Oblečení vel. 46/48

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
4.4.19 12:15
@pe-terka píše:
tos pochopila špatně. Chtěla jsem tím říct, že celá diskuse mi přijde na hlavu postavená. Právě proto, že hadrů za pakatel jsou všude kvanta, a člověk se může za pár korun obléct na míru svému typu postavy.
Takhle se může snadno stát, že pár uživatelek pošle zakladatelce balík, dají pár stokorun za poštu (ony ty hadry něco váží), případně za benzín na dopravu, a ona většinu z nich nepoužije, protože jí nepadnou. Pokud se ti to zdá jako dobrej kšeft, vymlouvat ti to nebudu ;)

Pokud bych měla tuhle velikost, bylo by mi vcelku volný, jestli to, co nechci, naházím do kontíku nebo to za dvě stovky pošlu někomu, kdo to potřebuje. Dokonce bych z toho měla asi i lepší pocit. Dílem, že to jde někomu konkrétnímu a dílem, že to naštve lidi jako ty :lol:

Ale takovou velikost oblečení nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.19 12:30

@Čičorečka
Nemám klíče od bytu. A bývalý mi mobil nezvedá a na fb neodepisuje, i když aktivní je.
Přeci tam nepojedu zbytečně cca 40km a on mi potom neotevře, když nezvedne mobil a neodepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.4.19 12:31
@Bábrdl píše:
Pokud bych měla tuhle velikost, bylo by mi vcelku volný, jestli to, co nechci, naházím do kontíku nebo to za dvě stovky pošlu někomu, kdo to potřebuje. Dokonce bych z toho měla asi i lepší pocit. Dílem, že to jde někomu konkrétnímu a dílem, že to naštve lidi jako ty :lol:Ale takovou velikost oblečení nemám :nevim:

můžeš být v klidu, mě je to úplně šumák. Jen se mi zdá celá akce kontraproduktivní. Já oblečení taky daruju, a ve velkým. Dětské si převážně vyměnujeme s kamarádkama, ale dospělé už dávám do bazarů. Právě proto, že ty dospělácké typy postav se velmi liší. Mám tři kamarádky, všechny nosíme 40, ale měnit si hadry nemůžeme právě kvůli odlišnostem postav. Tot má zkušenost.
Pokud ty za tím vidíš závist, není to můj problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.4.19 12:33
@Čičorečka píše:
No je to ptákovina. Zvlášť, když může normálně přijet k bývalému a vzít si svoje věci.

vnímám to stejně, byl v práci a nestál nad ní se sekyrkou :roll: Navíc spolu stejně komunikovat musí, už kvůli dítěti. Že za tím někdo vidí něco jiného, s tím už nic nenadělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.19 12:33

Koukám, že se to obrátilo úplně jiným směrem! Neměla jsem sem vůbec psát.
Tímto ukončuji tuhle debatu.

Děkuji a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.4.19 12:35
@shaunovecka píše:
Tímto ukončuji tuhle debatu.Děkuji a přeji hezký den.

Neblázni. Kvůli jedné nepřejícné ženské? :think:
To se ti stane v každé diskuzi. Prostě to ingoruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.4.19 12:40
@shaunovecka píše:
@Čičorečka
Nemám klíče od bytu. A bývalý mi mobil nezvedá a na fb neodepisuje, i když aktivní je.
Přeci tam nepojedu zbytečně cca 40km a on mi potom neotevře, když nezvedne mobil a neodepíše.

A proč jsi mu hodila klíče do schránky, když víš, že tam ještě máš věci? Vždyť si to děláš úplně zbytečně složitější. A stejně se budete vídat, pokud je to otec dítěte, bude mít nárok se s ním stýkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.4.19 12:42
@shaunovecka píše:
Tímto ukončuji tuhle debatu.Děkuji a přeji hezký den.

zakladatelko, neber to zle, ale co uděláš, když ti tu darované oblečení nesedne? to se může velmi snadno stát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
4.4.19 12:44
@shaunovecka píše:
To je to co jsem nechtěla, aby se diskuze zvrtla. Opravdu se nesnažím využít něčí dobročinnosti. Prostě jsem se jen zeptala, nic jiného v tom nehledejte. Každý se může ocitnout v těžké situaci. A věřte nebo ne, tak nikdy by mně nenapadlo,že se v takové situaci ocitnu i já sama.
Sama jsem pomohla několika maminkám. Jedné jsem darovala kočárek trojkombinaci + oblečení po dceři a potom koukám, že paní ten kočárek prodala za 3000,–
To byla vyčůranost. Ale já jsem se jen zeptala, jestli nemá někdo oblečení, které už třeba nenosí apod. Když jsem byla ještě u přítele,tak jsem chodila na brigádu (rozvážela jsem obědy). Peníze z brigády jsem si poctivě dávala stranou. Pro případ, kdy by se doma něco šuplo (rozbila pračka,lednice atd).
Ale musela jsem na to šáhnout, abych zaplatila nájem a kauci (tj.14.000,–) + jsem kupovala od paní postel a stěnu a sedačku (tj.cca 5000,–). Další věci budu postupně kupovat. Nejde vše hned. :)

na emiminu se diskuse vždycky zvrhne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ale máme to tu rádi, tak to překousneme :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
4.4.19 12:45
@pe-terka píše:
zakladatelko, neber to zle, ale co uděláš, když ti tu darované oblečení nesedne? to se může velmi snadno stát :think:

tak to by mě fakt trápilo jako poslední věc, nechceš tyhle úvahy nechat na lidech, kteří ji něco pošlou (třeba já) ? proč to řešíš, pokud jí nic posílat nebudeš, to mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
4.4.19 12:46

@Čičorečka ona jen chudák chtěla obnošené oblečení, a teď si to tu vypije… :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.4.19 12:46
@Ostružka píše:
tak to by mě fakt trápilo jako poslední věc, nechceš tyhle úvahy nechat na lidech, kteří ji něco pošlou (třeba já) ? proč to řešíš, pokud jí nic posílat nebudeš, to mi hlava nebere.

ale já se neptám tebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.4.19 12:53
@Ostružka píše:
@Čičorečka ona jen chudák chtěla obnošené oblečení, a teď si to tu vypije… :mrgreen: :zed:

Naopak. Snažím se jí pomoct najít jednodušší cestu. Jako mít na výběr vzít si vlastní oblečení, nebo prosit na internetu o cizí vyřazené? Mně to prostě jen přijde absurdní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.19 12:53

@pe-terka
Tak rozhodně je samozřejmě neprodala.
Ale poslala bych ji dál mamince, která by to potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.19 12:57

@Čičorečka
Ono těch věcí tam zase tolik nemám. Aspoň tedy toho oblečení co jsem nosila a bylo mi. A ano budeme se vídat. Navrhla jsem mu, že může mít dceru každý druhý víkend. A kdykoliv za ni může po domluvě v týdnu přijet. V tom mu bránit opravdu nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat