Oblékáte v zimě své pejsky?

16557
15.11.11 16:44

Oblékáte v zimě své pejsky?

Ráda bych se zeptala Vás pejskařek,jestli v zimě své pejsky oblékáte,mažete jim packy krémem a jak se o ně v zimě staráte.
Moje fenka v zimě vždycky nosila nějakou bundu nebo kabátek,protože podle veterináře je jezevčík nízko u země a tím pádem je mu i větší zima a navíc nesmí prochladnout na záda(trpí na páteř).
Jenže letos jí bude už 16 a navíc včera začala hárat,tak se bojím,aby i tak neprochladla.Teď je to ještě dobrý,ale až začnou opravdový mrazy :think: Asi budu muset koupit něco teplejšího.
Děti ještě nemám,tak se zaobírám psem,no :oops:
Jak jsou na tom Vaši pejsci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15108
15.11.11 16:46

Máme na jezevce kabát na sucháč,ale nějak přibral,tak se mu rozepíná :-) no a packy občas namažeme modrou indulonou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.11.11 16:47

ahojky, máme králičího hladkosrstého jezevčíka, takže dáváme svetr.
jenže mu stejně vždycky namrznou uši a pak na jaře je má ošklivý, línají mu atd. takže jsem vloni řešila i čepici :lol: ,ale moc mu žádná nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
15.11.11 16:49

Tak čelenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
15.11.11 16:49

my mame jacka russela a asi mu taky nejakej koupime. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
15.11.11 16:54

My máme doma Pudlíka a oblíkáme buď pletenej rolák a nebo něco jako kabát s kožíškem. A musím se teď hodně smát, když to po sobě čtu, jak jsou teď pejsci opravdu jak děti pomalu :lol: Ale k botičkám, čepičkám, jsme se ještě nedopracovali a myslím, že to už u nás nehrozí… ale na ty ťapky zatím nic sme nedávali, ale vím že náš pes vždy skáče pomalu na jedné noze, jak ho to chudáka štípe ta sůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.11.11 16:58
boball píše:
Tak čelenku :lol:

dobrej nápad :lol: nebo klapky na uši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
15.11.11 17:01

Čínský chocholatý pes, HA varieta, neoblékám, nemažu.

• Citovat
  • Upravit
16557
15.11.11 17:02

Tak to jsem ráda,že nejsem sama,co psa obléká.U nás po sídlišti taky choděj vyfiknutý pejsci.Kettynce rostou mezi polštářkama chlupy a když je sníh,tak se jí tam udělá koulička a ona nechce chodit-tak jsem se jí to teď když spala snažila vystříhat.Taky skáče po třech nebo chce nosit,když jí pálí sůl na tlapičkách.
Holky a už jste ty bundy a kabátky vytáhly?
Já před asi třema rokama Kettynce koupila oboustrannou bundu od Pupii asi za tisícovku 8-o jsem chtěla aby byla krásná no :lol: Jo a ty botičky má taky ale nechodí v nich.Když jsem jí je obula,tak nemohla chodit a pomalu ani stát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
15.11.11 17:05

mám kavalíry a neoblíkám, stejně lítají jak praštěný tak jim zima není…akorát tlapky pravidelně mažu vazelínou, jinak se jim tam dělají ledový koule mezi prstíkama, a vystříhávám jim chlupy mezi polštářkama, z téhož důvodu:-Dje fakt, že je ale zásadně neberu na ansolený silnice a chodníky, to bych jim taky nějaký botky nebo něco dala, ta sůl je děsná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.11.11 17:12

Od doby, co jsem kokra střihala mašinkou, jsem mu na delší zimní výlety dávala psí bundu na záda. Packy jsem kontrolovala po každém venčení (při mytí člověk hned cítí, v jakém stavu jsou) a na radu veta mazala občas obyčejnou neparfémovanou vazelínou z lékárny. Krémy mi nedoporučil, že to pes líže. A v zimě jsem mu vystříhávala chlupy na tlapkách zespodu ještě pečlivějc, než v létě, aby se mu tam nedělaly zmrazky.

PS: i jsem mu čistila zuby a pravidelně odstraňovala zubní kámen atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.11.11 17:14

Holky vy co mažete,nezmastí vám pak pejsek koberec? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
15.11.11 17:15

máme trpasličího pinče a od mala odmítala v oblečku chodit…stála jak postižená a nechtěla jít…ale bohužel hned první zimu nastydla…antibiotika a léčba vůbec nás za tejden stála asi 800,– takže si musela na obleček zvyknout a sice nerada ale už nosí a dokonce v tom i běhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.11.11 17:17

jasne, mam rodezskeho ridgebacka a obliekam ho i ked zohnat jeho velkost bol riadny problem :roll:
tu vestu mimochodom v pohode obleciem aj ja :mrgreen:

na labky mu obcas davam vazelinu-na noc, kedy viem, ze uz nebude moc chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
15.11.11 17:18
mahdalka píše:
Holky vy co mažete,nezmastí vám pak pejsek koberec? :think:

no koberce jsem radši zrušila, protože mastili no. Teď jim teda mažu že na mě i usnou a do hodinky se to vsákne, nebo v zimě jim ty packy namočim do mističky s olejem venku když jdem na procházku, to to aspoň neslížou, ji totiž chutná i ta obyč vazelína:-D

Příspěvek upraven 15.11.11 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný