Oblékání bodýček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
30.12.13 08:31

Ahoj, ja bych to dvoji zapinani mezi nohama zase az tak neresila… Prcek tam ma plenku a pri prebalovani rozepnout o par patentek vic :nevim: ja to delam podobne, akorat ne dve bodynka, ale vzdy body + overalek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.12.13 08:46

Já teď dávám body-tílko a na to body s dlouhým rukávem, prcek se tu promenáduje po břichu, tak aby nebyl studený. Dvoje zapínání - má látkovku a pochybuju, že to vůbec vnímá…
Dávala bych třeba body s dlouhým a tričko s krátkým, nebo body s krátkým a tričko s dlouhým, ale mám tu ta tílka, tak je dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
30.12.13 08:53

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
30.12.13 08:55
@Sibyla0 píše:
@pampalin mě to přijde hrozně hnusný :mrgreen:

mně se to líbí :mrgreen:
http://worstist.com/…er-reeve.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.1.14 22:28

Máme holčičku, tak dávám body pod pančochy :-D Ne, jestli ti to tak vyhovuje, dávej klidně i troje, však vrstvení je „in“ ;) Já zase malé od října dávám na bodýnko teplé šatičky (fleese, pletené) či vestičku, nejdřív se plazila po zemi a přeci jen, je při té zemi chladněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.14 13:36

Ahojky… Myslim si že je to jen na tobě jak svoje mimčo oblikneš.. :) hlavně aby dedatku nebyla zima ba naopak přiliš velké teplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
31.1.14 13:40

Davam tilkove body a tricko s kr. nebo dl. rukávem, nebo body s kr. rukavem a na to triko s dl. rukavem, nebo body s dl. rukavem na to triko s kr. rukavem :D teplaky a puncochace na body, ponozky pres teplaky bo se mu hrnou nad kolena.

jinak je to uplne jedno, co je ciste a pouzitelné je správné! :D pokud nemáš mimčo do soutěže krásy tak oblikej jak je ti a jemu pohodlné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
1.2.14 10:34

Děkuju všem za příspěvky, vidím, že se názory liší, no, třeba bych to mohla zkusit, dvojí zapínání mi ani nevadí, jen mám obavy aby třeba nevadilo prckovi, no, jestli ho to nebude tlačit, tak mu to bude asi stejně šumák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.2.14 23:12

Ahojky, já dávám skoro pořád- kromě léta, body s dlouhým rukávem a pak ještě tričko případně mikču s dlouhým rukávem. Myslím, že mimča jsou dost citlivá.. Navíc bydlíme ve starym baráku, takže navlékám. Minimálně dávám body s krátkým rukávem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková