Oblečení prvňáka
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mame taky vytahleho hubenoura, ted jde do 2.tridy. V teplakach jen pokud meli sportovni program, vylet apod. Jinak mekke dziny s gumou v pase, kalhoty z HM nebo kalhoty se stahovanim v pase (vsita guma).V druzine se pak stejne prevlekaji do sportovniho, takze jde jen o ty 4 hodiny a obed. A u nas zadne valeni na koberci neprobihalo, je to normalni skola s klasickymi vyukovymi metodami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka No to jo, jsou pohodlné a dobře se v nich dělá cokoliv - sezení, lítání na hřišti… Akorát že spousta holčiček přes ně nosí ještě sukni, což dcera nechce. Tak snad nebude ve třídě za vyvrhele.
Sukni jen občas s punčocháčema. Ale jinak je jak za groš kudla, takže jakmile se mi podaří někde sehnat oblečení, co jí sedí, hned beru ve více barvách, ať má co nosit.
A to ještě část oblečení musím v pase zapošít, mými nešikovnými stehy. U některých legín se to v pase krásně tak akorát zdrcne v sušičce a na délku zůstanou v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co v zimě? dáváte zimní ( podšité - hrubé ) kalhoty a pod to něco na převlečení? co?
nebo jak to řešíte, aby pak se nepotil, jestli mají ve třídě teplo, ale zase aby po cestě do školy nezmrzl a nešel jen v nějakých lehčích riflích? ![]()
- Citovat
- Upravit
@milami píše: Často vídám, že děti chodí do školy v teplácích, a to nejen v 1. třídě. A ne někde na vesnici, ale ve velkém městě.
Ja vidam v Narodnim divadle lidi v dzinech
Je to o mentalite. Teplaky jsou obleceni na sport a volny cas. Skola je skolato. V pyzamu tam asi taky nechodi.Taky vidam kluky v teplakach, ale prijde mi to velmi neslusne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy promin,ale leginy bez zakryteho zadecku mi u vetsich deti prijdou fakt nevkusne…
ja dceri (4,5) davam vzdy alespon delsi triko nebo takove ty triko-saty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
A co v zimě? dáváte zimní ( podšité - hrubé ) kalhoty a pod to něco na převlečení? co?
nebo jak to řešíte, aby pak se nepotil, jestli mají ve třídě teplo, ale zase aby po cestě do školy nezmrzl a nešel jen v nějakých lehčích riflích?
Já to řešila delší zimní bundou. Těch 10 minut na cestu do školy vydržela a ve škole se napařila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
nebo jak to řešíte, aby pak se nepotil, jestli mají ve třídě teplo, ale zase aby po cestě do školy nezmrzl a nešel jen v nějakých lehčích riflích?
My do skoly jezdime autem nebo busem, takze tech par minut chladu neresim, ve tride by se upekl. Chodi v tomtez, co na podzim,jare.Do druziny pak ma zateplene kalhoty (na ven).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Ja vidam v Narodnim divadle lidi v dzinechJe to o mentalite. Teplaky jsou obleceni na sport a volny cas. Skola je skolato. V pyzamu tam asi taky nechodi.Taky vidam kluky v teplakach, ale prijde mi to velmi neslusne.
mě právě taky, ale sehnat na něho kalhoty aby nestáli víc jak 500 a seděli mu, je fakt hruza..
navíc jsem byla dnes v HM a připadá mi že mají samé malé velikost..o velikost 134 jsem snad ani nezavadila co se týče kalhoty s gumou v pase ![]()
Příspěvek upraven 14.08.19 v 13:01
- Citovat
- Upravit
Teď se hodně nosi takový ty kalhoty s řetězem a s kapsami, s vysokým pasem a vypadá to, jak tepláky, takže mě už ani nepřekvapuje, jak maminky oblíkání své děti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, kluci chodí do školy normálně v kraťasích, džínách, dle počasí. Ve družině mají náhradní oblečení v pytlích nebo igelitkách, protože s nima denně chodí na hřiště. V teplákách bych je fakt do školy neposlala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GitD píše:
Teď se hodně nosi takový ty kalhoty s řetězem a s kapsami, s vysokým pasem a vypadá to, jak tepláky, takže mě už ani nepřekvapuje, jak maminky oblíkání své děti..
Myslis cargo kalhoty, ze?
To nejsou, ale teplaky ![]()
Příspěvek upraven 14.08.19 v 13:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
Taky normálně džíny, max si vezmou místo kotník ponožek vyšší a nebo podkolenky, ale tim to hasne. Ve škole pak mají hic a už vidim jednoho jak druhého, jak se převlékají, to radši přetrpí těch 15min ke škole pěšky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cverunka píše:Na zemi jsou dost, za školní rok jsem napočítala 8 kalhot s dírami na kolenou
Jj, to jsme na tom stejně
Já jsem je ustřihla, založila a na léto jsme nekupovali jediný kraťasy, vlastní zdroje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
mě právě taky, ale sehnat na něho kalhoty aby nestáli víc jak 500 a seděli mu, je fakt hruza..navíc jsem byla dnes v HM a připadá mi že mají samé malé velikost..o velikost 134 jsem snad ani nezavadila co se týče kalhoty s gumou v pase
Příspěvek upraven 14.08.19 v 13:01
Hele mivaji i v Lidlu, my kupujeme vel. 140,ted uz spis o cislo vetsi a da se. Vetsinou jsou mu treba trosku kratsi, ale porad lepsi, nez teplaky
Jeste je fajn dole do gumy, vybrat slim strih a o cislo vetsi.Ted se zase musim vydat na lov, pres leto se hrozne vytahl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stevia píše:
Jj, to jsme na tom stejněJá jsem je ustřihla, založila a na léto jsme nekupovali jediný kraťasy, vlastní zdroje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit