Obývák daleko od kuchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
18.10.19 12:19

Mimino neřeš, to už ti tady řekli ostatní. Ale osobně mi taková dispozice nepřijde fajn. Bydleli jsme v takovém byt rok a skončilo to tak, že všichni byli 90% času v kuchyni. Obývák jsme vlastně skoro nevyužívali.

• Citovat
  • Upravit
13764
18.10.19 17:51

Taky bych spíš brala kuchyň u obýváku, připadá mi to praktičtější. Vidím to na návštěvách, kdy hostitelka je celou dobu v kuchyni a my sedíme v obýváku a povídáme si. Ideálně obývák s kuchyní oddělené nějakými většími dveřmi nebo průchodem. My máme kuch. kout v obýváku a vyhovuje mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.19 18:33

My máme obývák s kuchyňským koutem a naprosto mi to vyhovuje. I kvůli návštěvám, že při přípravě pohoštění nejsem někde v jiné místnosti, i kvůli mimču, že jsem na něj viděla na gauč resp. později na hrací podložce.
Teď uvažujeme o koupi většího bytu. Jeden se nám moc líbil, dokonce je ve stejném domě, kde bydlíme teď, což by byla obrovská výhoda, ale měl kuchyň přes celou chodbu od obýváku a ani tam nebylo přímo vidět - a to byl důvod, proč jsme ten byt nekoupili. Docela mě to mrzelo, ale prostě mi ta dispozice, kdy je kuchyň mimo, nepřijde praktická.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max