Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky bych spíš brala kuchyň u obýváku, připadá mi to praktičtější. Vidím to na návštěvách, kdy hostitelka je celou dobu v kuchyni a my sedíme v obýváku a povídáme si. Ideálně obývák s kuchyní oddělené nějakými většími dveřmi nebo průchodem. My máme kuch. kout v obýváku a vyhovuje mi to.
My máme obývák s kuchyňským koutem a naprosto mi to vyhovuje. I kvůli návštěvám, že při přípravě pohoštění nejsem někde v jiné místnosti, i kvůli mimču, že jsem na něj viděla na gauč resp. později na hrací podložce.
Teď uvažujeme o koupi většího bytu. Jeden se nám moc líbil, dokonce je ve stejném domě, kde bydlíme teď, což by byla obrovská výhoda, ale měl kuchyň přes celou chodbu od obýváku a ani tam nebylo přímo vidět - a to byl důvod, proč jsme ten byt nekoupili. Docela mě to mrzelo, ale prostě mi ta dispozice, kdy je kuchyň mimo, nepřijde praktická.
Mimino neřeš, to už ti tady řekli ostatní. Ale osobně mi taková dispozice nepřijde fajn. Bydleli jsme v takovém byt rok a skončilo to tak, že všichni byli 90% času v kuchyni. Obývák jsme vlastně skoro nevyužívali.