Oblečení prvňáka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65010
12.8.24 22:05
@andelka83 píše: Více

Jo, i holky na druhem stupni bezne nosi teplaky, natoz kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.8.24 22:08
@Tayen píše: Více

Když já nevim, mě připadá ze se to změnilo a z tepláků se dnes staly pro děti novodobé džíny.. asi fakt pockam jak to mezi detma bude vypadat.. já sama teda do práce v teplacich nechodim to je pravda, ale občas si je taky vezmu třeba na nákup, samozřejmě slušné.. uprimne mi jde spis o to v čem bude většina chodit. Ale zatím čtu tedy ze převažuje spis teplaky nedávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76209
12.8.24 22:15
@odule píše: Více

naše škola má na webu hodně fotek tříd, tepláky tam má 90 % kluků a 50 % holek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
12.8.24 22:16

Nám teda učitelka na schůzce řekla, že je jí to jedno. Ale moc dětí už v teplákách nechodilo. Mně osobně se tepláky ve škole nelíbí, ale nijak mě to ani nedráždí.
Přijde mi fajn, když si děti uvědomí, že školka skončila a škola je něčem jiném.
Syn vlastně nerad nosil tepláky už na konci školky. Ale měl poholné kalhoty do gumy, džíny s elastanem, tekže není problém v nich dělat cokoli jako v teplákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.8.24 22:17

Moji chlapi taky vydrží chvilku nakupovat. Kousek od Primarku je kavárna. Chodí se kolem ní. Mají tam něco sladkého a zmrzlinu. Manžel i syn to vždycky pak zabalí, že si jdou sednout do té kavárny. A my můžeme vybírat neomezeně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
12.8.24 22:18
@vokishka píše: Více

Nebo roztrhané a/ široké džíny nebo plataky. To je ale snad i horší než užší tmavé tepláky. A když tepláky, tak k tomu crop top. Už jsem viděla věcí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
12.8.24 22:21

@Kelsey my dáváme malého do dětského koutku a chodíme s manželem po obchodech. S klukama musím s každým zvlášť a je to teda o nervy ( a to se teď nesmím rozčilovat a ani sladké :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10887
12.8.24 22:24
@odule píše: Více

To je pravda, nejen pro děti, když tak koukám kolem sebe. Já s tím nesouzním. Teplaky, byť značkové, jsou pořád jen tepláky. Pro mě je to domácí oděv nebo na sport. I syn je nauceny, že když jedeme od nás do města, prostě se prevlece. Bydlíme na vsi, takže spousta dětí tu taky do školy chodí v nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
12.8.24 22:45

@odule No presne. U techto diskuzi se vzdycky bavim tim, ze historie se opravdu opakuje, jenom kulisy se meni - nejak podobne se hadam kacely pred 60 lety nase babicky, kdyz jim deti chtely chodit do skoly v dzinach misto ve slusnych kalhotech. Akorat se teda musely kacet offline, neb emimino nemely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.8.24 23:13

Svoje děti do džín nedostanu ani omylem, nechápou, proč by tak nepohodlný oblečení měly nosit. A pamatuju doby, kdy ty džíny byly ve školách zakázaný…. :D. Doba se nám vyvíjí, móda se mění. Co bylo včera nepřijstelný, dneska je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
13.8.24 06:25
@Jaňouchová píše: Více

Víš, ona většina těch riflí je elastická, takže pohodlné jsou, ale pravda, že pokud děti znají jen tepláky a chodí v tom všude, tak chyba bude jinde než u dětí..
Tepláky jsou oblečení na sport, na doma, nikoli formální oblečení do školy, do obchodu, na výlet do civilizace.
Obchodů s pěknou dětskou módou je na trhu spoustu, HM, ZARA, Reserved, CA, Terranova, pro starší Cropp, New Yorker a spousta dalších
Existuje kouzelná věc, regulace v pase, takže je oblečou i ty hubené děti v kombinaci s úzkým střihem.
Na zimu jsou zateplené rifle, manzestraky.
Na léto riflové kraťasy, plátěné, stejně tak plátěné kalhoty…
Ty levnější značky ty rifle moc dobře střižené nemají a nejsou tak pohodlné…
Tyhle diskuze tu jsou pořád dokola.
Moje dítě si tepláky do školky převlékalo v šatně, chodilo střídavě v různých kalhotech podle ročního období…
Ve škole má tepláky v pytlíku na tělocvik..do družiny se prevlikalo pár děti v první třídě

Příspěvek upraven 13.08.24 v 06:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
13.8.24 06:26

Za mě tepláky do školy ne :nevim:
My to máme jednoduché, na horní část těla máme uniformy, trika, svetr nebo mikinu, můžeme přikoupit i kalhoty, ale ty povinné nejsou. Takže džíny, legíny, sukně, školní šaty ;)
V družině se mi holky a myslím, že žádné děti neprevlekaji. Tepláky tam vždycky jsou, ale nikdy si je nevzaly :D
Kdyby asi paní druzinarka zavelela, asi by to fungovalo jinak :nevim:
Na zimní radovánky ale posílám oteplovaky a ty musí povinně mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.8.24 06:33
@Menton píše: Více

Moje děti tepláky nenosí, ale džíny opravdu nesnesou. A to jsem koupila i ty elastický, drahý, kvalitní…. Já teda zase nechápu, proč někdo považuje džíny za bůhvíjak společenský, proč jsou tady tak vyzdvihovaný, jako správný kalhoty do školy? O teplácích píšete, že jsou na sport, ale vždyť džíny byly pracovní kalhoty na úrovni montérek….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41052
13.8.24 07:31

přesně, jak se podívám do kalendáře, začínám se osypávat, už se to blíží…jedno dítko celkem ještě ujde, ale druhé nesnese nic, co by mu bylo „těsné“ ( jen jeho pocit), „uplé“ atd., takže je to boj…a co úplně nesnáším jsou nákupy bot, to je na lexaurin! :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41052
13.8.24 07:35
@Menton píše: Více

no, když jsme u těch regulací v pase, viděla jsi to na dítku, které opravdu nemá žádný zadek, dlouhé nohy a mini pas? když to zreguluješ, tak má kolem pasu shrnutou pneumatiku a to teda tak nic moc. Takže jsme to vyřešili pár let zpět legínama, a to bylo stejný jako ted s „teplákama“, jak jsou legíny do školy nevhodný atd. Ale platí to stejné jako u tepláků, jsou legíny a legíny a tepláky a tepláky. A když se podívám ráno před školou po těch dětech, tak čisté a neděravé tepláky se řadí ještě k tomu slušnějšímu oblečení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat