Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, ja bych to dvoji zapinani mezi nohama zase az tak neresila… Prcek tam ma plenku a pri prebalovani rozepnout o par patentek vic
ja to delam podobne, akorat ne dve bodynka, ale vzdy body + overalek..
Já teď dávám body-tílko a na to body s dlouhým rukávem, prcek se tu promenáduje po břichu, tak aby nebyl studený. Dvoje zapínání - má látkovku a pochybuju, že to vůbec vnímá…
Dávala bych třeba body s dlouhým a tričko s krátkým, nebo body s krátkým a tričko s dlouhým, ale mám tu ta tílka, tak je dávám.
@Sibyla0 píše:
@pampalin mě to přijde hrozně hnusný
mně se to líbí ![]()
http://worstist.com/…er-reeve.jpg
Máme holčičku, tak dávám body pod pančochy
Ne, jestli ti to tak vyhovuje, dávej klidně i troje, však vrstvení je „in“
Já zase malé od října dávám na bodýnko teplé šatičky (fleese, pletené) či vestičku, nejdřív se plazila po zemi a přeci jen, je při té zemi chladněji.
Ahojky… Myslim si že je to jen na tobě jak svoje mimčo oblikneš..
hlavně aby dedatku nebyla zima ba naopak přiliš velké teplo ![]()
Davam tilkove body a tricko s kr. nebo dl. rukávem, nebo body s kr. rukavem a na to triko s dl. rukavem, nebo body s dl. rukavem na to triko s kr. rukavem
teplaky a puncochace na body, ponozky pres teplaky bo se mu hrnou nad kolena.
jinak je to uplne jedno, co je ciste a pouzitelné je správné!
pokud nemáš mimčo do soutěže krásy tak oblikej jak je ti a jemu pohodlné. ![]()
Děkuju všem za příspěvky, vidím, že se názory liší, no, třeba bych to mohla zkusit, dvojí zapínání mi ani nevadí, jen mám obavy aby třeba nevadilo prckovi, no, jestli ho to nebude tlačit, tak mu to bude asi stejně šumák ![]()
Ahojky, já dávám skoro pořád- kromě léta, body s dlouhým rukávem a pak ještě tričko případně mikču s dlouhým rukávem. Myslím, že mimča jsou dost citlivá.. Navíc bydlíme ve starym baráku, takže navlékám. Minimálně dávám body s krátkým rukávem. ![]()