Obtěžování v práci od šéfa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jsem po týdnu zpátky a byl to týden, to Vám teda řeknu. Myslela jsem, že si o víkendu u našich trochu odpočinu, ale pro změnu se na mne vrhli moji nejdražší milující rodiče zaslepeni touhou po mém štěstí se záplavou připomínek na téma „Kdy už nám někoho přivedeš ukázat“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale k věci, zařídila jsem se podle rad, které jsem tady dostala. Zkoušela jsem si promluvit s kolegyní, která mě školila. Byla velice přátelská do chvíle, než jsem začala mluvit o tom, co se stalo. Potom jsem cítila, jak se stává, čím dál tím víc odtažitá, až nakonec vstala a řekla, že musí ještě skočit o patro níž pro nějaké papíry. Byla tam půl hodiny a pak se mi se mi poněkud nápadně vyhýbala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem navázat kontakt s nějakou jinou kolegyní, koneckonců už tam pár týdnů sedím, ale každá měla tendenci spíš mě odbýt nebo odpovědět nějakou zdvořilostní formulkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HelenaJezkova píše:
Ale k věci, zařídila jsem se podle rad, které jsem tady dostala. Zkoušela jsem si promluvit s kolegyní, která mě školila. Byla velice přátelská do chvíle, než jsem začala mluvit o tom, co se stalo. Potom jsem cítila, jak se stává, čím dál tím víc odtažitá, až nakonec vstala a řekla, že musí ještě skočit o patro níž pro nějaké papíry. Byla tam půl hodiny a pak se mi se mi poněkud nápadně vyhýbala…
Popravdě se ani nedivím. Tohle je tvůj problém - takže ho musíš řešit TY. Za mnou přijít nová kolegyně, že po ní šéf vyjel, tak jí doporučím max. promluvit si s dotyčným, jeho nadřízeným nebo personálním. Víc bych se neangažovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HelenaJezkova A dala jsi mu na vědomí, že je ti to nepříjemné? Ty stohy práce, aby jsi musela zůstat přesčas, jsou přes čáru, ale jinak to může být nešikovné namlouvání.
Tak mu dej vědět nejdřív mezi čtyřma očima, když to nepomůže tak si stěžuj jeho nadřízeným do zahraničí.
Hádám, že stížnost nadřízeným (když není majitelem firmy) pomůže, určitě ho nezaměstnávají proto, aby obtěžoval svou podřízenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sexuální obtěžování??
Ahoj Chtěla by jsem se zeptat s bývalým spolu nežijeme pět let ale stále mi píše SMSky typu sejdeme se na dvorku za š*** Me si ty se bojíš mého ptáka že se mnou nemluvíš pojď Rozdáme si to pak mi následně shazuje před naší dcerou říká že jsem debil,0 minimum společnosti, Cikánská k***va válející se na gauči a ne nejsem romka. nevím co mám dělat a nevím jestli ho mám nahlásit na policii nebo už netuším Beru už prášky na uklidnění skončila jsem až v nemocnici už nevím co mám dělat bojím se že když něco podniknu že mě zničí už nevím jak se mám dál bránit Může mi někdo aspoň trošičku poradit co mám udělat tak aby už konečně dal pokoj protože on má všechno má byt peníze auto práci Já nemám ani vlastní byt nemám ani práci protože jsem z jedné musela odejít protože se mu nelíbilo že jsem odcházela dřív než dcera takže jsem musela práce nechat protože mi jinak sebral a odmítá mi vrátit když jsem skončila v práci dala výpověď tak teprv jsem si jí mohla vzít a já už prostě nevydržím ten tlak kdy prostě ze mě dělá něco co nejsem děkuju za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aisinka sms bych donesla na pčr a udala ho za stalking, pokud je to natolik obtěžující, že to dopadá i na Tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aisinka Určitě udat na policii za stalking. Nechápu, proč jsi musela ukončit tu práci? Vy nemáte dohodu o svěření dítěte do péče? A nechápu poznámku o tom, že jsi chodila dřív než dcera. Kam?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:souhlasim! Nenech se znicit od nejakyho deb.ila. Zajdi na policii!
@Aisinka sms bych donesla na pčr a udala ho za stalking, pokud je to natolik obtěžující, že to dopadá i na Tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aisinka Co to má společného s „Obtěžování v práci od šéfa“? Založte si vlastní vlákno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kakika jel mi vlak driv nez ji. jezdi s jedenactiletym bráchou takze vše v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hapolda kdyz jsem odcházela od nej dovolil mi se odstěhovat na proti do bytovky a ja uz fakt zápasu k dlouho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit