Oblečení prvňáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
12.8.24 21:20

Kluci taky nosí tepláky. Samozřejmě čistý, bez děr, ale nic jinyho na ně nedostanu. To bych na ně musela ty džíny vyloženě narvat a rvát se s 11 letým klackem fakt nebudu. Co jsem koukala chodí tak půlka jejich třídy. :nevim: předsevzetí nošení džín mi vydrželo max měsíc první třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3026
12.8.24 21:22

Taky jsem mela skolkovni v teplacich, do skoly nekompromisne fasuji kalhoty, prvni syn to zvladnul, druhy nas ceka ted. Kupuji plataky z H&M, mam vyzkousene, ze maji takove ty stahovaci pasky (mam hubenoury), zapinani na hacek misto knofliku, takze jednodussi, a jsou pohodlne. Na zimu to same v mencestrove verzi.
Teplaky, pak do chladnejsich mesicu sofshelly, maji na prevleceni v druzine, prevlikaji se hromadne, takze s tim nikdy problem nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.8.24 21:25
@Jaňouchová píše: Více

A ono se snad vylučuje mít slušne neteplakove kalhoty, které jsou dítěti zároveň pohodlné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.8.24 21:34
@Svistice píše: Více
Říkám jen, jak se to vede u nás ve škole.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10919
12.8.24 21:36

@Jaňouchová Syn nosí pohodlné kalhoty, které ho nikde neškrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.8.24 21:37

No, asi pockam co budeme mít za typ třídy. Pokud bude většina v teplacich, asi ho tak nechám. Pokud bude mít většina nějaké lepší, tak mu dokoupim.. ale co tak vidím děti u nás na cestě do školy, všichni mají většinou teplaky, a to i starší.. jde mi hlavně o to aby nevycnival nebo nebyl bran jako “socka” v teplacich. Jinak preferuji aby mu bylo pohodlně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32891
12.8.24 21:40
@odule píše: Více

U nás v podstatě ne. Klukům je 12 a 14. Anabáze s tím, v čem budou chodit je dlouholetá a každý rok 2× mám z toho tik v oku a stres. Teď jsou 7 a 8 třída a čekají nás opět nákupy. Změnila se jim postava, už můžeme nakupovat i v panském. Doteď to byl boj a vzdala jsem to. Prolezli jsme kde co, objednávala jsem i z netu a nakonec jsem byla ráda, že jsme sehnali pár slušných tmavých tepláků. Ještě teda mají každý jedny plátěné kalhoty do gumy, ale to vytáhnou výjimečně když není zbytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22447
12.8.24 21:41

Teplaky ne. Takove ty mekke jako dziny davam. Spis bojuji s tim, co ve vedrech. Taky mam takove jako slusne kratasy, ale ty moc nosit nechce. Neumi knofliky, tak ma vse na gumu a na provazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32891
12.8.24 21:41
@Svistice píše: Více
:nevim: ještě jsme takové nenašli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32891
12.8.24 21:43

@odule pracuju ve škole, vím v čem děcka chodí, tepláky u nás dominují na 1. stupni a na 2 se objevují taky hojně, napříč pohlavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.8.24 21:47

My kupujeme pro syna kalhoty v Primarku. Tam je vždycky výběr. Takže doporučuji, ať se navštíví tenhle obchod. Pokud někdo opravdu, nutně potřebuje tepláky. Ať teda pořídí alespoň ty, které nemají vzhled tepláků.
Minimálně v září nosí hodně dětí kraťasy. Někdy ještě část října. Pak teprve přechází na delší kalhoty. Ale u nás je prostě teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32891
12.8.24 21:53

@Kelsey Primark je už i v Česku?
Vždycky se snažím najít nějaké schůdné. Letos mám vyloženě osypky. I když doufám, že už si dají říct a že i v obchodě něco bude. Kde jsou ty časy, kdy jsem mohla lozit po obchodech a kupovat oblečení bez nich. Teď mě čekají dvě odpoledne v obchoďáku. A brzy znovu kvůli zimním botám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.8.24 21:55

@andelka83
V Brně je myslím druhý rok. V Olympii je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32891
12.8.24 21:58
@Kelsey píše: Více

O víkendu jedu s nejstarším do Brna, ale jestli ho zatahnu do Olympie tak mě asi zabije :D U nás teda není, to jsem si myslela. Znám to, že do Primarku se jezdí do Německa, což máme hodně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
12.8.24 22:01

@odule

Kup mu normálně džíny. Nenech ho chodit v teplákách, jinak si na to zvykne, bude to považovat za normální a pak tak bude chodit celý život.
Na střední jsme měli jednoho exota, co i do třídy chodil v teplácích. Všichni jsme si klepali na čelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat