Oblečení prvňáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
14.8.19 13:46
@Bromelia píše:
@smurfka Nevím jak pro děti, ale pro starší už se dají sehnat kalhoty na styl tepláků moc pěkné, jogger se jim říká. Ale pro prvňáčka nevím jestli seženeš, přeji hodně štěstí v hledání :kytka:

Pokud ma hubenoura tak z joggeru podle mych zkusenosti vypadne. Taky jsem je parkrat chtela koupit a nesli vetsinou tak utahnout aby klukum nespadli az ke kolenum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.19 13:52

I to je reseni, ze si najdes v blizkosti domu svadlenu.
Zkusim dohledat kontakt v emailu na tu pani. Byla velmi vstricna a trpeliva.

V zime casto vidam, ze nosi ty pogumovane. Ja rikam pogumovane, ale on je to soft. material a jsou s toho bezva kalhoty, protoze na oteplovaky to neni (max. tyden, dva), takze idealka jsou ty kalhoty. Jsou uplne akorat do zimy a pod tim maji tenkou vrstvu. Nechala jsem je sit na miru, ze kupovane se nam nelibily barvy a vzor. Moje holky pod nima maji 3/4 leginy. Horni kalhoty nechaji v satne. Ve tridach je teplo.
I u nas jsou koberce na prvnim stupni ve tridach.
Nekdo se v satne kompletne prevleka, kdyz prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.8.19 13:52

Mam holky, tak je to jednodussi, ze muzou mit leginy. Teplaky do skoly nedavam, pripada mi to takovy nedustojny, kdyz je sportovni den a podobne, to je samozrejme jina. Do druziny mela holka venkovni veci, tzn. tenisky, teplaky, mikinu. Ja zas nechapu tu spotrebu 10 kalhot rocne, to v tech riflich musi dite chodit i doma nebo se valet nekde venku na hristi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.8.19 13:54

@smurfka jé velikost 134 do první třídy, to máš hubeného čahouna jako je moje holka :-), vetšina kalhot má ty utahovací gumy vevnitř, ted jsem mladšímu synovy kupovala krasný plátěný kalhoty v HM :-), jinak bych řekla, že plátěné kalhoty jsou super, volné džíny…občas vídám kluky v kalhotech typu Rejoice, to nevím, jestli je ještě vhodné, já je moc nemusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 13:54

@Ijen
jj hubenour..jak říkám i do tepláků které mají gumy v pase nebo tkaničky, musím všít ještě jednu gumu :roll:
Ted jsem se dívala ještě na ty tepláky z rifloviny z wolfu, zkusím doma přeměřit to vyžle a uvidím no :?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
14.8.19 13:55

@welovefashion
jj ted má ještě 128, ale už to má všechno na Havla.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
14.8.19 14:03
@cverunka píše:
Ale Lidl má zrovna oblečení docela široké. Dcera je také hubená, jak píše zakladatelka a z lidlu kalhoty ma tak, že by se tam vešla 2× :lol:

Hele, jak co. S holcicimi zkusenost nemam, pak jsme meli klasicke kalhoty, ktere jsem v pase stahla a vypadal jak v pytli-siroke pred zadek desive, ale mame dvoje dziny a ty jsou fajn. Jasne, ze clovek musi koukat na strih.Muj syn ma 140cm a zadek stejne velkej, jako ctyrleta segra :mrgreen: zlaty leto, kdy muze mit kratasy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.8.19 14:04
@smurfka píše:
@welovefashion
jj ted má ještě 128, ale už to má všechno na Havla.. :roll:

jo to má teď mladší syn ze 104 přes léto vytáhnul na 116, takže i 110 mu je jak na toho Havla :-) ale tak zatím chodí do školky, takže mu jen nakoupím 4 nový tepláky :-)

v ca, ff, Zaře a Lindexu mají taky dobrý věci :-) v tý zaře bych řekla že i na dost hubený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.19 14:06

Jinak my mame spotrebu teplaku do druziny, ty zmasi tak desatery za skolni rok, dziny ma dvoje na stridacku a nove kupujeme az co ze starych vyroste :nevim: taky nechapu, kde se ve skole dite tak zridi, ze je prodre :think: Jo a mam dojem, ze jsem jedny kalhoty hodne uzke poridila v Pepcu a docela. dlouho mu vydrzely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.8.19 14:08

@unuděná no třeba legíny z Lidlu na mojí holce dost visí :-) v pase guma dřží, ale legíny na nohách plandají… aby neplandali musela bych vzít o číslo menší a ty by zase byly krátký ;)

naopak džíny z Lidlu jdou většinou utáhnout, tak to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 14:09
@welovefashion píše:
jo to má teď mladší syn ze 104 přes léto vytáhnul na 116, takže i 110 mu je jak na toho Havla :-) ale tak zatím chodí do školky, takže mu jen nakoupím 4 nový tepláky :-)v ca, ff, Zaře a Lindexu mají taky dobrý věci :-) v tý zaře bych řekla že i na dost hubený ;)

no to tu nemáme:-) a kluk je typický chlap..do obchodu a vyzkoušet si hadry to je na facku, takže abych s ním kvůli tomu jela ještě do jiného města, to bych se musela opít :roll: na nervy

• Citovat
  • Upravit
10028
14.8.19 14:10
@VilaAnalka píše:
Mam holky, tak je to jednodussi, ze muzou mit leginy. Teplaky do skoly nedavam, pripada mi to takovy nedustojny, kdyz je sportovni den a podobne, to je samozrejme jina. Do druziny mela holka venkovni veci, tzn. tenisky, teplaky, mikinu. Ja zas nechapu tu spotrebu 10 kalhot rocne, to v tech riflich musi dite chodit i doma nebo se valet nekde venku na hristi 8o

A na ty legíny jim něco dáváš? Protože jestli ne, tak mi to přijde stejné jako tepláky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 14:10

Rifle z lídlu jsou utáhnout? co jsem viděla tak vždy byla ta tkanička v pase jen na okrasu..jakože utahovat nešla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23081
14.8.19 14:18

No tak to je přesný, kluk jde do druhý, ale je urostlejší - výška i váha teda, hlavně do břicha, takže jemu beru větší džíny a tahá je pod břicho… a ten, co jde do čtvrté třídy, tak to je zase vyzáblík a dlouhán, takže mu vše pak kolem zadku blbě trčí a má to jak pytel.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.8.19 14:21
@smurfka píše:
Rifle z lídlu jsou utáhnout? co jsem viděla tak vždy byla ta tkanička v pase jen na okrasu..jakože utahovat nešla :nevim:

no vevnitř bývá ta guma s dírama na knoflík a knoflík… ale taky možná ne ve všech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat