Obřízka cukrovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zastel
7.7.22 15:58

Manžel bude postupovat obřízku kde bude mít předkožku nějak upravenou, aby byla neustále natažená a nekrčila se za žaludem, aby se v těch záhybech neobjevovala infekce, snad mu to bude vyhovovat, a infekce se už objevovat nebude, má tu s tímto typem někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
171
7.7.22 16:24

Tak, jak to popisujete, je to klasická úplná obřízka. Tu jsem absolvoval, ale v ochablém stavu mi za žaludem nějaký záhyb zůstává. Je to nutná rezerva pro změnu velikosti penisu při erekci. Jestliže operatér nalezne takovou délku, kdy kůže bude v ochablém stavu napnutá a v erekci zase nebude krátká, pak bych si to představit uměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zastel
7.7.22 17:44

Teď jste mne zarazil, protože doktor manželovi řekl že je možné že ho po operaci, při erekci bude kůže možná trochu tahat, tak snad se to nějak poddá a nebude mít následky.

• Citovat
  • Upravit
171
7.7.22 18:27

Když to nebude tahat moc, tak to vadit nebude. Kůže se určitě přizpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.22 12:00

Tahání po obřízce

Lepší je když to tahá, protože je jistota, že nezůstanou vlhké záhyby, kde infekce dál pokračuje. Mě to po obřízce tahalo docela hodně, ale velmi rychle se to samo upravilo a nemám s tím problém. A navíc mírné tahání při sexu je příjemné a dává mi to silnější erekci. Ale radil bych, vyhnout se nemocnicím protože tam to většinou zkrátí málo a infekce pokračuje. Já nakonec jel do soukromé urologie v Brně, a jsem velmi spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí