepcu je jich 90%, možná spíš 100. Samé princezny, popisky, růžičky, mašličky. A malé se to moc líbí a navíc tam dělají užší a delší, takže jsem byla dost vázáná tímto. Ale teď už jí ty jednobarevné nechávám šít, jen mi trochu ofrňuje nad černou/šedou/tmavě modrou, že to není růžové, nemá to flitry atd :mrgreen:

vidíš a já zrovna v pepcu kupuju samé jednobarevné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41140
14.8.19 15:13
@smurfka píše:
vidíš a já zrovna v pepcu kupuju samé jednobarevné :mrgreen:

fakt, no neke :mrgreen: já mám problém tam v její velikosti najít cokoli, co nevypadá jak duha se třpitkama, vždycky tam musí být aspoň nějaký potisk srdíček atd. :mrgreen:
Ale zas přiznávám, že naše Pepco je menší a nejsou tam takové věci jako třeba v pepcu v Brně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 15:17
@Keyllah píše:
fakt, no neke :mrgreen: já mám problém tam v její velikosti najít cokoli, co nevypadá jak duha se třpitkama, vždycky tam musí být aspoň nějaký potisk srdíček atd. :mrgreen:
Ale zas přiznávám, že naše Pepco je menší a nejsou tam takové věci jako třeba v pepcu v Brně :think:

no fakt..jako je fakt že tmavé tam nemají..
ale jednobarevné jo..tmavé kupuju v hm nebo tchibu.
Mě zase nevadí že si dcera vybírá třeba růžovou, fialovou a tak..zatím je malá a nosit to může..jako rakev at vypadá třeba v pubertě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59389
14.8.19 16:35

U holek je to jednodušší, ale sehnat normální džíny je skoro nadlidský úkol :?. Takže jedině Lindex ale to je cca 500-600 za jedny. Ona moc kalhoty nemusí tak asi hlavně leginy a sukni stejně jako v mš :lol: a v zimě kalhoty ale beru v pase na gumu, ty jí sedí asi nejlépe. Jinak všude vidím slimky a těch sedět celý den v lavici :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.8.19 16:45
@Wani píše:
A na ty legíny jim něco dáváš? Protože jestli ne, tak mi to přijde stejné jako tepláky. :nevim:

Davam k nim delsi horejsek, at uz tunika, svetrik nebo nejaky lepsi dlouhy triko. Obyc triko a leginy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
14.8.19 17:39
@Stevia píše:
Jj, to jsme na tom stejně :? Já jsem je ustřihla, založila a na léto jsme nekupovali jediný kraťasy, vlastní zdroje :jazyk:

Ano, jeste mam dvoje na presiti ve skrini. :mrgreen: Je to dan za slusne obleceni ve skole. Poslat ho v teplakach, bych se hanbou propadla. Ale chodi tak vetsina tridy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.8.19 18:24
@VilaAnalka píše:
Mam holky, tak je to jednodussi, ze muzou mit leginy. Teplaky do skoly nedavam, pripada mi to takovy nedustojny, kdyz je sportovni den a podobne, to je samozrejme jina. Do druziny mela holka venkovni veci, tzn. tenisky, teplaky, mikinu. Ja zas nechapu tu spotrebu 10 kalhot rocne, to v tech riflich musi dite chodit i doma nebo se valet nekde venku na hristi 8o

Syn se má prevlikat do družiny do tepláky a je líný, nebo nemůže najít tepláky. A v družině venku hrají většinou fotbal, u čehož hodně padá na kolena. Už si musel i džíny koupit ze své kasičky, odmítla jsem další kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.8.19 21:26

U nás jsou v družině na koberci když je venku..lego, auta, kolena dřou o koberec pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.19 21:59

Jj, taky holkam beru v Pepcu leginy. Do velikosti 134 jsou hodne obrazkove, barevne. Starsi beru bud 146 nebo 152 velikost. Ty jsou vetsinou jednobarevne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat