Oblečení prvňáka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40950
14.8.19 14:24
@Wani píše:
A na ty legíny jim něco dáváš? Protože jestli ne, tak mi to přijde stejné jako tepláky. :nevim:

proč je potřeba na legíny něco dávat? :think: mám doma plno sukýnek a ty jí přijdou na legíny nepohodlné, ale kromě těch sukýnek mě nenapadá, co se dá ještě na legíny dávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 14:25
@welovefashion píše:
no vevnitř bývá ta guma s dírama na knoflík a knoflík… ale taky možná ne ve všech ;)

aha too..
no to když jsme někde měli a já mu to utáhla aby mu to nepadalo, tak to zase nedal dolů když chtěl čurat.. :roll: asi fakt vytáhnu tepláky, protože to je na nic. :zed:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
14.8.19 14:26
@Keyllah píše:
proč je potřeba na legíny něco dávat? :think: mám doma plno sukýnek a ty jí přijdou na legíny nepohodlné, ale kromě těch sukýnek mě nenapadá, co se dá ještě na legíny dávat :think:

já dávám delší tuniky ( pod zadek )..nebo ty tričko-šaty.

• Citovat
  • Upravit
a12
60990
14.8.19 14:36
@smurfka píše:
@Samy holky to mají jednodušší…těma legínama..jsou pohodlné a nejsou brány jako u kluků tepláky no..@a12
já musím i do riflí co mají gumu v pase, dávat další :roll:

Zrovna u tehlech je i snurka, ma jeste jedny z lidlu a tam taky a jsou i dost uzky, ty z kiku jsem mu první rok musela taky vazat, ted uz to ma lepsi
Ale jeste nemam školní dite, takže mu to klidně zavazu, ma i spoustu kratasu ktery mu musim zavazovat, ve skole by to asi byl problém.. Ze skolky kolikrat prijde se zavazanyma teplakama i tema co zavazovat nemusi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.19 14:37
@Keyllah píše:
proč je potřeba na legíny něco dávat? :think: mám doma plno sukýnek a ty jí přijdou na legíny nepohodlné, ale kromě těch sukýnek mě nenapadá, co se dá ještě na legíny dávat :think:

Tak leginy jsou něco mezi punčocháčema a teplákama, takže s tričkem do pasu opravdu nic moc „slušného“. Většinou se pod nimi taky rýsují kalhotky. Já dávám k leginum vždy nějakou tuniku, šaty nebo sukýnku. S vyjímkou těch, co jsou šité alá kalhoty (s jako páskem, jakokapsami atd). Třeba na obrázku 1 mi to přijde v pohodě i do školy, tak ten druhej spíš fakt na tělák, na hřiště nebo na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.19 14:38

Aha, druhý obrázek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 14:38

@a12 no právě že on ještě tkaničky vázat neumí, takže kdybych mu koupila s tkanicí, tak nevím co by pak dělal až pujde na záchod. Takže leda guma. Je to omezující toto no. Toho pak na pultu fakt moc není. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40950
14.8.19 14:39
@smurfka píše:
já dávám delší tuniky ( pod zadek )..nebo ty tričko-šaty.

jj, těch pár mám, ale problém je, že malá je děsná vyhublina. Na délu noh by potřebovala 122, na délku ruk 110-116 a v pase tak 98, takže když jí seženu větší a delší tričko, hodně jí to plandá v ramenách a taky kolem pasu atd. Pár hezkých kalhot jsem jí sehnala v Coccodrillu, dělají tam takový užší a často tam právě mají i gumičku s knoflíčkem, přesně pro naše hubeňoury ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40950
14.8.19 14:41
@smurfka píše:
aha too..
no to když jsme někde měli a já mu to utáhla aby mu to nepadalo, tak to zase nedal dolů když chtěl čurat.. :roll: asi fakt vytáhnu tepláky, protože to je na nic. :zed:

já už si nechávám pro malou šít i ty legíny :mrgreen: co třeba nechat ušít něco z té měkké džínoviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
14.8.19 14:42
@Keyllah píše:

No já na legíny dávám dceři šaty nebo sukni (ale legíny ven moc nenosí), bez toho mi to přijde na stejné úrovni jako tepláky, nepřijde mi rozdíl mezi legínami a tepláky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 14:44
@Keyllah píše:
já už si nechávám pro malou šít i ty legíny :mrgreen: co třeba nechat ušít něco z té měkké džínoviny?

no uvažovala jsem..asi pohledám někoho ve městě no..už jsem zkoušela i přes net a tam nedělají na míru, ale podle nějakých předloh a ty mu pak moc nesedí

• Citovat
  • Upravit
40950
14.8.19 14:45
@unuděná píše:
Aha, druhý obrázek..

ten druhej mi nepřijde až tak hroznej :think: ale malá je zatím ve školce a tady je to celkem normální. Snažím se o delší trička, ale zatím to až tak nehrotím.
Mě se právě až tak moc u toho obrázku č.1 nelíbí ta paleta barev -) ty legíny dělají strašně barevné (těch jednobílých není na trhu zas až tak tolik), do toho barevné sukýnky, tričko…je toho na mě moc. Líbí se mi varianta tmavých legín s tmavší sukýnkou a k tomu něco přiměřeně barevného, ale obávám se, že mi něco takového do školy malá moc nosit nebude, mám pocit, že čím víc je to jak od kolotočářů, tím víc se jí to líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.19 14:47
@Keyllah píše:
ten druhej mi nepřijde až tak hroznej :think: ale malá je zatím ve školce a tady je to celkem normální. Snažím se o delší trička, ale zatím to až tak nehrotím.
Mě se právě až tak moc u toho obrázku č.1 nelíbí ta paleta barev -) ty legíny dělají strašně barevné (těch jednobílých není na trhu zas až tak tolik), do toho barevné sukýnky, tričko…je toho na mě moc. Líbí se mi varianta tmavých legín s tmavší sukýnkou a k tomu něco přiměřeně barevného, ale obávám se, že mi něco takového do školy malá moc nosit nebude, mám pocit, že čím víc je to jak od kolotočářů, tím víc se jí to líbí…

tak ve školce to taky nehrotím..tam dávám legíny a klidně i tričko do pasu ( ale ona chce stejně nosit šatičky na tom no )..i ven to tak zatím dávám. ale jak pujde do školy tak to už ne. to bude mít dlouhé trička - tuniky nebo sukně, šaty, krátké už ne

• Citovat
  • Upravit
40950
14.8.19 14:47
@Wani píše:
No já na legíny dávám dceři šaty nebo sukni (ale legíny ven moc nenosí), bez toho mi to přijde na stejné úrovni jako tepláky, nepřijde mi rozdíl mezi legínami a tepláky. :nevim:

aha, to já bych řekla že jsou spíš na stejno legíny s upnutýma kalhotama/džínama, takové ty tenké a hladké, prostě obepnutá látka v jedné vrstvě kolem nohy. Tepláky mi naopak přijdou dost plandavý a neforemný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
14.8.19 14:50
@Keyllah píše:
aha, to já bych řekla že jsou spíš na stejno legíny s upnutýma kalhotama/džínama, takové ty tenké a hladké, prostě obepnutá látka v jedné vrstvě kolem nohy. Tepláky mi naopak přijdou dost plandavý a neforemný :think:

No pro mě jsou prostě legíny u dětí ve stejné kategorii jako tepláky. U dospělých je to pro mě spodní prádlo. Černé neprůhledné silonky bez šatu či sukně také nenosím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat