Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Opicová píše:
Tak se ptám
Připouštím obě verze chybného oblečení.
Někde chyba byla, to vím.
Chápu, že chceš, aby dcerka měla ten největší komfort, tomu rozumím ![]()
Ale budu se znova opakovat, hlavně nesmí být zpocené to dítě, což v tvém případě dcerka nebyla, té bundě to nevadí. ![]()
@stesa píše:
děkuji za vysvětlení, já ale vím co ten druhý údaj znamená a proto taky vím, že se nejde řídit jen tím, že údaj je 3000/3000. Protože upřímně prodyšnost 3000 je pro dítě strašně málo, za mě nedostatečná.
Možná je to u mě i trochu prof. deformace, protože jsem léta v těchto materiálech pracovala..než jsem šla na mateřskou
Tak proč si to neodpověděla zakladatelce, když ta v tom evidentně tápe a pokládáš dotaz proč to řeší, když neprší ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak proč si to neodpověděla zakladatelce, když ta v tom evidentně tápe a pokládáš dotaz proč to řeší, když neprší
proč?
co jsem jí nevysvětlila? já nevím jaké má prádlo, jaké má bundy. ![]()
Psala jsem, že pokud je mokrá bunda, je to v pořádku, nesmí být mokré tělo. Čemu na tom nerozumíš?
Podle mě byla a je chyba hlavně v tom, že dcera byla nabalená a na to jí nepomůže nic.
Jak jsem psala, 3000 je málo a zakladatelka v tom, že vrství, to dělá správně. Jen musí volit různé vrstvy s různými vlastnosti do určitých podmínek, ať větru, deště. Já ji tu přeci ne´můžu napsat kup toto triko, tuhle bundu, tuhle mikinu a v tom vyraž, když bude 10st. ![]()
Jinak pokud radu ode mě, tak radím zakladatelce, aby nekupovala prodyšnost pod 6000. Za mě je ideál okolo 10000 g/m2 za 24hodin.